©apoelfc.com
©apoelfc.com

Sa Pinto menja Milojevića na Kipru

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.06.23. | 16:55

Portugalski stručnjak preuzeo APOEL

Crveno-bela vrteška u Nikoziji. Umesto bivšeg stratega Crvene zvezde APOEL je na mesto kormilara postavio još jednog nekadašnjeg trenera aktuelnog srpskog šampiona. Vladana Milojevića će na klupi najtrofejnijeg kiparskog kluba od naredne sezone predvoditi Rikardo Sa Pinto.

Portugalac je u APOEL stigao samo dan pošto se rastao od Esteglala, a sa timom iz Nikozije potpisao ugovor na godinu dana. Isto toliko je uostalom proveo i u prethodnom klubu, kojem je doneo trofej Super Kupa Irana.

Izabrane vesti

Na kraju krajeva, gde god je radio, Portugalac nije potrajao duže od godinu dana. Podsećana radi, u Crvenoj zvezdi se zadržao svega četiri meseca, u Vasko da Gami tri, u Gazijantepu pet, u Moreirenseu i Bragi po šest...

Na Kipru će očekivanja nesumnjivo biti velika. APOEL je sa Milojevićem u finišu sezone ispustio titulu, pa Sa Pinta čeka zadatak da posle četiri godine vrati trofej prvaka države u klupske vitrine. Pride i da pokuša da tim vrati u Evropu (čekaju ga kvalifikacije za Ligu kofenrencije) u kojoj kluba iz Nikozije nije bilo od sezone 2019/20.

Njegov prethodnik na klupi Apoela Vladan Milojević trebalo bi da ostane na Kipru. On je, podsetimo, u pregovorima sa Pafosom.



tagovi

Rikardo Sa PintoAPOEL Nikozija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara