Komentari na vest

Rosoneri su zreli za skudeto, Kalabrija tvrdi: U Italiji nema boljeg tima od Milana

S

Simeun

pre preko 2 godine

Na zimu dovesti desno krilo, onda mozda ima sanse za titulu. Kako je Ibra prevario Milan, opet ce pola sezone da peva po festivalima za 7m neto.
x

xxy

pre preko 2 godine

Napoli će da bude Šampion bre
j

ja psv !

pre preko 2 godine

najveci Konkurent Juventusu za Titulu je Napoli i Milan pa onda Atalanta i Roma
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Nemoj da se brukas za dzabe, smeje ti se ceo portal, budi srecan ako ti juventus igra LE naredne sezone, A ti mastas da su oni nekom konkurenti za titulu 😂 a oni skoro izasli iz zone ispadanja i oni ce da budu konkurennti ovim klubovima 😂 dok je Sampion italije eskim 😄 sesto sedmo mesto za juventus i da pevas pesmu fino ala fine LE, uvek me lepo nasmejes 😂
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Ono sto je sigurno je da ce Milan i Juventus biti ispred Intera, koji lagano moze da ne udje u top4 i LŠ.
I

Inter

pre preko 2 godine

Blajvco@ ja i dalje cekam onaj video sa predstavljanja Tonalija gde je on pljuvao po Interu kao sto ti kazes. Na kraju, izgleda da taj decko nije ni pljuvao po Interu, nego samo ti. Inter moze da ne udje u prve 4, ali isto tako mogu i Milan i Juventus da ne udju, uostalom, nije ti za nauk prosla sezona, kad ste dizali u nebesa Milan do marta, a od marta ovde ostalo 3-4 navijaca Milana, a bas taj Milan i Juventus jedva udjose u LS. Moje subjektivno misljenje je da ce Milan biti u slicnom ritmu kao i prosle sezone, krecu predobro, ali ne mogu izdrzati taj ritam cele sezone. Nisam bas siguran da je Milan jaci nego prosle sezone, mozda samo za duzinu klupe i to je to. To je moje subjektivno misljenje, e sad videcemo kako ce to funkcionisati kako sezona bude odmicala. Evo, ja ni za Inter necu reci i najavljivati da osvaja Skudeto. Po meni je Inter slabiji nego prosle sezone, svaki tim ce imati neki pad u toku sezone, i duzina tog pada ce uticati na to ko osvaja skudeto. Napoli je super krenuo, ali nije im to prvi put, Juventus se polako dize, ali i dalje igraju promenljivo. Slazem se da ce biti zanimljiva sezona, pa neka najbolji pobedi. Neko ovde rece kako se navijaci Intera zakace na vesti o Milanu, a to isto se radi sa suprotne strane, takodje i kada je Juventus u pitanju. Ja sam cestitao Milanu na partiji protiv Atalante i odgovarao onima koji su pljuvali po Interu, koji taj dan cak nije ni igrao svoju utakmicu. Pojedini navijaci bez obzira za koga navijaju ovde dodju samo da bi se prepucavali, i to u vecini slucajeva bude licno, gde se nekad klubovi za koje navijaju ni ne pominju.
J

Ja psV!!

pre preko 2 godine

Pjanicu pisi pod svojim nickom sta se krijes ispod ovog nicka inter i mene bi bilo sramota da pisem gluposti kao ti
I

Inter

pre preko 2 godine

Ja psV!!@ decko ne pravi se lud, ja sam sa mojim nickom "Inter" ovde vec 3-4 godine. A da ti mozda ne smeta moj komentar jer je napisan normalnim recnikom, bez uvrede necije sestre, bez nekog prskanja i slicno? Takav vid komunikacije ostavljam vama koji ovde komentarisete vise iz nekog licnog hira nego iz toga sto eto volite neki klub.

mratinkovic86@gmail.com

pre preko 2 godine

Samo zaobilaziti Saelemakersa i Castilleja, i bice sve ok :D . Kad bi našli valjane zamene za njih , moglo bi ozbiljno da se priča o tituli. Nadam se da ce Leao da uhvati ozbiljniji kontinuitet , za sad je odličan.
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

Ovaj Kalabrija...to je onaj sto je pokazivao srednji prst navijacima Intera na 2:1, a posle 0:3 se pokunjio i samo sto nije zaplakao? Opet ista prica, Milan, skudeto bla bla bla pa znamo kako se prosle godine zavrsilo...kao da nista nisu naucili iz toga.
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

Posle svake pobede Milana, krecu tekstovi o skudetu. Moze li barem jedan takav tekst o Napoliju koji dere sve zivo i vise je pokazao od svih?
R

Ross

pre preko 2 godine

Koga dere napoli, fiorentinu haha i inter mali
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Sta pises ti ? ta Fiorentina je izgubila od Intera 3:1 A taj mali Inter je Sampion italije, sta se nerviras polako tek ces da se nerviras, ostavi zivce za kraj sezone i onda krece ona uteha jel znate vi da je milan osvojio 7 puta LS, polako, bice i neki berluskini kup za milan, a do tada neka bude aktuelna prica o sedam osvojenih LS, mali Inter a taj Inter Sampion Italije hahahahaha
M

Mrkalo

pre preko 2 godine

Gde si ti Pjanicu,ja ocekivo 70 komentara od tebe na pobedu Milanakad ono samo 40?Mislis d ace Napoli uzeti titulu?Pre ce je Inter uzeti ili Milan.Napolitanci po obicaju,krenu ekstra i onda pad.Razlika od prosle sezone je sto Milan ima bolju ekipu,igraci su vec godinu ipo zajedno,otarasili smo se sljama u liku Dolarume i Turcina,jos da najurimo Kastiljeha i sve ok.Odbrana odlicna,golman iznad svih ocekivanja,vezni red ukomponovan maksimalno,napad trenutno koce povrede,ali kad se vrate Ibra i Ziru,strasno.Nema ekipe u Italiji koja moze da im parira.Videces kako ce proci Napoli i Inter protuv Milana,samo polako...
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

