Komentari na vest

Rusi tvrde: Žarko Lazetić prvi kandidat za trenera Sočija

s

srbenda 77

pre 5 meseci

ne znam treba dobro da razmisli,soči nije klub bez ambicija i love,ali velika je istina da je odlazak u Rusiju za trenere a posebno igrače stagnacija zbog sankcija,a Lazetić je trenutno najperspektivniji srpski trener,i jedini koji kolko toliko ima težine
M

Mare baravajn

pre 5 meseci

Samo se plasim da ne prodje kao nas Mare, pobednik sistema. Jesu tamo lepe plate ali sta ce unucima da prica? Ujpešt Doža, Lokomotiva, neki Al-Nesri u Dubaji. Sta je sledece? Indija, Indonezija? Ni u Kinu ga neće. Steta jer je pobedio drzavu i sistem i uzo titulu sam protiv svih. U Lokomotivi je uzel trofej (kup). Medjutim Olimpija je najdalje na zapad gde je isal. Ode u Amsterdam, Madrid, Ostrvo... ali kao turista. I niko mu ne verjue kad ode u šop da kupi dresove da je i on trener. Pitaju ga hoces li magnet, samo 5.99e.
u

u centaaaaar

pre 5 meseci

U pravu si. Deki je sve razbucao sam. Imali ste +5, sve na vašoj strani, obećana titula, svaki dan tekstovi o mini Atletiku, o nestvarnim nizovima itd. Medjutim posle derbija potop, rutinska pobeda i sve se srušilo kao kula od karata.
K

Karasi iz Calme

pre 5 meseci

Jeste, pobedio je vas Mare sistem, drzavu....sve zajedno sa velikim opozicionarem sa tompusom na celu Partizana. A gde si majstore mislio da ce da radi posle, u Seriji A , Primeri .....??
G

Gallina

pre 5 meseci

Idi vala nam je svima dosta od tvojih prepotentnih intervjua
Z

Zema

pre 5 meseci

Soči nek dovede Matića iz Čuke puno je jak trener mislim u izjavama.
V

Vladan1979

pre 5 meseci

Nije lud da odbije sigurni lovu koju ovde ne bi zaradio za tri zivota. Uz to i nema nikakvog pritiska ultrasa koji svako malo postrojavaju sve redom iako su u zivotu tri puta preskocili kozlic.
G

Gandalf.treci

pre 5 meseci

Pa lik ako ode tamo može da zaboravi na neku ozbiljniju karijeru ako ju je uopšte i planirao pravog. A realno ima potencijala...Odlazak u Rusiju je nažalost trenutnu promašaj za bilo koga
I

Ilija Čubri dc

pre 5 meseci

Za izdanak cuvene Bata Djorine skole ostala je nazalost samo Rusija pod sankcijama i mozda Kazah, Doha i to je to. U Kini smo izvaljeni odavno, Singapur ili Tajland nas nece. Kod arapa sve teže jer su nas i oni izvalili odavno. Ako imas srece eto mozda Kipar, Grčka druga liga, Levski iz Sofije ili Litvanija jos malo dok i tamo ne provale da je Bata Djorina skola neshvaćena (vidi pod Stolica) i ispred svog vremena. Zato nas i neće. Ovom preporucujem da sedi tu gde jeste jer posle otkaza u Rusiji moze samo u Dubaji ako mu Mare Nikolic General sredi. Kako čapri, to je jaka liga. Iako je cekao na posao 2 'dine, prezadovoljan je. I napredovace, u to sam siguran.
g

glibulja

pre 5 meseci

Dobar komentar. Inače Nikolić je verovatno najbolji trener kog Srbija trenutno ima, uz ipak previše defanzivnog Miloja i u glavu opaljenog Lalata. Lazetić je malo bolji od Duljaja, a Djuka koji je mnogo obećavao, odavno je u silaznoj putanji. Paunovića i ne računam u struku, jer je operisan od trenerskog posla. Titula na svetskom prvenstvu sa klincima nije nikakvo merilo. I Drule je uzeo sa decom evropsko, a isto je neznalica teška kao i Paun.
t

tuneki

pre 5 meseci

tamo je al wasl prvi na tabeli,i trenira ga Milos Milojevic

Chiske

pre 5 meseci

Kad ode to ce biti pojacanje za TSC!
T

Topolcanin

pre 5 meseci

axaxxaxxaxaaxa, tebe da angazujemo, nesreco! Trac obican, da se destabilizuje ekipa, nadam se da ce uprava uraditi sve da trener ostane.

Chiske

pre 5 meseci

Druze za ovaj sistem sto imate je zasluzan pokojni Zoltan Sabo, Lazetic se samo slepuje iskusno kao i Krstajic sto se slepao pa sada vidimo kakav je mag trenerski. Kakva destabilizacija sta pises, bicete 3x jaci sa nekim drugim trenerom. I uopste nisam imao nikakvu malicioznu nameru sa svojim komentarom cak naprotiv. Mislim da cete da kidate sa boljim trenerom! Covek je izgubio sve vazne utakmice! Kad napisem vazne ne mislim sada na pobedu protiv crnih vec utakmice koje odlucuju o vecem plasmanu!
g

gx

pre 5 meseci

Još malo biće zajedničke lige sa Rusima...;-)
s

saguenay

pre 5 meseci

Lazetić da bude selektor!
М

Може

pre 5 meseci

Јерменије.
p

plotica

pre 5 meseci

Lazetić je bio trener Teleoptika i Partizana? Što nije ostao? Koliko ja znam sa Teleoptikom je bio ubedljivo zadnji a sa Partizanom pobedio samo u Kupu Napredak!!!
I

Igrao sam

pre 5 meseci

U Teleoptiku kada je bio, otisao jer nije hteo tatine sinove da stvalja (damjanac, vukanic, babovic) a Partizan je vodio 2 utakmice kao privremeno resenje. Mada, ovde je idealno mesto za sve neostvarene ljude da pljuju, lazu i izmialjaju
s

saguenay

pre 5 meseci

Lazetić da bude selektor kad ode Piksi na leto!
G

Gost784

pre 5 meseci

Ako je lud uzeće taj klub
n

nic

pre 5 meseci

lud je i uzece lovu,boli ga briga...ionako osim lige i kipa u Rusiji,nema Evropskih utakmica....milina za njega...srecno
G

GonzoR

pre 5 meseci

Da u Partizanu imaju mozga pa ga dovedu na zimu da pravi igru i tim za sledecu sezonu. Sa Duljajem srece nema covek ne zna apsolutno nista.
Z

Zeljko®

pre 5 meseci

Imaju u Partizanu mozga ali ima i Lazetic mozga pa nece da dodje.U ovoj sezoni TSC igra najlepsi fudbal u Srbiji gde se vidi ideja,kretanje,akcije.Sto bi se reklo,igra ima i glavu i rep.Jesu Zvezda i Partizan ispred njih na tabeli ali to nije zbog leprsave igre i uigranih akcija nego vise zbog individualnog kvaliteta i kod ovih drugih stita po potrebi.Nije mu potrebno polaganje racuna navijacima kriminalcima i nenormalan pritisak 24 casa dnevno .
A

Adrian Mutu

pre 5 meseci

Ako imaju mozga neće ga dovesti koliko je puta bio prelazno rešenje ima više poraza nego pobeda tsc je uredjen sistem tamo bi svako mogao da radi videli smo ga gde je bio sa metalcem najskupljim u istoriji ili sa teleoptikom i ovde ima dosta trenerskih kikseva ali za treće ili četvrto mesto u našoj ligi ti ne treba neko znanje kad imaš sve uslove
T

Topolcanin

pre 5 meseci

Adrian mutu ?! Najskuplji Metlaca u istoriji, pa najskuplji su i bili jer je trener napravi igru pa su svi delovali da su bolji nego sto jesu. Kao sto je i Tsc najskuplji upravo zbog igre. Inace, bili su drugi adrijane, ispred Partizana uz najlepsi fufbal! A sada su treci, i jedini imaju sanse da prezime u Evropi. A ti, nastavi da mrzis
n

neboja

pre 5 meseci

Bio sam skeptik kada je uzeo TSC,a sada sam njegov fan...nece on otici tamo sigurno...on je za njih visi nivo kao trener..
Z

Zlatko Psihopata

pre 5 meseci

Pa trener Socija koji ih je izveo u Evropu je postao poslije trener CSKA. Tako da se Lazeticu isplati uzeti Soci.
r

rizik je

pre 5 meseci

jer je klub pred ispadanjem i tesko je cupati se, jos on forsira napadacku igru...ali ako odrese kesu...
s

sale brat

pre 5 meseci

Lazetic je jedan od najboljih nasih trenera, pogledajte sistem kako igra tsc sa nemerljivo jeftinijim timom igraju ravnopravno sa zvezdom i partizanom
8

818181

pre 5 meseci

Sa Partizanom ne igraju ravnopravno, oni su partizan unistili na njihovom terenu tako da... ne umanjuj taj debakl tako sto ces reci da su ravnopravni a prosle godine drugi bili i 0 4 sad dobili..
p

podesen

pre 5 meseci

U Sociju ce imati plafon 40 000 mesecno evra ,tim je krs,ispadaju lagano.U TSC nema ni 100 000 evra.
B

Burek

pre 5 meseci

Jedan od naših boljih trenera, realno
B

BRAVO

pre 5 meseci

PRAVI STRUCNJAK ! SAMO CE JOS VISE NAPREDOVATI.
e

evropske utakmice

pre 5 meseci

Ne znam zasto idu u Rusiju ,a znaju svi da ne*mogu da napeduju kao treneri ili fudbaleri(pre ukrainskog rata Je bilo ok).Ruski klubovi ne mogu da igraju LŠ,LE,LK. A to je najveci san svakog trenera da se dokaze na evropskim takmicenjima(kao i igraci).
Y

YMCA

pre 5 meseci

Koga zabole za LS, LE i LK? I ovako ce uskoro biti napravljena SUPERLIGA sa sve FK Dubaji i FK Majami i slicno.
?

??

pre 5 meseci

Neka naprave tu ligu. I tako su antipaticni ovi klubovi sto su ih seici kupili. Sta ima jos dobrih i zanimljivih klubova opred tih koji ce biti u superligi. Pokupice 10ak klubova iz evrope. Ko ih sisa
?

??

pre 5 meseci

Ne znam kakav tim ima soci i kakve su im ambicije bile pre pocetka sezone. Lazetic nije trener za bunker klubove. Nisam siguran da bi mu ovo bila dobra odskocna daska, s obzirom koliko poverenje uvazava u topoli. Meni je on od pocetka bio ok trener, nzm sto su ga ovde toliko osudjivali. Sama ova ponuda kakva takva je znak da dobro radi, msm da je bas posvecen poslu
B

Bane1989Ns

pre 5 meseci

on je za Zenit
A

Are you

pre 5 meseci

Pa tip je za Madjarsku ligu,ovde da završi godinu,kao treći verovatno pa Fehervar,Debrecen,Honved ipak je TSC njihova investicija,isto kao i Osijek,Dun.Streada (valjda se tako zovu Slovaci).
K

Kumovi Vrbas

pre 5 meseci

Milion evra je milion evra, bez razmisljanja treba prihvatiti. U Srpski fudbal se uvek moze vrtatiti.
V

Viki Miljković

pre 5 meseci

Evo, nema pametnija posla nego da u sred sezone preuzme poslednju ekipu u Rusiji. Bože zdravlja, sledeći klub da uzme negde u Mađarskoj, Poljskoj, pa i Rusiji, ali da se bude neki sredina ili gornji dom, a ne borba za opstanak.
C

Cer

pre 5 meseci

jes vala, bolje da radi u topoli za 100.000 nego u rusiji za milion, dobra logika
V

Viki Miljković

pre 5 meseci

Lazetić može da postane odličan trener. Zna, posvećen je, pametan i konstantno radi na sebi. Mora da ostane u timovima koji su organizajski stabilni i koji se za nešto bore, da ne bi sad zaradio milion i vratio se za dve godine u TSC. Sa par dobrih izbora klubova, kroz par godina može da ode u ozbiljnu ligu i da godinama zarađuje i više miliona.