Rudi Garsija zove Ljajića u Saudijsku Arabiju

Vreme čitanja: 2min | ned. 07.08.22. | 18:09

Nekadašnji reprezentativac Srbije imao je odličnu saradnju sa francuskim strategom još iz perioda dok su zajedno bili u Romi, pa je to glavni adut Al Nasra u pokušaju da ostvari ovaj posao

Adem Ljajić bi mogao da započne jednu od najzanimljivijih avantura u dosadašnjoj karijeri, pošto je prema pisanju Tuto Merkata dobio poziv iz Saudijske Arabije od trenera Al Nasra, Rudija Garsije.

Nekadašnji reprezentativac Srbije imao je odličnu saradnju sa francuskim strategom još iz perioda dok su zajedno bili u Romi, pa je to glavni adut saudijskog kluba u pokušaju da ostvari ovaj posao.

Izabrane vesti

Ljajić je pod vođstvom Rudija Garsije ostvario 74 nastupa i postigao 15 golova, period u Večnom gradu mu je ostao u prijatnom sećanju, tako da je iz Al Nasra imaju razloga da se nadaju pozitivnom ishodu pregovora.

Nekadašnji igrač Partizana slobodan je igrač od 1. jula, kada mu je istekao ugovor sa Bešiktašom, ima 30 godina, pa je sada trenutak da ostvari unosan ugovor. U ovom trenutku nije poznato koliko je klub iz Saudijske Arabije spreman da izdvoji za njegova godišnja primanja.

Ljajić je fudbalski stasao u Partizanu, gde je sa 17 godina zaigrao za prvi tim i za dve godine zabeležio 57 nastupa u svim takmičenjima. Iz Humske je 2010. godine prešao u Fjorentinu za obeštećenje od 6.800.000 evra, a tri godine kasnije Roma ga je platila 12.00.000. Kasnije je igrao i za Torino, a 2018. godine je prvo bio pozajmljen Bešiktašu, a godinu dana kasnije otkupljen za 6.500.000.

Bivšem reprezentativcu Srbije ovo će biti prvi put da kao slobodan igrač potpisuje za neki klub, a ostaje da se vidi da li će to biti baš Al Nasr.


tagovi

Rudi GarsijaLetnji prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara