Komentari na vest

Sa severne tribine poruka igračima Zvezde: Skinite dresove! (VIDEO)

N

Nijebitnoime

pre 5 meseci

Povici "skinite dresove" nije krenulo sa šipke, već iz mase i brzo je zaustavljeno.
N

Nenad1246

pre 5 meseci

Dobro sam u jučerašnjem Mocartsportu napisao da će se igrači Partizana prepasti od Zvezdinih galaktikosa iz Afrike i da će se odmah unerediti u šorcevima od straha, kada ovi izađu na teren! Na terenu pet (5) afričkih galaktikosa, a učinak kao i u LŠ – nula na kvadrat! Podrška za sjajne galaktikose iz Afrike i njihove unosne ugovore!

Proficap

pre 5 meseci

I slinuce ih, pola ovog tima ce rasprodati sada na pauzi. A najgore je od svega, sto ce prodati i ove klince Kostu, Mijatovica...
D

Don Vito Corleone@Proficap

pre 5 meseci

@Proficap – I dovesti još jedan kombi šarlatana iz Afrike, kao i dovesti V. Milojevića koji je u zadnje tri godine dobio pet otkaza, u Grčkoj, S. Arabiji i Kipru!
E

Ej

pre 5 meseci

Delije out, deca in !
O

Ovo je

pre 5 meseci

Sramota velika šta rade ovi Tzv navijači ,maltretiraju igrače ,momci daju Maximum ,neki od njih nisu krivi sto su tu ,Aj malo nek skandiraju Terzi nešto …….
M

Meni je

pre 5 meseci

drago da Baharu vidim ledja, ali bih voleo da vidim ledja i Mrkeli i Terzicu. Dobitak su Nedeljkovic i Mijatovic. Mijatovic je decko zmija. Podseca me na Pipa Inzagija, plus je fizicki jaci od Pipa. Bice zver ako se bude razvijao u pravom smeru, a tu mislim na barem jos dve sezone u Zvezdi. Bolje njemu podizati platu i uloziti 3 miliona nego kupovati crna drva. Zelja mi je da Zvezda bude reprezentacija u malom, ako je moguce bez stranih igraca. Nesto kao Atletiko Bilbao.
v

večera je na stolu

pre 5 meseci

vi niste navijači!!! idite pred upravu i tražite ostavke! oni su vam doveli ta skupa pojačanja, i sva ona prethodna, oni su vam doveli tog trenera!!! veze vi nemate, samo vežbate grlo, a prozivate pogrešne krivce
k

kkp barsa.

pre 5 meseci

pa jesu skinuli 😂
Č

Čičak traka

pre 5 meseci

A ništa ono uprava napolje? Lako je drndati igrače, ajd izvucite dr-a iz one ''pošteno'' stečene bembare... moodonje!
B

Bojo

pre 5 meseci

Pa, igrači su ih poslušali. Otišli u svlačionicu i skinuli dresove... Sport je to, Zvezda je imala skoro duplo veći posed i 5-6 velikih šansi, koje kad ne iskoristiš, gubiš utakmicu. Ove jeseni Zbezda baš nema sreće pred protivničkim golom, i u Ligi šampiona na svim utakmicama smo bili u igri, u bernu stvorili 8 velikih šansi ali bez gola... Na tih 6 evropskih utakmica ,plus protiv partizana, i Čukaričkog, koje smo izgubili imali smo oko 30 odličnih šansi, koje nismo iskoristili... ali bićemo opet prvaci i to ubedljivo a za sledeću Ligu šampiona ,trebaju nam dva gol igrača.
Č

Čičak traka

pre 5 meseci

Pa počnite da dajete golove, prosto.
I

Iz sljivika

pre 5 meseci

Ne obraćaj pažnju na minuse, lupaju ih pubertetlije koje misle da je ovo playstation.
G

Gost0

pre 5 meseci

Duplo veci posed 55 prema 45%, nista onda ste tvojom matematikom i pobedili, nije 2:1 nego 2:4
P

Previse se hvalite

pre 5 meseci

A Partizan nije po vama imao sansi Natho 2 dobra suta, Saldanja na uklizavanju na 2 m od gola, Zahid 2 sanse odlican sut tik pored stative i kad je Dragovic uklizao i spasio siguran gol a svuda se hvalite kako ste imali milion sansi a mi kao nista to je vase hvalisavo poimanje fudbala gde postojite samo vi i niko vise a lako vam je jer iza vas stoji drzava, njen predsednik, fudbalski savez, sudije i hrpa narodnog novca koji zaludno spiskaste a rezultati jadni da jadniji ne mogu biti a mi pod vasom cizmom samo zivi i opet vas istaburasmo. Pa placite malo zasluzili ste!
H

Hermano7

pre 5 meseci

Hahaha vezi dzaja gde ti terza kaze, majko mila, ovi kao ljuti, boze me sacuvaj. Ljute se oni kad izgube naselje u bgd za prodaja secera za nosa
D

Dzi

pre 5 meseci

Placeni navijaci po zanimanju I placeni fudbaleri amateri... Ccc
F

Fanky123

pre 5 meseci

igrači su 5% krivi..realno 95% je baharova krivica... Kuco on za 7 meseci promenio 5 taktika, nije imao standardnu postavu, nije pronašao lidera u svlačionici. Neke igrače u startu odstranio, neke previše trpeo... Dobar deo igrača igrao na neprirodnim pozicijama... Naravno i uprava napolje , jer ona je birala Bahara i verovatno većinu pojačanja
C

Cz 99

pre 5 meseci

Nemaju oni obraza ni za to !!! Mrs Terzicu !!!
D

Djape45||

pre 5 meseci

Prvo se vi setite da prozovete vašeg šefa, pa njegovog šefa, i tek onda možete da krenete na igrače i trenera. Sramota !
P

Popsi

pre 5 meseci

Šef je hteo najbolje, ali trener je taj koji je izgubio uvođenjem Rodića, Kataija i posle Lučića. Ovaj prvi je kriv za oba gola.
z

zrnzoje

pre 5 meseci

srpski bajern a da skidaju dresove ejjj.....samo nek ih lozi magija
Z

Zoran 91

pre 5 meseci

Davno sam ja rekao da je to davno trebalo uraditi sad je malo pokasno.
S

Sima Arauho

pre 5 meseci

Ej pa vi ni Duljaja ne mozete da pobedite?!
H

Hus

pre 5 meseci

Sta se ovi javljaju, pa grobari bez juga ih nadjacali
A

Aca1977

pre 5 meseci

Koji JUG, sta lupetas, pa ti sa juga su svi bili na ISTOK i ZAPAD.
P

PfkNs

pre 5 meseci

Niko sa juga nije isao ne pricajte svasta!!!
W

WhoAmI

pre 5 meseci

Koje price da niko sa juga nije isao hahahahahahahah. Bolje cuti ako vec ne znas
K

Kajabs

pre 5 meseci

Nek oni skinu preduzimacke kombinezone
1

1100

pre 5 meseci

Bas to...oni nekoga prozivaju i skidaju dresove...a ni da guknu protiv uprave i duha. Vece sramote od njih nema.
P

Poosi

pre 5 meseci

A što bi vikali protiv uprave? Jel ti bio bolji Vladan Lukić?
g

gostic'

pre 5 meseci

Bas su se potresli zbog dresova,najvise Bukari,Glazer,Hvan,Olajinka,Kraso i Serif, a Boga mi i Bahar, od domacih najvise Roda,nasekiro se nece moci da vecera.
M

Muskronxxx

pre 5 meseci

Sta reci, a biti pametan... Strasno.. Jadno, ovakvo odsustvo ideje, bezvoljno, kao da uopste nemaju zelju da pobede... Umesto da grizu za taj grb.. Da vidis zelju, pa da kazes jbg nije bilo srece... Mnogi ne zasluzuju dres..Teraj se Barak!!!!!
Z

Zvlat BG

pre 5 meseci

KOMPLETNA UPRAVA ZVEZDE DA PODNESE NEOPOZIVU OSTAVKU!
j

jos nesto

pre 5 meseci

Jos nesto,veliki navijaci,samozvani rodoljubi.Vas narod se bori za istinu i protiv kradje.Vi terate igrace da skinu dresove.Ko ste vi?Sram vas bilo.Cestitke igracima Partizana na igri sa srcem.Zvezda to odavno nema.Njeni igraci uglavnom ne razumeju srpski jezik.I njen trener od sujete ne vidi nista i nikoga oko sebe.Jos jednom,za kraj,sram vas bilo.Navijaci...
C

Comi81

pre 5 meseci

Nisu oni krivi što ne znaju,većonaj ko ih je takve doveo! Uprava napolje!!!
M

MegaBot

pre 5 meseci

Zašto igrači da skinu dresove?! Skinite se vi sa severa! Pa Terza koga vi podržavate ih je doveo. Doveo je trenera koji kakav fudbal igra i istovario mu deset metara drva. Ko iznosi pare iz kluba i ko ima koristi od njega?! Pa i ja bih igrao za te novce da me pozovu. Nisu igrači krivi već onaj ko ih selektira. Išamarjte ih malo upalite još koju baklju, svakako to sve mi plaćamo. Opušteno
P

Pedja86

pre 5 meseci

Apsolutno se slazem…Riba od glave smrdi..ali treba staviti ljubav prema klubu od plate kod Terze…i to je to…parice su ipak parice
C

Chikin Laf

pre 5 meseci

Molim te Rodiću, molim te sam napusti klub, pa večeras si uspeo da napraviš penal u korner, i da se zaboraviš u Ofsajdu kod drugog gola, da ne komentarišem tvoje centaršuteve! Sa tobom neka se teraju u _urac i Bahar, i Bukari...
Z

Zokilii

pre 5 meseci

Sta njima da skinu dresove?Obratite se onima koji su ih doveli!Terzicu ,Mrkeli i Marinu!Sto netrazite neskandirate uprava napolje..Terzicu odlazi?Sta je majstori stalo znanje?Vodje vam na spisku Terze pa ne smeju nego udri po ovim nesretnicima koji nista krivi nisu..Nisu za Zvezdu..ok!Ko ih je doveo za silne milione!
N

