Ronaldov šou u LŠ: Dva lepa gola levicom, asistencija petom... (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.10.23. | 01:17

Al Nasr dobio sa 4:3

Veče u Azijskoj Ligi šampiona u ponedeljak je obeležio srpski tandem Aleksandar Mitrović - Sergej Milinković Savić iz Al Hilala. A sinoć su svoju rolu maestralno odradile zvezde Al Nasra, pre svih Kristijano Ronaldo.

Portugalski as postigao je dva gola u slavlju jednog od najpopularnijih klubova Saudijske Arabije rezultatom 4:3 protiv katarskog Al Duhaila, koji sa klupe vodi doskorašnji trener Pari Sen Žermena Kristof Galtije. To je treća pobeda Al Nasra u grupi E, za sigurno prvo mesto, dok je Kristijano stigao do ukupno tri pogotka u najjačem kontinentalnom takmičenju, odnosno do 14 na uvodnih 13 mečeva sezone. Valja napomenuti da je uz sve to sakupio i sedam asistencija...

Izabrane vesti

Ronaldo je upravo atraktivnim dodavanjem petom započeo svoj sinoćni šou. Poslužio je Talisku u 25. minutu za 1:0. Uslediće pogodak Sadija Manea u 55. minutu za 2:0, da bi samo pet minuta kasnije CR7 gađao izvanredno, levicom, sa oko 20 metara - 3:0.

Al Duhail se s dva brza pogotka (63. i 67. minut) vratio u igru, međutim Ronaldo je devet minuta pre kraja rešio sve dileme oko pobednika. Zanimljivo, ponovo je pogodio levom nogom. I to iz voleja.

Kristijano Ronaldo ima čudesan učinak u 2023. godini. Ovo mu je bila 45. utakmica, a broj golova podigao je na 43?! Sakupio je i i 11 asistencija.

Deluje da bi mogao ovako do 40, ako ne i dalje...



tagovi

Kristijano RonaldoTaliskaSadio Mane

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara