Komentari na vest

Sa kim će Crvena zvezda igrati na pripremama u Turskoj: Lehija prva, Austrija poslednja provera

C

Cccc

pre preko 1 godinu

Gde nadjoste ove škart protivnike, zar nije bio neko jači gde bi se mogli uporediti i videti gde ste pred LS. Ozbiljni klubovi igraju prvu i drugu utakmicu na pripremama sa nekim levacima a onda biraju samo naj jače. Ili je to sada nas nivo.
S

Sifredi

pre preko 1 godinu

Sad kad ih Cokna utegne🤭 Zvezdi bi bilo bolje da nađe trenera, ozbiljnog trenera, pravog fudbalskog trenera. Sa ovim pripravnikom amaterom koji ima harizmu poput upuvane koale na samrti mogu samo da se obaraju negativni rekordi u LŠ.
C

CSF

pre preko 1 godinu

Ako ne naprave sredinu terena tj blok i tranziciju na sredini piši propale pripreme. Onda odbrana kao i do sada brani se u 12 metara linijski povlačenjem a sredine i tranzicije nigde uz sporog Sanoga, Kangu i Srbija da prenesu loptu. Jedini Mićko nešto vredi tu u bržem prenosu unapred u sredini. Mogao bi Kangva ali on kao da se plaši uloge prenosa lopte a i slabo zatvara sredinu kao i Kanga.
G

Gost1978

pre preko 1 godinu

a za sta se spremaju, majke im. za domacu ligu
N

News

pre preko 1 godinu

Ne znam zasto nasi klubovi igraju protiv poljski klubova na pripremama. Na tim utakmicama poljaci uvek povrede nekog igraca. Poljaci igraju bunker tako da ne vidim nikakav smisao te utakmice
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Pripreme ne sluze da igras recimo protiv Reala, Arsenala, Bajerna, vec da uigras ekipu, da udju u takmicarsku formu. Stankovic je ostavio ekipu koja je mogla kondiciono da izdrzi oko 60 minuta. Smatram Milojevica ozbiljnim i da ce sad igraci biti spremni za celu utakmicu. Ono sto treba je da se upravo raskrsti sa starim igracima, koji su sad spori i ne mnogo korisni. U tu grupu s[adaju pre svega Krsticic, Ben, Sanogo, Srnic. I Gobeljic je visak, ako se novi bek pokaze kako treba. Kulibali treba da otpadne zbog neznanja, njega ni Radnik iz Surdulice ne bi uzeo za spica. Uigrati linije tima, Mijatovicu dati vecu minutazu, upravo da se uklopi sa ostalima. Dati vise sansi Vasiljevicu na golu umesto Borjana, koji je sve stariji i sporiji, sklon kiksevima. I dovesti vise tog Ada ili ga vise uopste ne traziti. Ne mogu da verujem da klub ne moze dve godine da ga angazuje, igrac hoce, Serif odredio cenu, znaci sve se zna i opet nista.
V

Vlada79

pre preko 1 godinu

Bravo za komentar, dodao bih još, dovesti još jednog napadača i to je tim za sledeću sezonu. Možda je već i vreme da se ovi mladići iz Grafičara, IMT-a i omladinaca razdvoje na po kvalitetu podobne i one koji nemaju kvalitet za CZV i to je to. Sad je prava prilika, jer ulazis direktno u LŠ kao prvak a bićeš prvak jer imaš +10!
G

Gost3579

pre preko 1 godinu

Bas slabi klubovi za nabijanje gol razlike pa se posle pravi lažna slika kako dominiramo. Dajte neku jaču utakmicu
i

izbor tužan

pre preko 1 godinu

Mnogo rizični protivnici,da ne kažem grubi!Nema tu više od jednog gola po utakmicu sem Ludogoreca eventualno.Pa gde ih nađoste samo?!
1

11223344

pre preko 1 godinu

Sve velikani evropskog fudbala. Krem de la krem.
G

Gost 126 mb

pre preko 1 godinu

Nije bitno sa kime igra Zvezda na pripremama u Turskoj, nego je bitno ko će da igra za Zvezdu, na tim pripremama! Ako se u takmičarskom timu Zvezde budu i dalje šlepali matori i spori igrači, tipa Sanoga, Bena, Kange, Krstičića, Srnića, Gobeljića, onda piši propalo! To će bizi znak da ovi što vode Zvezdu, nisu naučili lekciju sa neuspešnog putešestvija Zvezde u Evropu. To znači da ih nisu obavestili da se na SP u Kataru igrao brz, borbeni fudbal, sa puno tranzicije! Siguran sam da da ovi iz Zvezde nisu ništa shvatili I ponovo će im igrati spori matorci!
G

GostSrkiBGD

pre preko 1 godinu

Prvu utakmicu ovu protiv Leha imacete trojicu povredjenih to je sto posto sigurno. Jer su to najveci mesari. Dva puta smo igrali sa njima na pripremama i jedne godine su nam povredili Zorana Tošića i Zdjelara na po 2 meseca a druge godine povredili su Sumu i Uroševića isto na 2 meseca tako nešto.
x

xyz

pre preko 1 godinu

To nije Leh nego Lehija Gdanjsk