Nislija91

pre 5 meseci

Peva se da se skinu dresovi a o upravi nista?? Sram vas bilo plaćenici!!!
h

honduras

pre 5 meseci

prvo nek pogledaju sebe i kako im je tribina izgledala ove jeseni pa onda neka razmisle da li imaju pravo da kritikuju igrace.severna tribina se po broju navijaca vratila na nivo od pre 20 godina.
I

Iz sljivika

pre 5 meseci

Ne vređaj! Pre dvadeset godina smo imali po 25-30 000 protiv Smedereva, Mladosti, Zvezdare... Za kvalifikacije u Evropi doći do karte bio je prestiž! Danas prazne tribine i ako se karte dele šakom i kapom preko javnih preduzeća.
D

Don Vito Corleone

pre 5 meseci

NAPOMENA, bio sam na Severu, tačno je da su navijači posle utakmice oterali igrače u svlačionicu i tražili da skinu dresove jer nisu zaslužili da ih nose, a onda plaćenici sa šipke krenuli da se svadjaju sa masom, sa navijačima i pokušavali da ugase taj revolt 95 posto iskrenih Zvezdaša koji su bili na Severu.
d

d. g.

pre 5 meseci

Treba da ih je sram od koga su izgubili. Ovo je stvarno slab Partizan.. Ovo nije običan poraz u derbiju.
G

Grobar1919

pre 5 meseci

Ovde se samo prica o dominaciji Zvezde (jeste imala lepe sanse za gol). A Partizanove sanse? Nikolic 2. Saldanja probio i umesto da suta ubacuje u sredini Natku? Sut Zahida bez ikoga u bloku sa 16m, Saldanja u 1. pol. sa 3m? Pa to je 4,5 100% sansi.
j

ja to video nisam

pre 5 meseci

Vi ste sansu imali samo u prvom poluvremenu kad je saldanja uklizao u prazno. U drugom bila je ta koju je dragovic uklizao i nikoliceva kad je promasio ceo gol. Sve ostalo tropa. Zvezda bar dva odlicna suta koje je skinuo golman, sa gol linije sansa, kanga slobodnjak, mijat dva ofsajda i to bas mala posebno prvi. I kolosalna prilika katajia. Bili smo bolji bar za gol, ali da bi pobedio moras pogoditi mrezu. Prosli derbi kad je vigo dao gol, partizan je bio bolji al izgubio sad se vratilo. Bio je ipak dobar mec.
M

Matori Grobar1

pre 5 meseci

Momci Sve kritike I zamerke treba da uputite onoj dvojici iz loze! Magiji I duhu koji lebdi nad stadionom! Cutite sve ove godine dok je dobro bilo! E sad isto tako njima se obratite,ne igracima I treneru! Izgubili,pa Sta!? Vama je ceo klub truo iznutra da izjeda sve drugo Pozdrav svima
M

MegaBot

pre 5 meseci

Ja to govorim odavno, sve je trulo. Kao što je Partizan imao dominaciju kada mi nismo postojali tako mi imamo sada kada je obratno, ni jedan ni drugi klub nije napravio iskorak za to što mu se ukazalo, i danas je sve isto. Ne znam šta bih još dodao, u fudbalu su pare, iznosi se koliko može sve je to državno preduzeće kao i sva ostala iz kojih se nosi i šakom i kapom bez imalo odgovornosti.
6

6qq7u

pre 5 meseci

Ovaj pogled Dragovica na kraju znaci i odlazak u januaru. Ocajan si u poslednje vreme HVALA I SRECNO.
J

Joop

pre 5 meseci

Baš su se potresli, boli ih ona stvar. I u fudbalu i kosarci se izgubio Zvezdin identitet dovodjenjem raznoraznih stranaca.
m

meterolog

pre 5 meseci

Kako da skinu kad kisa pada a i klizavo je?
6

61z1z11z

pre 5 meseci

Ajde bre sta preterujete, jedino Rodic i Lucic bas trebaju da skinu drssove zauvek. Lopta nije htela u gol razvalili smo ih realno.
G

Goran81

pre 5 meseci

Ahahahahah komicar

Zvezda ispred svih!

pre 5 meseci

I jedni i drugi su plaćenici(preplaćeni).
J

JACIMOVIC

pre 5 meseci

BARAK BAHAR ODLAZI, AKO NE ON ONDA TERZIC ODLAZI!
J

Ja sam bre komsija

pre 5 meseci

terzic i kompanija da kupe prnje i mars iz Zvezde pod hitno svake godine sve gore i gore i covic zajedno sa vama!!!!!
P

PedjaPFCCCC

pre 5 meseci

Hahahahahhahaahhahahahahaa nasta ste spali a na pocetku lozenje jos onih 5-0 protiv Fiorentine umialili ste Brate da ce te proci do osmine finala sa Cherifom i Baharom hahahahahahahaha haos
J

Japp

pre 5 meseci

Tako samo jako a sada na sastanak sa Terzicem.