@Mrkalo Idi pogledaj broj mojih komentara i sta sam napisao za pobedu Milana. A to sto se ti sad mangupiras, to je fazon svih Milanovih navijaca. Prva dva tri poraza i nece te biti ovde mesecima. Znam da te nije nigde bilo drugi deo prosle sezone, sad si se povampirio, pa ce opet biti tako u krug. Kazes da smo Gile, ja i navijaci Intera bagra, samo tako nastavi pa cemo te razapinjati ovde od zajebavanja. A Gile i ja smo ovde i kad Inter izgubi, pobedi...uvek. To je razlika izmedju nas.
M

Mrkalo

pre preko 2 godine

Znas kolko se potresem kad vidim brate da me ti i Gile zajebavate?Stvarno mi bude tesko.Tu sam ja druze i kad Milan dobija i kad gubi,a sto se tice komentara,nista zlonamerno,cista zajebancija,jer ste stvarno uvek prisutni na Milanovim vestima.Toliko
V

Vrana

pre preko 2 godine

Polako napoliju tek predstoje teze utakmice. Imaju najaci tim uigran dobrog trenera ali su imali i lagan raspored do sada. Duga je sezona nista se ne zna jos uvek. Napoli milan i inter trenutno deluju najspremniji za skudeto ali to moze lako se promeni.
G

Gosttt

pre preko 2 godine

Smaras
M

Maresca

pre preko 2 godine

Milan moze do titule..bukvalno bez napadaca su igrali do sada...za zlatanom i ziruom ce mnogo.lakse biti u napadu..kalabrija raste u ozbiljnog.igraca...tonali takodje...odbrana odlicna...ovaj mesias i.mogao takodje biti veliko pojacanje...golmana necu ni komentarisati...sve u svemu.italijanska liga daleko najbolja ove godine u evropi...bice borba do.zadnjeg kola...vraca se kalco
M

Musa Djenepo

pre preko 2 godine

Sad ce izgubiti od Verone
a

aqua

pre preko 2 godine

zreli su za osvajanje scudeto do polu sezone a onda borba za ls
B

Boriello

pre preko 2 godine

Napoli osvaja
S

Sempre Ac Milan

pre preko 2 godine

Stanite malo na loptu netreba nam euforija.izgledamo odlicno trenutno to je istina ali gde je jos kraj!napoli je odlican,inter,juve se diže...Forza Milan!!!
D

Djoxi

pre preko 2 godine

Dobri su ove godine, samo prisutno je da padaju pred kraj utakmice mentalno i fizički. Inače imaju od mene podršku
R

Ross

pre preko 2 godine

Hahah gledaj ove intercice kako su optereceni milanom njih atalanta ubila ne znaju ni sami kako su izvukli nereseno
E

Ej

pre preko 2 godine

Gobeljic Bolji od ovog:)
S

Simeun

pre preko 2 godine

Kostur tima se polako nazire, odbrana i vezni red su izuzetno dobri na pocetku sezone, ali sezona je duga i kljucni mecevi su sa manjim timovima, Napoli je protutnjao kao voz ali msm da ce svi naletiti na ponrku nagaznu minu. Seria A ce ove godine biti izuzetno zanimljiva.
R

Rosonero88

pre preko 2 godine

Pa trenutno visoki presing daje rezultate, a i pojedini igraci kao da su malo sazreli. Desno krilo vrhunskog kvaliteta treba dovesti, onda se definitivno moze reci da je Milan pretendent za borbu za titulu.
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Ovo je onaj smradonja kad je Interu falila cela odbrana zbog korone, a milan jedva pobedio sa 2:1 i on posle meca uperi srednji prst u pravcu igraca Intera, A posle kad je Inter u drugom mecu bio kompletan onda smradina ide sagnute glave u svlacionicu ne sme da digne glavu gore od sramote jel ih je Inter pregazio sa cetiri komada, sad je opet poceo da leti, posle svake utakmice po jedna ovakva izjava, u oktobru se peva "pioli is on fire" u Novembru se slavi zimski skudeto, u Decembru ziva bolnica u svlacionici milana, dok se u januaru krpi ekipa da se nekako navata cetvrto mesto, i onda se u martu prica kako ovo nije bila srecna sezona, tako je ovaj leteo i prosle sezone, pa je posle sudija morao da uskace nepostojecim penalom za milan protiv Atalante, kako bi u opste igrali LS ove sezone, ovaj ce da se spusti na zemlju brze nego sto misli
I

Idi

pre preko 2 godine

Prebroji dug, pričaj o svemu sem o fudbalu. Zna se ko je i pored svega No1 u Italiji, a da ne govorim u Milanu. #ACM7
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Pa to ce da ti bude uteha na kraju sezone acm7, dzabe ovi minusi koje si mi nalupao od muke sto moras da citas ovo sto sam napisao, kad se ostanu bez icega onda krece prica o acm7 klasika, ziveces sa tom utehom jod 20 godina tako do nekog berluskoni kupa, dodaj jos malo pluseva sebi malo je ovo, dodaj i meni jos minusa, e muko mucenicka
M

Maci.maci

pre preko 2 godine

znas ti dobro da se u Novembru slavi skudeto evo.zadnjih 10 sezona ti slavis u Oktobru a ne Novembru
P

Pppp

pre preko 2 godine

Idemo po scudetto breee...Forza Milan
P

Pppp

pre preko 2 godine

Idemooo Milann po Scudetooo🏆