Komentari na vest

Sa Sautgejtom uvek neka pitanja: Zašto je Vajt odbio poziv i kako opet Rašford i Henderson?

M

Mujagic

pre oko 2 meseca

Samo zamisljam nasu stamenu odbranu na evropskom kad ova braca krenu da napadaju…A Piksara jos poslozi onu njegovu harakiri taktiku…bice sou
C

CM Punk 2

pre oko 2 meseca

Neće nas mnogo razbiti, verujem da će taktika biti slična kao protiv Brazila, tipujem da će biti dva do tri kula za Engleze.

bez_EU4ije

pre oko 2 meseca

Nije White lud da i dalje grije klupu panju Maguireu. Southgate makar pokazuje znakove života nepozivanjem Phillipsa, za razliku od pokojnog Kiksija.

suaddjoz@gmail.com

pre oko 2 meseca

Rašford i Gordon na levom krilu. Verovatno jer je Griliš jos uvek povređen. Mislim da će jedan ispasti, ako se Griliš oporavi. Vezni red, sumnjam da će Henderson uopšte igrati. Rajs i Belingem ako Sautgejt ima i malo mozga moraju biti zacementirani. Rajs kao 6, Džud 8 i Medison 10. Desno krilo Saka, Foden, Palmer, slatke muke, prednost prva dvojca zbog iskustva, mada Foden i Palmer mogu igrati i druge pozicije, što nije toliko retko u klubovima za koje igraju, i da pruže dobre utkmice. Napad isto slatke muke. Golmani solidni, ne najbolji, ne najgori, ostatak odbrane Voker, Stouns u redu, šteta što Vajt otpisao Sautgejta, jer je fobar i kao desni bek i kao štoper. Čilvel nije puno igrao ove godine, za napad je dobar, defanzivno malo škripi. Megvajer, ne znam što je Sautgejet zaljubljen u njega, ne kiksa kao ranijih godina, ali nije baš neka klasa. Brantvajt je solidan ove godine, Konsa isto, ali opet nije to ona najviša klasa. Kolvil iz Čelzija je dobar bio u mlađoj reprezentaciji, možda njega treba priključiti, jer može igrati i štopera i levog beka... Svakako odbrana slabija tačka ekipe, ali Rajs kao zadnji vezni može doprineti da budu stabilniji
V

Veljko9

pre oko 2 meseca

Ovaj njihov trener je nasa jedina nada
L

Lineker

pre oko 2 meseca

Nama ne bi pomoglo ni da ih vodi profesor fizičkog iz osnovne škole. Pogledaj ove njihove zverine u napadu i našu odbranu sa Milenkovićem, Veljkovićem i sirotim Pavlovićem. Ja se samo nadam da neće da zapinju posle trećeg gola,da nam se ne ponovi Holandija sa poslednjeg prvenstva.
M

Marconato

pre oko 2 meseca

Englezi imaju vrhunsku reprezentaciju, top 5 u svetu.
L

LuloLulo

pre oko 2 meseca

I bez njega su prejaki na desnom beku Voker,Trent, Tripije, povredom Ris Dzejmsa i odbijanjem Vajta malo se situacija rascistila ovako bi Sautgejt bio na slatkim mukama.Svakako ce svako od ovih staviti u dzep Necu Radonjica
T

Tako je kako je

pre oko 2 meseca

Sautgejt i Megvajer su naša jedina šansa.Ako oni slučajno ne zakažu,nema nam pomoći.Prejaki su po bokovima gdje mi cijelu livadu ostavljamo.Naša centralna odbrana pravi bar jedan kiks po meču,tu nas čeka ona zvijer Kejn.Izvinjavam se što mračim ali argumenti su neumoljivi.
Z

Zaza Paculia

pre oko 2 meseca

Kakav napad i vezni red imaju, i odbrana moze da bude opasna, ali covek drzi Megvajera, to smo valjda i navikli, ali HENDERSON!!!???
A

Andjusara

pre oko 2 meseca

Rašford ušao u formu ove godine, dok Megvajer igra najbolju PL sezonu u Junajtedu plus je uvek igrao dobro za Englesku...
A

