Komentari na vest

Rusko samoubistvo u Splitu, Hrvatska direktno ide na Mundijal (VIDEO)

n

nije pametan ko puno prica

pre preko 2 godine

zasto vi na portalu uopste dozvoljavate ovim fasitima sa obe strane da komentarisu i sire mrznju.dokle viose ovo je sport a ne rat.sport priblizava ljude jedne drugima a ovi trubo ratnici preko interneta nisu zasluzili da imaju pravo ista reci jel nemaju sta pametno da kazu
G

Gost978

pre preko 2 godine

Sramotna i tužna igra Rusije. Ono nije fudbal, ono je bruka i sramota sa kakvom idejom i taktikom su oni izašli na teren. Zaslužili su da ispadnu i u baražu, NULA od igre i ekipe
I

Ifa

pre preko 2 godine

Drago bi je zbog Hrvata samo zbog ovi srba koji se prave veci Rusi od onohih iz Moskve
P

PopajFJ

pre preko 2 godine

Haha pravo u centar majstore ne vidim svrhu ovih rusofila i turkofila boze sacuvaj a imamo i mi u Bih vece Srbe nego one preko granice
O

Ofa

pre preko 2 godine

Svi najveci srbi su iz bih,samo da jos skontaju da se koriste za neke nebitne svrhe bice kasno ode zivot
S

Samo istina

pre preko 2 godine

Pogledate kako ste vi igrali protiv Škotske a kako mi protiv Rusije. Pozdrav i patite.
R

Rsb

pre preko 2 godine

Hahahaa vidimo se tamo ujaci...
T

Taribo West

pre preko 2 godine

Razumem ja, imaš slabiji vezni red i ekipu uopšte pa se braniš, pretiš iz kontranapada, ali ovo što su braća Rusi odigrali nije ništa. Braniš se dok ne primiš gol, a znao sam da će ga primiti kad-tad onakvom igrom...
n

nadrealno

pre preko 2 godine

kada drzava koja ima jedva 4 milijuna dobije drzavu koja ima 300 i kusur milijuna onda je to mega rezultat.zelimo srbiji danas puno srece kakve igrace ima ne bi sreca trebala da bude faktor nego odista kvalitet koji srbija ima uz strasan tandem mitrogol i ubica kakvog srbije ceka godinama vlahovic.samo da vam sergej i tadic budu pravi portugal pada .
С

Спарта

pre preko 2 godine

300 и кусур милијУна има Америка. Русија између 140 и 150 милиона. Опет је велика разлика али нема потребе да дуплираш. Иначе је та Русија у свим другим пољима и спорта и науке и културе милионима година испред вас.
K

Koan

pre preko 2 godine

A zamisli kad Island sa par stotina hiljada stanovnika pobedi Kinu sa milijardu i nešto stanovnika 🤣
G

Gostinho123

pre preko 2 godine

Finale Sp vrijedi vise nego sve medalje u ostalim sportovima zajedno. Drage komsije, ako jednom dozivite da slusate svoju himnu u finalu svjetskog, sve ce vam biti jasno. Do tada, puno srece vam zelim i saljem pozdrav heroju Mariju Mandzukicu
d

dbkbi

pre preko 2 godine

Lijepo ga je Mandzo plasirao 2013.
V

Vuc

pre preko 2 godine

Finale ne vredi ni p...va boba. Nisu to OI. U fudbalu ne postoji 2 mesto, ni u ligama a ni u kontinentalnim sampionatima. Sta znaci 2 mesto u Premijer Ligi,Ligi Sampiona,Ligi Evrope? Nema titule i onih lepih pehara i imena klubova upisanih dok je sveta i veka. Ne postoji 2 mesto u fudbalu. Sta Partizan ima ili Hrvatska od 2 mesta u LS i WC? Sta ima Zvezda od finala LE? Sta ima Dnjepar od finala LE? Nista. Samo je pehar u fudbalu vazan.
P

Pati123

pre preko 2 godine

@Vuc Ajde ne sramoti se. Na svjetskom prvenstvu postoje prva 3 mjesta. Zato se izrađuju srebrne i broncane medalje te se igra utakmica za 3. mjesto.
V

Vuc

pre preko 2 godine

Pati123@ Ti se ne sramoti. Postoje srebrne medalje za finale Lige Sampiona pa igraci to odmah bacaju u kantu a navijaci proklinju dan finala. Ne postoji u fudbalu 2 mesto. Samo trofej a ostalo je sve od 2 do 64 mesta.
G

Gostmiki111

pre preko 2 godine

Rusija veze nema. Kako su oni bili prvi ja ne znam...

Bürgermeister

pre preko 2 godine

Jedino ovu utakmicu su odigrali ovako.
G

Gost444

pre preko 2 godine

Svaka čast hrvatima. Teren težak katastrofalan zbog kiše, a oni grizu kao lavovi ne staju, publika tačno oseća utakmicu tačno zna kada treba da ih podignu pesmom i skandiranjem, kada da izvrše pritisak i na sudiju i na goste. Rusi ničim nisu zaslužili da prođu direktno, pa ne ide se braćo moja na SP igrajući kao cava i konstantno igrati bunker, do autogola imali su jedan šut prema hrvatskom golu i onda kada je pao gol setili se da u poslednjih 10 min igraju fudbal. Čestitke hrvatima. Reprezentacija naša igra prijateljsku utakmicu protiv Katara pred meč godine u Lisabonu i u sred Beograda u gradu od 2 miliona stanovnika dođe 1000 ljudi! Pa stvano sramota! I ako večeras izgubimo biće 5000 negtivnih komentara i pljuvanja po našoj reprezentacija. Zato Beograđani treba da se pokrijete ušima i svako od vas ukoliko napiše negativan komentar prema našoj reprezentaciji znači da ima obraz đon i da je nula od čoveka.
G

Gost iz Hercegovine

pre preko 2 godine

Bravo za komentar sve si rekao
C

Cu provukli

pre preko 2 godine

A sabili ih 90min
Г

Гост97

pre preko 2 godine

Колико само увлакачких коментара. Истој тој Русији прошле године дали смо пет комада, па нико од "свака част комшије" да напише како смо фудбалска велесила. Такви и пљују нашу репрезентацију. Какви год, наши су и зато пуна подршка Орловима!
P

PedjaPFCCCC

pre preko 2 godine

Iskreno ja kao Srbin ne mogu Hrvate da gotivim, niti da navijam za njih. Ali Brate mili stvarno su imali vise srece nego pametni. A ovi budjavi Rusi imali u 90 minuta 1 sut na Golu, branili se 90 minuta u njihovo sesnestercu. I sad naj iskrenije ako ne daj boze ne bijemo Portugalce bolje i lakse bi sa Rusima nego sa Hrvatima.
G

Gost....

pre preko 2 godine

Sta im vrijedi sto su prosli kad u kataru nece nist napravit pustite to provlacenje kroz kvalifikacije
O

Od stoljeća 7.

pre preko 2 godine

Maleni mi igramo finala i polufinala Svijetskih prvenstava dok se vama velika enigma plasirati na Ep protiv nekih tamo Škota u kiltovima 😁
B

BREkalo

pre preko 2 godine

Hrvatska velesila!! A dnovinar koji pise da se Hrvatska opet provukla ili prati Zadrugu ili pise zakuror, veze on s nogometom nema
I

Inace obektivni

pre preko 2 godine

Mozzartsport bira koje komentare dopustit, a koje ne. Nacionalisticki portal
G

Gorostas

pre preko 2 godine

Nisu Rusi za ovaj sport.
V

Vuc

pre preko 2 godine

Nisu. Oni imaju velike naucnike,kompozitore,oficire,pisce,slikare...Ne zanima ih sport, samo nauka i umetnost sto je bolje.
б

бартендер

pre preko 2 godine

Каква срамотна партија Русије. 90 минута нису изашли из својих 20 метара. Због овог антифудбала бих волио да испдну и у баражу!
С

Само вас посматрам

pre preko 2 godine

У*раћу се од улизивачких коментара.
И

Идемо

pre preko 2 godine

Ови наши им честитају, ови њихови нама желе срећу, а иначе једни другима не желе пролаз, што је нормално.
V

Vidal

pre preko 2 godine

Pa trebali Hrvati 3:0 da dobiju lagano, Rusi su ti koji su imali srece da do 80te minute drze nulu. Hrvati kad je najvaznije redovno dobiju i to je ono sto ih cini velikom reprezentacijom.
S

Susjed

pre preko 2 godine

Ma izdominirali smo Ruse i iskreno se nadam da i vi prolazite večeras
G

Gostujući

pre preko 2 godine

Iskreno, a?
A

Acap456

pre preko 2 godine

Kada 90 minuta provedeš u svom šesnarstercu to se obično ovako i završi. Rusi su gori i od nas, nije mi jasno kako su uopšte i došli u ovu situaciju, mada kakav kadar imaju, ne vidim šta bi sem bunkera i mogli da odigraju.
A

Axaxaxaxaxaxa

pre preko 2 godine

Neka se raduju sada slobodno , ali radovacemo se i mi kada ne budu imali jednu jedinu pobedu u grupi na svetskom!
H

Hrvatski sokol

pre preko 2 godine

Nisu se Hrvati provukli nego su jednostavno dominirali svih 90 minuta i Rusi su jednostavno 2 klase ispod nas.Zemlja od 4 milijuna stanovnika i još 4 milijuna u dijaspori je već drugi put u 2 godine skroz zasluženo prošla zemlju koja ima 144 milijuna stanovnika i jednostavno ih redovito nadigra i održi nogometnu lekciju. 😊 Pa Rusi nisu danas pošteno zapucali na gol.Potencijal Hrvatske je ogroman od mnogih mladih igrača koji dolaze, pa mi na klupi imamo igrače jednog Bavarskog diva Bayerna, Borussije iz Dortmunda, mladi Gvardijol je vec sada ponajbolji mladi stoper Europe a Sosa livi bek.Susjedi ostali sa Balkana samo gledajte i učite od najbolje Sportske nacije na svitu, samo pogledajte ukupni broj medalja sa Zimskih i Ljetnih Olimpijskih igara i sve je pametnom čoviku jasno. 😊 Usput sritno večeras protiv Portugala.
a

autogol i odmah paljevina

pre preko 2 godine

A jel to ona Hrvatska koja nema medalju sa OI u timskom sportu?Jel to ona Hrvatska koja u kosarci ne postoji i koja nikada nije pobedila Srbiju.Jel to ona Hrvatska koja u jednom od najmasovnijih sportova a to je odbojka ne postoji,jel to ona najbolja Hrvatska u vaterpolu pored Srbije,Madjarake,Italije,Spanije...jel to ona Hrvatska koja ima nekog dominatora u tenisu,jednom od najpopularnijih sportova ikada,da niste mozda i u hokeju velesila...
G

Gost888

pre preko 2 godine

Sokole,ne mozete Srbiji da prismrdite u timskim sportovima,a o najboljem sa ovih prostora svih vremena u najpopularnijem indivividualnom sportu tek necu.
С

Спарта

pre preko 2 godine

Србија седам љествица изнад њих. Храбро ноћас Србијо и поздрав и подршка из Црне Горе.
V

Vuc

pre preko 2 godine

Kako ste prosli na OI a kako su Rusi pa tu vidi ko je sportska nacija i velesila? Da ne govorimo o nauci,umetnosti,tehnologiji koliko milenijuma su Rusi ispred malih nevaznih Hrvata.
M

Mirko Cro Cop

pre preko 2 godine

Po broju olimpijskih medalja Hrvati su daleko ispred svih zemlja bivše Juge, u košarci srebrna medalja 92. i vodstvo protiv SAD-a (jedini pravi Dream team), bezbroj zlatnih medalja u rukometu, vatepolu, srebrni i brončali na SP u nogometu, dva SP-a ili Davisova kupa u tenisu, bezbroj zlatnih medalja jedne Blanke Vlašić, Sandre Perković, veslanje braća Sinković, u borilačkim sportovima također smo miljama isprid vas, Željko Mavrović....moga bi 3 dana nabrajati naše brojne uspjehe 😊 neko je majstor u daleko najpopularnijem i najgledanijem sportu na svitu-nogometu a naši susjedi pišu o tamo nekoj odbojci.Pametnome dosta 😁
P

Ponos i dika

pre preko 2 godine

Kakvi su to doktori! Preplivali ovo jezero na Poljudu, pregazili ih i na kraju ih sreca pogleda! Majstori s mora, svaka cast!
Z

