Komentari na vest

Rumun je najtraženiji fudbaler Evrope: Totenhem će platiti, Bajern ima rok do kraja dana

d

dinho

pre 4 meseca

Juventus je prosle godine osumnjicen zbog plusvalence cuvene i kasnije kaznjen jer je navodno napumpavao cijene.. Cijena od 3.7 koja je uz bonuse otisla na 5 sada izgleda smijesno za 30 koliko ce platiti ovi klubovi.. i sto? nikom nista..ali nazalost ovi kvazi novinari se nece zapitati kako to sad?
a

alexx

pre 4 meseca

vidim da potencirate kako je Juventus napravio veliku gresku sa njim a ocigledno ne znate celu istinu ! decko je trazio da ide jer je hteo da igra redovno a to Juve nije mogao da mu garantuje. i to je trazio transfer a ne pozajmicu jer nije hteo da ga tretiraju kao pozajmljenog igraca ! Juve je zaradio 6-7 miliona sa bonusima od transfera i zadrzao pravo na 20% od sledeceg sto je jos 5-6 miliona ako ga prodaju za onoliko koliko Djenova trazi sto je ukupno 12-13 miliona sto nije uopste lose za igraca kojeg su platili manje od milion !
J

Jova1245

pre 4 meseca

A Juventus ga se odreko! :)
S

Soy argentino

pre 4 meseca

Uprava Juventusa je napravila veliku gresku u vezi ovog fudbalera
Ж

Жгане

pre 4 meseca

Ромеро и Демирал, сад овај то су велики пропусти Јувентуса...
B

Burek

pre 4 meseca

A Sveta i Ilić ?

Proficap

pre 4 meseca

Opet, i opet, malo je smesno uporedjivati transfere i vrednist novca u vreme Mutua i sada. Tadasnjih 19 miliona za Mutua je kao danasnjih 60 miliona, mozda i vise. Pa Endi Kol je prodat za 7 miliona funti Man Junajtedu, znaci Bukari je u rangu Endija Kola. Malo je glupo pisati ovakve tekstove i uporedjivati cenu. Ispade da je Serif Endiaje iz Zvezde za milion jeftiniji od Endija Kola??? Ako idemo ovom logikom, kojom vi pisete, Zvezda izdvaja za pojacanja kao Man Utd.
v

v1ad

pre 4 meseca

Odlicno poredjenje. Danas klubovi, narocito Engleski bacaju po 50 miliona na proseke za koje bi pre 10 godina neko dao 5 miliona u vrh glave. Ali to je uticaj marketinga na fudbal. Sad vise ne kupujes fudbalera nego pokretnu reklamu i bitnije je sta radi van terena nego na njemu. Zato fudbal i jeste od najvaznije sporedne stvari postao najdosadnija sporedna stvar na svetu.
k

kojotski

pre 4 meseca

Da ne prođe Totenhem s ovim kao svojevremeno sa grofom Kirikešom.
D

DR Terzic

pre 4 meseca

Zasto niko ne zeli da dovede supertalentovane stopere Erakovica i Lekovica?
p

pancevac992

pre 4 meseca

Zato sto je Erakovic tek presaovu Zenit i standardan je,a Lekovic je u Viljarealu i ne moze da odradi transfer,eto i to sam ti resio.
p

pa fk berane

pre 4 meseca

je nudilo za lekovica 300 evra i dzak krompira i 15 % od naredne berbe krompira..Terza odbio, trazi 45 % od naredne berbe...
q

qwerty2

pre 4 meseca

Jer su deca iz petlica po svim segmentima u odnosu na Dragusina.
G

Gist999

pre 4 meseca

Jedan igra standardno u najboljem klubu Rusije, a drugi je upravo debitovao za Viljareal. Nego gde su i sta rade mlade nade gromade - Sveta i Ilic? I "Maradona" Pavlovic?
A

Aett

pre 4 meseca

Bajernu stoper ni ne treba,glupiraju se džaba i dižu cenu igraču,još smešnije da kao tuhel zahteva neke igrače a i deca iz osnovne vide da se on sam neće tu dugo zadržati,čim ispadne neki bolji trener slobodan eto njemu noga
R

Robert Lewandowski

pre 4 meseca

Bajern ima samo 2 štopera i 0 desnih bekova trenutno i treba mu stoper i desni bek (moze da pokrije to Lajmer, kao i Kimih, ali svi znamo da igraju vise u veznom redu). Kim i Mazrauji imaju reprezentativne obaveze i neophodno je da se dovede bar jedno, a realno cak i 2 pojačanja u odbrani. Pored toga potrebna je i šestica. Sa Paljinjom je sve dogovoreno, ali problem je cena, pa je pitanje da li ce doći sada. Na leto treba ocekivati dosta promena u Bajernu, verovatno ce se zahvalili Gnabriju, Cupo Motingu, Saru... cak ni Gorecka i Kimih nisu sigurni.