S Mundijala u Kazahstan: Antonio Rukavina potpisao!

Vreme čitanja: 1min | sre. 04.07.18. | 11:39

Srpski desni bek predstavljen kao kapitalno pojačanje za kvalifikacije za Ligu šampiona

A posle Mundijala - pravac Kazahstan! Reprezentativac Srbije i doskorašnji desni bek Viljareala Antonio Rukavina novi je fudbaler Astane, potvrdio je četvorostruki uzastopni šampion Kazahstana na svom zvaničnom sajtu.

Rukavina je stigao u Astanu kao jedno od kapitalnih pojačanja za evropske kvalifikacije. On se u Kazahstan preselio kao slobodan igrač, pošto mu je ugovor sa Viljarealom istekao poslednjeg dana juna.
„Mnogo sam znao o Astani. Igrao sam ovde sa Viljarealom u Ligi Evrope i tada sam saznao da je Astana veliki kazahstanski klub. Ljudi iz Astane su želeli da me vide u klubu. Poslali su mi ponudu, dogovorili smo se za par sati, i evo me ovde“, rekao je Rukavina.

Izabrane vesti

On će nastaviti nisku srpskih igrača u Astani. U tom klubu veliki trag ostavio je Nemanja Maksimović. Važne role imali su Despotović i golman Erić.
„Mnogo igrača sa Balkana je igralo u ovom klubu. Raspitao sam se u životu u gradu, uslovima u klubu. Čuo sam mnogo pozitivnih priča i odlučio sam se da dođem. Želim da prvi put u karijeri igram u Ligi šampiona“, dodao je Rukavina.

(Foto: fcastana)


tagovi

Antonio Rukavina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara