Komentari na vest

Rumune čeka kazna zbog „Kosovo je Srbija“

Ц

Цопе

pre 8 meseci

А када ови примитивци из наше јужне покрајине праве шеталицу на којој су бандити, дилери и злочинци, тј њихови хероји, онда је то океј. Нема никаквог проблема по правилнику те мафијашке организације. Е кукала им мајка свима у Ниону
h

hvala braco

pre 8 meseci

Suma, crno more i Srbija vama su tri prijatelja! hvala!
n

narodHajpa

pre 8 meseci

Svaki put kad uefa kazni klubove iz Srbije zbog pominjanja Kosmeta veliki broj ljudi u komentarima pljuje navijace. Izgleda da Rumuni treba da podsecaju pojedince po Srbiji sta je Kosmet al dobro covek uci dok je ziv. Cak se secam kad je bio onaj miting kad je Makron bio gost i pred ljudima prica kako je za Francusku to zavrsena prica oko Kosova a prisutni "narod" mu aplaudira.
£

£¥₩₩

pre 8 meseci

Treba ih prijaviti (mogu i Rumuni) da su namestili utakmicu sa Švajcarskom
Г

Гост Ад

pre 8 meseci

Нема правног документа по коме би косово могло да добије статус државе. Да Уефа води рачуна о законским правима о пријему држава у Уефа сигурно неби примили државу која отворено присваја делове туђих територија: Црна Гора, Србија, Северна Македонија, и Грчка. Уефу то не занима и не пада им на памет да их казне због истицања карте лажне државе и отворених претензија на суседну територију.
С

Сале2323

pre 8 meseci

Чекај, чекај... Може ли наша држава да донесе закон, да покрене спор пред међународним судом приде и тужи УЕФА због отимања српске територије у спортском нивоу, а која је по Резолуцији УН део Србије. И да се свако позивање на супротно, тужи и тражи одштета. Па нека мафија кажњава и даље за "Косово је Србија". Није им довољно што су нам га отели, већ траже и да га из ума и срца избацимо. Е па неће да може хуље, неће да може!
c

cao cao

pre 8 meseci

pitaj sefa drzave da ih tuzi.
Г

Гост Ад

pre 8 meseci

По резолуцији УН 1244 која је важећи документ изгласан од савета безбедности УН. Косово је део Србије. Да није тако нико од Србије неби тражио признање косова као државе.
J

Jaa

pre 8 meseci

Diskvaliifkacija. Ja bih tu tekmu Rumuna sa Kosovom proglasio 3:0 za nase juzne komsije zato sto Rumuni mesaju politiku u sport.
£

£¥₩₩

pre 8 meseci

Upravo je to uefa uradila primajući nepriznatu državu
N

NLL

pre 8 meseci

ne mogu da verujem koliko se vas samomrzecih politickih korektnih nakotilo u poslednje vreme
K

Kosovo je srce Srbije

pre 8 meseci

Tii, Balijescu, tj. Ustašescu što bi rekli braća Rumuni
Ч

Чокот

pre 8 meseci

Казна?? За шта? А где је ту демократија? Јел то "политичка коректност"? Или, просто, вербални деликт?
G

Grebus

pre 8 meseci

Mozda za politicke parole? Mozda za to sto Fifa i Uefa strogo zabranjuju politicke povike?
Ц

Цопе

pre 8 meseci

@Grebus Чекај бре пријатељу, УЕФА је прво прекршила сопствене статуте кад су бандите из Приштине убацили у организацију, ето јер им се може. На све то знају како их 5 држава у ЕУ не признаје и без трунке срама стављају ту квази државу у групу са једном од поменутих 5 држава. Па ко кога ту зајебава?
p

prti

pre 8 meseci

Kolika god da je kazna fss da posalje pare braci.
D

Don Vito Corleone

pre 8 meseci

Zašto kazna????? A šta su to rekli i pevali što nije istina???? Kako Kosovo uopšte može da igra kada nije priznato od UN. Bravo braćo Rumuni 🇷🇴🇷🇸💪🤝
P

Pedja108

pre 8 meseci

Zasto bi Rumuni uopste bili kaznjeni? Koji je razlog za to? Kako nije kaznjena Madjarska sa mapama koje uzimaju teritoriju drugim zemljama, izmedju ostalog upravo Rumunima? Kako Hrvati ne budu kaznjeni za ustaske napade, za povike Srbe na vrbe. Ne govorimo o rasizmu, diskriminaciji, pricamo o otvorenom pozivu na linc, ubistvo. I Rumuni su skandirali Srbija. Da su skandirali Nemacka, da li bi i to bilo kaznjivo? Da li je Kosovo u Srbiji? Jeste. I gde su uvrede? Da li ce bitikaznjena lazna zemlja zbog napustanja utakmice? Da li ima sankcija za takve?
h

hahahahah

pre 8 meseci

ajde udahni
r

rakaaa

pre 8 meseci

Šta je tu čudno? Samo huligani se lože na povike,nerede i sl...takvim je mesto na planini a ne na stadionu.
V

Vdusan

pre 8 meseci

FSS da plati kaznu.
d

dragi domic

pre 8 meseci

mozemo li mi da platimo kaznu? i da im platimo pripreme za reprezentaciju, nasa se svakako raspada
g

gostac

pre 8 meseci

Da,da inače smo mnogo bogati.... sedi dete i radi domaci
i

iznogoud

pre 8 meseci

Kako uopste mogu da igraju protiv drzave koju ne priznaju? Kako su protivnicki igraci uopste usli u Rumuniju? S kojim dokumentima?

PFK NIŠ

pre 8 meseci

Pa fudbaleri sa Kosova sto igraju u Rumuniji, imaju srpska dokumenta... Briga ih, pare su to ipak...
d

dj 1979

pre 8 meseci

Kako te nije sramota da to pitas. Umjesto da kazes Trebamo da ustanemo na prvoj sledecoj utakmici i da pevamo Srbija je Rumunija. Ali to je nas karakter. Ti mozda i neces biti na toj evropskoj utakmici. Posto vidim da se predstavljas svakako, samo ne imenom i prezimenom. I nikakvo cudo nije sto nas sav svijet mrzi. Zapitaj se zasto je to?
F

Fanki123

pre 8 meseci

FSS ako ima obraza da brani Rumune ako bude pokrenut postupak protiv njih u Uefa. Pošalju svoj tim advokata sa atfumentacijom da po UN koja je krovna organizacija svih nacija KiM i dalje pripada Srbiji i da je ovo isto kao da su pevali Bavarija je Nemačka....
m

markoq

pre 8 meseci

pa treba da kazne ove sa 3:0 jer su otišli sa terena, kako možeš da kazniš za ovaj transparent nekoga u državi gde to Kosovo je ZVANIČNO deo Srbije!?

PFK NIŠ

pre 8 meseci

Nikada Hrvati nece da budu kaznjeni zbog ustaskih simbola, katolici su, nikada ovo pleme sa Juga Srbije nece da bude kaznjeno jer mnogo para daju svima i svuda u Evropi i Americi, ali zato sve zemlje pravoslavne, dobijaju najteze kazne! Jedino Grcka ima protekciju zbog mnogih stvari koje trebaju zapadnoj Evropi i Americi...
r

rajvoSa

pre 8 meseci

Kukaš na Hrvate, a ne vidiš svoju avliju. Srbiji treba kazniti za transparente podrške Mladiću npr. Objektivno i Hrvate i Srbe treba kazniti za takve stvari.
m

mikac678

pre 8 meseci

Kosovo je Srbija je zvanični stav rumunske Vlade, mogu jedino da ih kazne za transparent iznad Besarabija je Rumunija jer Besarabija je u Ukrajinu i Moldaviji. Tako da ako ih kazne zbog Kosova a ne zbog prvog transparenta onda su jedno veliko zastiđe

francuskapresuda@gmail.com

pre 8 meseci

Mi da platimo kaznu za taj drugi transparent, to je najmanje sto mozemo da uradimo sada.

Kg_Šumadinac

pre 8 meseci

Jel možda, SAMO MALO SRAMOTA, ALI SAMO MALO 🙄 stranačko kvazi PatriJotske nazovi navijače ( čitaj biznis mafiju) sa Severa i Juga, koji su svoje rodoljublje "zamenili" za poslove po Beogradu, Srbiji. Svaka čast za Rumunske navijače, neverovatan respekt za sve ovo. Zamislite, da neko pokuša da otme i 1% Rumunske teritorije, kako bi prošli. Kad ovako nastupaju braneći naše Kosovo i Metohiju.
R

Ralizam

pre 8 meseci

A jel si video ko je vodja te grupe? Neki ulicar iz Krajove kao nas Bogdanov. Jel nam to brat i neko na koga treba da se ugledamo? Nije ti palo na pamet da je dobio neke pare da to odrade? Ceo stadion im je zvizdao da prestanu sa time
р

реализам

pre 8 meseci

ниси у праву, радим са Румунима свакодневно и сви стоје иза става да је Косово Србија. Обриши сузе.
W

Wij

pre 8 meseci

Jos ce sada i nas da kazne jer smo pomenuti u tudjem skandiranju. Od uefe me nista ne bi cudilo... Gamad.
S

Snoopy

pre 8 meseci

SRBIJA DO TOKIA albanija ko NOKIA
I

Ivica1708

pre 8 meseci

Nemaju obični Albanci iz Albanije"nikakve veze" sa šiptarima, smatraju ih svojim otpadom i ne vole ih malo manje nego mi. Tako da...
£

£¥₩₩

pre 8 meseci

@Ivica -jeste zato je albanska vojska sa natom napadala na kišarama
£

£¥₩₩

pre 8 meseci

@Ivica a koja pešadija je napadala 1999 godine? Pa jedinice regularne albanske vojske
D

Doktor Miladin

pre 8 meseci

Sve kazne nama pošaljite.. Braću Rumune zvati na našu prvu utakmicu u Beogradu da ih ugostimo kao braću, da zajedno navijamo, da pevamo, KOSOVO JE SRBIJA!
P

PAOKARA

pre 8 meseci

Dovoljan je transparent Besarabija je Rumunija.To ce njima najvise znaciti.Nikad nismo podrzali Grcku,Rumuniju,Jermeniju a oni nas vise puta.
N

NN3

pre 8 meseci

Nisam nešto upućen da su Albanci kažnjeni bilo kako za zastave velike Albanije i transparent "Kosovo je Albanija" sa utakmice protiv Poljske??? Baš čudno.

Bojank91

pre 8 meseci

A oće li kazna za zastavu neke velike albanije?
N

No.1

pre 8 meseci

Mi i Rumuni braća od pamtiveka! Mi i Rumuni 30M sirotinje od pamtiveka...

1992

pre 8 meseci

Ne znam za Rumune, ali mi nismo nikakva sirotinja. Pravoslavne Srpske crkve dobacuju do Beča, i to monumentalni objekti kakve ne može da sagradi sirotinja u materijalnom i duhovnom smislu. Bogati smo velikim naučnim umovima, vojskovođama, priznatim umjetnicima, akademicima, slikarima itd. Nemoj da sebe predstavljamo sirotinjom i žrtvama, nego da stojimo ponosno i svojim djelima opravdavamo slavnu prošlost i velike pretke i čuvamo sebe malo bolje nego što smo to činili kroz istoriju.
К

Кеба

pre 8 meseci

Румуни, браћа наша прсвославна! КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!!!
G

Gostgost

pre 8 meseci

A sta je u ovom skandiranju bilo rasisticki i diskriminatorno? Politicki, da. Ova dva, veze nema.
G

GISKA 88

pre 8 meseci

Posaljite na nasu adresu kaznu ,mi placamo !!! KOSOVO JE SRBIJA .
Р

Република Српска

pre 8 meseci

Казна за шта??? Румунија није признала Косово и за народ Румуније је Косово и Метохија дио Србије!!! Европска унија🤑🤑🤑