Komentari na vest

Sa Matićem u timu Lion ne gubi ni na lutriji, Vijeri nije vredelo zatezanje odbrane (VIDEO)

Z

ZV

pre 2 meseca

Svako ko poziva Belica u reprezentaciju je ili ostrasceni glodar,ili veze sa fudbalom nema. U oba slucaja diskvalifikuje se iz iole ozbiljnog razgovora o sportu.
S

SvetJeLepKadaSanjamo

pre 2 meseca

Nemanja Matic, Matija Nastasic, Aleksandar Pavlovic, Veljko Birmancevic, Kristijan Belic pojacanja koja bi preporodila reprezentaciju. Oni kojima se treba zahvaliti: Djuricic, Racic, Radonjic, Gudelj, Veljkovic.
G

G0RAN

pre 2 meseca

Sve ok osim Gudelja i Belića.
С

Скскс

pre 2 meseca

Наравно треба гледати најбоље да се позове што имамо и што је у форми. Велика би била ствар да се договоре са Матићем како за Пиксија, тако и за Фсс, државу ,да повуче одлуку и да се врати ако заслужи играма. И сујету оставити по страни да нам репрезентација буде светиња мада ће то тешко ићи не због народа него људи у и око репрезентације, па мало погледати како игра овај момак у Алмерији у одбрани Радивојевић или тако нешто, овде су људи писали о њему. И стварно кад се погледа Алмерија одмах се види да игра у топ форми и питање је где је до сада био. Уз све то хвале га у Шпанији мада је тешко да се примете игре његове када је тим можда најгори у историји лиге. Имамо и Поповића из Белгије, зашто не позвати Гајића ако настави овако у ЦСКА Москва да игра а фале нам бочни играчи. Здјелар ништа није лошији од Гудеља или Белића и могао би бити пре њих позиван. Лазовић из Вероне да се врати али ако настави да игра и покаже нешто у тој Верони такође и Стефан Митровић би могао да буде играч који покрива крилне и бековске позиције. Углавном треба да се са старим нашим правилом прекине да они који су одиграли квалификације треба да по заслузи иду на Еп. Кад су заслужили били су позивани сад ако има неко бољи треба га звати и то је нормално да игра најбољи и коме је форма у том моменту најбоља. Али код нас ништа од тога неће бити него исто све уз неку мању козметику измену небитну ће и даље ићи у пропаст Пикси и остали који му наређују