(©Reuters)
(©Reuters)

Rosoneri ne odustaju od Donarume: Poslednja ponuda - 8.000.000 evra godišnje

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.03.21. | 12:24

Italijanski klub ne želi da se odrekne čuvara mreže, ali spreman na oba scenarija

Uprkos činjenici da vreme ne radi za Milan, italijanski klub daje sve od sebe kako bi ubedio Đanluiđija Donarumu da ostane među Rosonerima i produži ugovor koji ističe predstojećeg leta.

Prema saznanjima Gazete poslednji korak u pregovorima člana Serije A sa 22-godišnjim čuvarom mreže je ponuda "uzmi ili ostavi" u vidu plate od 8.000.000 evra godišnje.

Izabrane vesti

Nova plata je za dva miliona veća od dosadašnje, s obzirom na to da reprezentativac Italije po aktuelnom ugovoru inkasira 6.000.000 evropskih novčanica godišnje. Rosoneri će odgovor saznati na sastanku tehničkog direktora Paola Maldinija i sportskog direktora Frederika Masare sa Donaruminim agentom Minom Rajolom koji će se održati za nekoliko dana.

Adut Rosonera u pregovorima je i sve izvesnije učešće u Ligi šampiona naredne godine, ali ukoliko Milan dobije negativan odgovor i na ovaj korak, rastanak će biti definitivan krajem juna, te će se Rosoneri u tom slučaju okrenuti potencijalnim naslednicima.

Prema tvrdnjama istog izvora glavni kandidati za mesto među stativama Milana su Majk Menjan iz Lila, Huan Muso iz Udinezea i Pjerluiđi Golini iz Atalante. Sa druge strane, kao najozbiljniji kandidat za dovođenje Donarume u slučaju da ne dođe do dogovora sa Milanom je Pari Sen Žermen.

-------------------------

Nikad jače! Čak do 200% bonusa za SVE Mozzart igrače.

Sve što treba da uradiš je da depozit uplatiš i bonus ostvariš.

Saznaj više OVDE.

-------------------------


tagovi

Đanluiđi Donaruma

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara