Komentari na vest

Rumunski mig zaustavio Inter u magli Marasija: Dragušin će biti hit zimske pijace (VIDEO)

Z

Zoiiii

pre 4 meseca

Igraci Intera su ocigledno malo vise slavili ove praznicne dane. Dezorijentacija je bila vise nego ocigledna. Dragusin je bio odlican, ali on sinoc nije imao potrebu da cuva Tirama koji je izgledao kao pijan. Bukvalno se sa svakom loptom spetljao, pravio glupe poteze i to sve dok nigde nikog oko njega nije bilo. Na sve to Inzagi izvodi Arnautovica koji je bio najbolji Interov igrac, a ostavlja Tirama. Kiksevi ce se desavati i dalje, ali ovako neozbiljan pristup ne sme da se desava. Sudjenje je bilo ocajno, mnogo gresaka sudije, a najveca je bila kod gola Intera. U zelji da pusti malo jacu igru sudija nije umeo da napravi razliku izmedju duela i faulova.
N

Nije u redu

pre 4 meseca

Interesantno je kako navijaci Intera (nisu ni juventusovi nista bolji) nikad ili skoro nikad ne priznaju da je neki sudija pogurao njihov klub, zasto je problem da se s vremena na vreme kaze i konstatuje da je bila ucinjena neka ogromna greska u vasu korist?
I

Inter

pre 4 meseca

Nije u redu@ a jel tesko priznati da je bas protiv Djenove Pulisic igrao rukom? Ili je ipak lakse pravdati to kako se ne vidi ocigledno, a svi su je videli? Kod Popaja sam objasnio svoje vidjenje gola Intera, da se ne ponavljam.
N

Nije u redu

pre 4 meseca

Ne mogu da priznam nesto za sta ne mogu da tvrdim da se sto posto desilo, cak i da ga je dodirnula u ruku, to je bio toliko irelevantan kontaktic da ne mogu da ti opisem. Sad sam video sta si napisao, znaci, ne da je bio kontrafaul i ne da je neregularan gol Arnautovica nego je bilo vidljivo iz aviona. Naravno, ti ces sad reci isto sto i ja za Pulisica i bices uveren u svoje vidjenje, jedino objasnjenje za to je da obojica gledamo svojim naocarama, meni je problematicno to sto vi nikad (ili gotovo nikad) ne priznate (ne znam zasto je to tako, vecito se ponosite postenjem, ali, objektivnosti bas i nema u izobilju:-D) kad do bod(ov)a (bar u prvenstvu), bas jako retko vas gledam i u Ligi sampiona) dodjete greskama sudije, to nije u redu i to je ono sto mi jako smeta. Mislim da vam uopste ne treba pomoc sudija, ali, mozda i treba. Primecujem sklonost relativizaciji odredjenih stvari i pojava vec neko vreme, ali, daleko od toga da ne razumem to, navijac je uvek pristrasan.
I

Inter

pre 4 meseca

Nije u redu@ svaki kontakt napadaca sa rukom je ruka i u slucaju gola on se ponistava. Kod defanzivca je ipak malo drugacije i tu postoje odredjene tolerancije. Pa eto ti govoris kako neko ko navija za Inter nece nesto da prizna, a ti prvi trazis izgovore da opravdas ruku Pulisica. Eto tako se i navijaci Intera mogu uhvatiti prvog ponovljenog snimka, gde se vidi da nema dovoljno inteziteta, a da drugi kao ne vide. I ja kada pogledam prvi snimak po meni nije faul, ali iz drugog ponovljenog snimka mislim da jeste. Evo ja ne bih priznao gol Arnautovica. Samo navijac Milana ne vidi ruku Pulisica, tacnije ne zeli da vidi, jer svi pravdate taj "slabi" kontakt s rukom, tako da ste i vi svesni da je to bila ruka. Kod inteziteta duela sudija procenjuje isti, tako da se to bas ne moze uvek dobro zakljuciti na osnovu usporenog snimka.
N