Alii

pre oko 2 meseca

Henderson 🤣🤣🤣
M

Mikili TB

pre oko 2 meseca

I taman se poklope kockice da Englezi mogu da urade nešto ma EP i desi im se Sautgejt. Megvajer je upitnik ali Henderson, pa još Rašford? Ovaj prvi je bio prespor dok je igrao u PL a mogu misliti kakav je sada nakon Arabije i u laganijoj Holandskoj ligi. A drugi koga mrzi da potrči makar malo ili ne daj Bože da se vrati u odbranu, ajoj! Nije odigrao ozbiljnu utakmicu godinu dana. Megvajer je priča za sebe, jeste popravio igru ali kiksara je to, takodje spor. Englezi sa ovakvom filozofijom maksimum polufinale.
C

Cjepka123

pre oko 2 meseca

Oni sa brazilom i belgijom, mi sa kiprom i rusijom....
G

Gaizka

pre oko 2 meseca

Dati Sautgejtu englesku reprezentaciju kao dati Darku Laziću bolid formule 1. Katastrofa u najavi, a zanimljiva su ekipa, talentovana, osim odbrane tu su kriminal.

elmagico

pre oko 2 meseca

mi smo rasulo svakako i ne treba pljuvati druge ali englezi sa ovim sautgejtom nece nista da naprave, kakav je ovo spisak xd
p

postic

pre oko 2 meseca

proba neke igrace ,zeli da vidi
B

Babaroga

pre oko 2 meseca

Dajte kvotu Mitar daje - gol Srbija pobeđuje, da se oparimo. Megvajer u odbrani ako igra, onda vrh. Kvota na pobedu na nas je oko 5, to već znamo
C

Cjepka123

pre oko 2 meseca

Da,da, sigurno. Raspali Kamerun ne možemo kamoli engleze.Vidim, opet kreće lozenje bez pokrića. To smo mi, brzo sve zaboravljamo, zato nam i jeste ovako, naopako sve.
B

Babaroga

pre oko 2 meseca

Pobedili smo Portugal u gostima nismo Bugare kod kuće. Svaka utakmica je priča za sebe
Ч

Чопер

pre oko 2 meseca

Да Енглези имају нормалног селектора који зна посао и тренера са искуством, освојили би или европско првенство 2021 или светско 2022. Што се тиче овог Европског, освојили би 97% да имају неког селектора, а не овог саутгејта.
S

Sci-fi

pre oko 2 meseca

Mlađa i skuplja verzija Maguajera, šta će im on
Z

Zz66

pre oko 2 meseca

Nidje veze. Vajt je mladji i dosta bolji od Megvajera moze da pokrije dve pozicije u timu i to vrlo dobro a pritom je jeftniji od Megvajera.
V

Vvvv

pre oko 2 meseca

Vajt i Sautgejt ocigledno nisu u dobrim odnosima a Vajt ima i pravo sto nece da igra jer kad god je pozivan on nije igrao jer morao da igra Megvajer. Sautgejt ne odustaje od Megvajera i Hendersona sto itekako moze biti dobro za protivnike Engleske.
И

И

pre oko 2 meseca

Vajt odbio poziv jer mu je bolje da se u klubu sprema za meč sa Sitijem, nego da u reprezentaciji gubi vreme na tribinama. Takve stvari se odlučuju i u dogovoru sa klubom. Drugo su Rajs i Saka koji će sigurno igrati, ali Vajt kod Sautgejda ne igra, a biti bez utakmice u nogama skoro 20 dana nije dobro. U klubu će bar trenirati intenzitetom koji će ga pripremiti za utakmicu sezone za njih u ligi. Iz istog razloga se vratio i iz Katara sigurno. Nije video teren, pa su shvatili da je bolje za njega da se u klubu priprema za nastavak sezone. I ja bih otišao da Megvajer igra prvu postavu, a Vajt ni minut.
D

DidierDrogba11

pre oko 2 meseca

Što je najjače Megvaja i Rašford će u prvu postavu na EP. Zato neće Vajt da igra logično. Levi Kolvil i Fikajo Tomori su bolji od svih stopera, osim Stonsa. Sve ovo ide nama na korist jer će Englezi biti itekako ranjivi.
o

opelo

pre oko 2 meseca

Da,bice ranjivi,a mi smo mrtvi.
D

DidierDrogba11

pre oko 2 meseca

A jbg druže mrtvi, kakvi god da su, gledaćemo ih i navijati, realno Piksi ne donosi dobre odluke u zadnje vrijeme, ali on se pita, tako da se možemo samo nadati dobrom rezultatu.