ZZ Crew

pre preko 2 godine

Njih je doslo da isprati pun Poljud a nase ispratilo 1800 ljudi... u tome je razlika
l

lol12

pre preko 2 godine

Jel ti to poredis odlucujucu utakmicu za odlazak na SP sa prijateljskom apsolutno nevaznom utakmicom protiv skroz nekvalitetne ekipe? FSS je kriv jer nije pustio besplatan ulaz nego su karte cak isle i do 1000 dinara.Pa ne bi niko isao da gleda Katar ni da je kvalifikaciona a ne prijateljska za te pare
r

razlika je u

pre preko 2 godine

tome sto su njihovi zasluzili pun poljud partijama i zalganjem zadnjih x godina,srcem na terenu...Da pratim ove sto su primili pet komada od ukrajine,koji nisu mogli albaniju da prodju sa trenerom koji je zvezdu kao funkcioner pokrao pobegao i ostavio u raspadu.Neka hvala!
g

gti

pre preko 2 godine

Igraju srcem, bore se, sve to stoji i postujem to... ali pitam se odakle im tolika sreca, nevjerovatno!
L

Ljubomoransi

pre preko 2 godine

Moras biti glup da ovo nazoves srecom. Rusi su imali srece sto nisu primili gol prije i sto teren na Poljudu nema odvodnju pa su igrali vaterpolo...
a

abc

pre preko 2 godine

Sreća?! Prvih desetak minuta su Rusi malo izlazili sa svoje polovine, onda si mogao da vidiš dva stoprea Hrvatske na centru sve do gola, gol je visio i pao bi ovako ili onako. Seti se naše utakmice sa Škotskom, kad izgubimo loptu sve se vrača na šesnaesretac i onda ide sve iz početka, spori napad i to traje i traje...
t

torima

pre preko 2 godine

jedina sreća im je što nije bilo 3:0
E

Essss

pre preko 2 godine

Ako je tko imao sreće u ovim kvalifikacijama to su Rusi
s

sreca

pre preko 2 godine

O ovoj sreci se prica! Neko primi gol iz faula u 2 minuti, pa onda taj tim pogadja stativu u 10-toj minuti! A neko sa auto golom prodje dalje na SP. Laku noc
t

tim koji za

pre preko 2 godine

90 min ne napravi šansu na utakmici i ne zaslužuje da ide na SP
B

Brko

pre preko 2 godine

Svaka čast, potpuno zasluženo. Vrhunska borba i srce na terenu su nagrađeni malom dozom sreće. Da nije teren bio poplavljen, 3:0 bi glatko završilo. Rusi ništa nisu pokazali, grehota bi bilo da su oni prošli.
G

Gost jesam

pre preko 2 godine

Hrvatska se ponovo provukla! Kakav glup početak teksta. Za razliku od nas,ta Hrvatska je uvek pobeđivala kada joj je gorelo,ali uvek!

Strahinja Krstic

pre preko 2 godine

to baš i nije istina,razmisli...
S

Stella Rossa per sempre

pre preko 2 godine

PU !!
G

Gost988

pre preko 2 godine

apsolutni zasluženo... Rusi nisu čestito centar prešli... ako su ovako mislili biti prvi, imaju sreću što je padala kiša, Hrvati bi im utrpali lagano 3-4 komada...
B

Bata Krstaja

pre preko 2 godine

Ovog Karpina, zbog kukavičke taktike, treba ekspedovati u Sibir da bude šumar tamo i organizuje odbranu protiv medveda.
G

G.

pre preko 2 godine

Rusi igrom zaslužili da prime 5 komada.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

Godinama ih gledam na EP i SP i od njihove igre me stomak zaboli . Neatraktivni , dosadni , antipropaganda fudbala
c

czbg1

pre preko 2 godine

Mora se priznati, Hrvati su neunistivi, jednostavno imaju taj sampionski gen u ovom sportu, i hoce ih i sreca kad treba, ali zaboravljamo da srecu treba zasluziti.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Retardirani rusi.....
G

Gost54321

pre preko 2 godine

Bravo hrvati! Sjajna napadacka igra po onoj katastrofi od terena, apsolutno zasluzeno.
G

Gst1234

pre preko 2 godine

Odvratno!
K

Klepetalo

pre preko 2 godine

Rokni se mozda ti bude laksi zivot u buducnosti posebno vcrs nakon blamaze u portugalu bracuka
Л

Лукаку 98

pre preko 2 godine

Колико среће имају хрвати у фудбалу, и то годинама..немам речи..
W

Wat

pre preko 2 godine

Kudrijasov da se obuce slojevito. Ume dosta hladno da bude u Sibiru.
I

Ivan FCRS

pre preko 2 godine

Rusi su prejadni, i sve osim njihovog poraza ovde bi bilo nezasluzeno. Ako slucajno izgubimo od portugala, idealan protivnik za baraz su oni.
Л

Лукаку 98

pre preko 2 godine

Колико среће имају хрвати у фудбалу, и то годинама..немам речи..
a

abc

pre preko 2 godine

80 minuta stoperi na centru, gledaj Tumbakoviću kalo se igraju bitne utakmice, a ne da čekaš Škote duboko na svojoj polovini. Kad odigraš pošteno onda te i sreća pogleda.
G

Gostivojko

pre preko 2 godine

Namesteno.Rusija ide dalje kao najbolje drugoplasirana
n

nadrealnooo

pre preko 2 godine

Apsolutno zasluzeno, demolirali su Ruse i zasluzili ovo!!! Na ovakav nacin!!! A i bolje za eventualni baraz da dodju Rusi koji su smehotres ekipa nego ovako mocni Hrvati!!!
Z

Zolareeet

pre preko 2 godine

Hrvati bi nas dobili sigurno,Modric i brozovic bi pojeli nas vezni red...nasa prednost u klasni napadaci,sreca necemo se susresti
N

Niola14

pre preko 2 godine

Sreca prodjose Hrvati direktno,pa nam nece upast u barazu ako ne pobedimo veceras
P

PricamIskreno

pre preko 2 godine

Neverovatno koliko srece imaju ovi.... Ali dzaba im sve , nece opet nista uraditi , Modric ce im tad imati vec 37 godina , a i cela ova generacija im nije nista specijalno, ima najmanje 10 reprezentacija koje su jace od njih trenutno.
J

Javor

pre preko 2 godine

Cuj ovog. Nece OPET uradit nista. 98' bronza 18' srebro. I da ne urade nista, ponovo su na velikom takmicenju.
H

Hahah123

pre preko 2 godine

Hahaha nece "opet" nista uraditi
e

exeexeex

pre preko 2 godine

@haha123 - nece opet... se odnosilo na zadnje evropsko takmicenje EURO koje nam je svima najsvezije u glavi, ono takmicenje gde ste bas bas bas podbacili...
E

Emerson

pre preko 2 godine

@exeexeex podbacili?? Igrali osminu finala i nakon 3-3 u produžecima ispali od Španjolske! To je sve samo ne podbačaj. Mislim ako I jest onda vidiš kolike Hrvatska ima standarde
A

Aleksandar Pancic

pre preko 2 godine

Hrvatska se izvukla?!? Hrvatska je igrala ,za razliku od Rusije,koja se celu utakmicu branila i imala prvi sut pri kraju utakmice......Svaka čast komšije,svaka čast
E

Exexexexexexexe

pre preko 2 godine

Sreca bato,cista sreca i nista drugo ovoga puta... Jer ovi ljudi su se branili vrhunski , u stilu najboljeg Bonucija i Kjelinija , i na kraju prime 8 minuta pre kraja utakmice , jedan od najjadnijih autogolova koje sam video ove 2021 godine...
A

Aj da

pre preko 2 godine

Se ne lazemo,ubili ih Hrvati,20 suteva imali Rusi 2
A

Aleksandar Pancic

pre preko 2 godine

Hrvatska se izvukla?!? Hrvatska je igrala ,za razliku od Rusije,koja se celu utakmicu branila i imala prvi sut pri kraju utakmice......Svaka čast komšije,svaka čast
a

aa

pre preko 2 godine

koja namjestaljka pa sta je ovo sam sebi ga daje i cr ide direktno ma ajde bgt
U

Uzas

pre preko 2 godine

Zao mi je, ali ne mozes 90 min da se branis, hrvati 20 udaraca na gol Rusi 1
H

Hr CrO

pre preko 2 godine

Rutinski, nismo mi Srbija
L

Livornista

pre preko 2 godine

Da, da vi ste Hrvati, stari nacisti.
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Доста успеха хрвата за данас, вечерас од 19:00 побеђују Срби!!!