Nije u redu

pre 4 meseca

Zato i postoji VAR da koriguje sudije, onaj snimak naseg gola u Djenovi tj. tog "kontakta" je pregledan minutima i opet nisu mogli nesumnjivo da utvrde da je igrao rukom, svaki kontakt koji primiri loptu jeste prekrsaj, ono sto je on uradio ni slucajno nije, ne znam vise sta da ti kazem.
N

Nije u redu@

pre 4 meseca

I Interov gol je pregledaj od strane VARa i priznat je....zar mu to sada ne dodje na isto?? Sam sebe si demantovao i svoje komentare napravio nistavnim. Celo mec Djenova - Inter je ocajno bilo sudjenje. Arnautovic krece u prodor, covek ga povlaci sa dve ruke i umesto zutog kartona nema ni faula sem upozorenja za Marka. 3 ocigledne korne Intera su sudije zanemarile, sitnih faulova i auta da ne spominjemo. Cak je i pre korne za Djenovu bio sitan faul pre nego je Inter izgubio loptu koji nije sviran...
N

Nije u redu

pre 4 meseca

Zbog takve odluke bi sve sudije koje su ucestvovale u njenom donosenju morale drakonski da budu kaznjene. Ako je neko cak i imao dilemu kad je gledao tu situaciju uzivo, posle toga valjda nikako nije smeo kad je video usporeni snimak, i to nekoliko puta.
M

Monteroo

pre 4 meseca

Ovo je normalno,pad u formi,povrede, to je cena LS,Juve ima slabiji tim ali utakmice na sedam dana i Alegri na to racuna od pocetka. Djenova odlicna fizicki prespremni,prekid odlican,tacno znaju sta rade u kom delu utakmice... Par odlicnih igraca imaju...
P

PopajFJ

pre 4 meseca

Opet pomoc sudija iz svemira se vidio faul ..Realno da nemaju po cesto pomoc sudija bili bi negdje na tabeli 3-4..Sad ce masa hejtera nabaciti minuse ali prva ozbiljnija ekipa ga izbaciva a to ce biti ATM
N

Nije to

pre 4 meseca

Masa hejtera nego sekta interista
P

PopajFJ

pre 4 meseca

Ponovo pomoc sudije koe gola nece ni da gleda Var iako se iz svemira vidi da je faul bio ...Hajte sad hejteri navalite sa minusima ali ova ekipa da nema pomoci sudija bila bi 3-4 na tabeli ...Iole ozbiljniji protivnik ce ih izbacit a to je ATM
I

Inter

pre 4 meseca

PopajFJ@ Opet lazne informacije od tebe. Sudija je imao komunikaciju sa VAR-om, to se videlo na prenosu. Nije sigurno pricao sa zenom dok je bio opkoljen igracima Djenove. Svakako onaj kontakt Biseka sa Strotmanom je diskutabilan, sa prvog usporenog snimka deluje da tu nije bilo inteziteta, ali sa drugog usporenog snimka itekako deluje da je bilo inteziteta. Ali isto tako je bilo gresaka i na stetu Intera u toku ove sezone, ali isto tako je bilo gresaka i u korist Juventusa. Samo tvoje misljenje se nikako me moze vrednovati kad si ti i dalhe ubedjen da je Darmijan udario laktom Kjezu, pa si jos govorio kako je to trebao biti crveni, neces da priznas svoju gresku.
G

Gost0007

pre 4 meseca

@Inter, druze budi realan, faul je bio. Covek sa ledja sa dve ruke je odgurnuo igraca Djenove, nema tu blag kontakt, sa ledja je bilo. Nije ni trazio VAR proveru, utakmica se nastavila, cak ni prekinuo nije posle sledeceg prekida igre. Doveri je ostetio Milan proslu a sada i Djenovu, glumi autoritet a veze nema, jedan od gorih sudija u Italiji. I ima pravo covek, ove sezone Inter ima veliku naklonost sudijske organizacije, ali ne umanjem uspeh njihov trenutni.
V

VeljkoooooZ

pre 4 meseca

Ajmo Vlahovicu sutra pokazi da li si taj ili ne!
G

Gosty

pre 4 meseca

Sigurno je samo da Juventus nece biti prvak, jos sam sigurniji nakon ovog boda Intera u Genovi.
J

Jodzer

pre 4 meseca

Odlicna polusezona za inter, steta za poraz od sausoala i vecerasnjeg kiksa. Vidis se manjak ofanzivnih igraca arnautovic i sancez nisu neki koji donose prevagu, obavezno doveszi nekog napadaca
C

Capo di tuti capi

pre 4 meseca

Inter blago receno katastrofa, mislim da su igrali jos 90 min ne bi udpeli dati drugi gol, bukvalno ni jedna samsa u drugom poluvremenu, eto srece da osvoje, jer se to upravo radi na ovakvim utakmicama, ali nisam siguran da ce izdrzati do kraja.
P

Prijatelj

pre 4 meseca

Po meni Inter za klasu bolja ekipa od svih ostalih u Italiji, Juventus je tanak jos, zavisi i kako se ko pojaca na zimu, ali sa ovim snagama mnogo je jaci Inter i mnogo ce teze prosipati bodove nego Juve...
t

the

pre 4 meseca

Bez Martineza su obična nula. Prvi su samo zato, jer je konkurencija još gora.
I

Inter

pre 4 meseca

The@ Kada se kaze da je neko prvi jer je konkurencija jos gora, pod tim se smatra da su svi losi, ali je onaj najmanje los osvojio Skudeto. To u slucaju Napolija od prosle sezone (kada drugi jesu bili losi, ali oni su tu sezonu pokidali) se ne moze reci, kao ni za ovu sezonu od Intera (barem u ovom trenutku, niko ne kaze da ce Inter na kraju i biti sampion).
G

Gost0007

pre 4 meseca

Doveri i ovo kolo u elementu.
I

Iskk

pre 4 meseca

Dosta su se i izvlačili na sreću
K

Kukulele

pre 4 meseca

Kokošari fale im 2 bitna igrača i odma kiks, šta bi bilo da im pola tima fali veći deo sezone kao milanu i juventusu
I

Inter

pre 4 meseca

Kukulele@ ko kaze da ne bi kiksnuli i da su imali ta dva igraca? Zaboravljas da je Interu do pre 15 dana bila desetkovana odbrana i desni bok, ali da, to se ne racuna.
m

moni

pre 4 meseca

pa nemože ni Inter u punom gasu svaku utakmicu...mora nekad i da izgubi bodove...može malo i milan i juve da priđu da bude zanimljivije prvenstvo
М

Мад Макс :)

pre 4 meseca

Мајмунско дупе треба да се освоји скудето кад те прати Јувентус. Ај па тако лаку ноћ шинтеристи па се смејте поново :))))))))))))))))))))
М

Мад Макс :)

pre 4 meseca

Плус чист фаул и свако коло сумњивих ситуација у корист шинтера на то смо навикли од кад је Марота постао директор другог миланског клуба. Е сад да се победи сутра распала Рома па да се види прелазни рок сад у јануарау. Са два солидна везна играча Јувентус осваја скудето, живи били па видели :))))))))))))))
g

gosto

pre 4 meseca

Овај коментар ме је подсетио на Гилета, јел жив он људи моји?
U

Uvek protiv jrz

pre 4 meseca

Da li to onda znaci da ste vi zbog Marote osvajali? Upravo si ukopao svoj klub...
I

Inter

pre 4 meseca

Mad Max@ u januaru dolazi Ikardi napokon u Juventus?
I

Isofix

pre 4 meseca

Gostovanje na kom velike ekipe ove sezone teško uzimaju tri boda... Teške noge, glave već na odmoru, kadrovski problemi prisutni... No, jako smo zadovoljni polusezonom.