Komentari na vest

Sad je stvarno kraj, a moralo je više: Eden Azar s 31 godinom završio reprezentativnu karijeru

P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Azar je kidao u Celsiju kakvi potezi,driblinzi,finte to je bila poezija fudbala sa Belgijom je ostvario solidne rezultate mada trebali su da budu bolji u Realu se sto se kaze ugasio.
p

pipopo

pre preko 1 godinu

Kao veliki navijač Celsija sam uživao u njegovim potezima! Čovek koje je imao potencijal za bar jednu zlatnu loptu. Ali je uvek falio neki sitan detalj, nešto malo da bude sam vrh svetskog fudbala. Šteta... Mogao je mnogo više ali ipak jedna velika karijera!
Z

Zli_Vuk81

pre preko 1 godinu

Kad se setim sa kakvom je lakoćom igrao fudbal.Majstor...a onda takav pad. Kao da jmu je obrisano sve što je znao o fudbalu...baš šteta
M

Mit

pre preko 1 godinu

Za mene lično, godinama je bio odmah uz Mesija i Ronalda, do prelaska u Real.
d

dobrivojee

pre preko 1 godinu

Čovek kao casano,snajder,arda turan,ben arfa,kvarežma,baloteli,sve znaju s loptom ali ne da im se
z

zabole ga

pre preko 1 godinu

Piša ,ja mislio ističe mu ugovor kad ono do 2024e ima da guli real, nakon toga neki briž ili fiorentina,ili ako mu se ne da igrat onda arabija ili amerika
G

Gostinečki

pre preko 1 godinu

Na vrhuncu je bio jedan od najboljih i onda se na sve to po**ao kad je potpisao za Real i uzeo pare. Veći trag od njega u Madridu je ostavio Jović, a 2-3 puta manje ih je koštao. Da je profesionalac i čovjek, do sada bi već završio igračku karijeru, ali para nikad dosta.
g

gost...

pre preko 1 godinu

Covjek je pametan na vrijeme uzeo milione lagano odradjiva ugovor s Realom malo trenira uziva a ne kao Ronaldo krivo mu sto neigra svaku utakmicu 90 min pozzzz
k

kg

pre preko 1 godinu

Kak igra on je zavrsio karijeru uopste jos pre 3 godine. Uzas.
D

Dexaman

pre preko 1 godinu

Uskoro će on završiti i igračku karijeru...Jednostavno, povrede su jače od njega i nije to više onaj Azar kojeg smo znali...
K

Kleo

pre preko 1 godinu

Ko ga nije pratio, dovoljno je samo pustiti desetominutnu kompilaciju njegovih poteza na youtube-u, nerealno je sta je taj covek u Celsiju radio. Tehnika, brzina, driblanje, ubrzanje iz mesta, sutiranje sa obe noge, zavrsnica, penali, bio je vrhunski igrac u svakom pogledu. Jako mi je zao sto je relativno mlad toliko pao, i sto nam ostaje samo da se secamo njegovih poteza. I jos jedan ogroman plus za njega, covek je 6-7 godina igrao u premijer ligi ne znam da l je ukupno propustio 10 meceva, svaku utakmicu su bila minimum 2-3 krvnicka starta na njemu, apsolutno nikada se nije valjao, kukao, niti bilo sta slicno, ustane posle 10 sekundi kao da se nije nista desilo. A onda pogledate Nejmara kako se valja po terenu veci deo utakmice zbog najsitnijih kontakta.
I

Ibrahima Gueye

pre preko 1 godinu

...i kao mlad igrač u Lilu je takodje igrao sjajno. Koštade ga odlazak u Real i bogat ugovor...
C

Conga98

pre preko 1 godinu

On i Zervinjo su kidali u Lilu
k

kojotski

pre preko 1 godinu

Kakva je to generacija bila. Sećam se negde pred kraj 2012. kako su nas razšrafili u sred Beograda. Totalna dominacija. 90% igrača s te utakmice igrala je deset godina kasnije ovo SP.
p

pivac87

pre preko 1 godinu

слушај ме добро... то што си написао нем никакве везе са везом. ту утакмицу смо требали да добијемо једно 6:3. Осим пораза у хрватској и чудног састава у истом мечу ( а верујем да је Михајловић то са разлогом урадио, не из неке користи. Да докаже мафији да не може да га контролише) . Красила нас је ултра офанзивна игра, где је сваки противник био у гарду. Несрећно изгубљен меч од Белгије и Хрватске али по мени најтечни фудбал који смо играли од кад знам за репку. Као и увек тренер је платио цех.. А Миха је могао много да донесе нашем тиму.
k

kojotski

pre preko 1 godinu

Hahaha... te godine u septembru počele kvalifikacije, a mi već u oktobru ispali iz svih mogućih kombinacija za prolaz dalje. Sa Škotima 0-0, Belgija kući 3-0, izgubili od Makedonije 1-0, i kod Hrvata poraz 2-0. Sve kao nesrećno. Miha kralj džungle, kladi se sa novinarima u milion evra da niko neće pogoditi sastav protiv Hrvata.
K

Kleo

pre preko 1 godinu

@pivac87 dovoljno je pogledati highlights sa te utakmice od 6 minuta, gde ima jedna nasa polu-sansa, sve ostalo su golovi i promasene sanse Belgije, i onda neko na sve to tvrdi kako smo mi trebali da damo ne 1, nego 6 golova. A na sve to braniti Mihajlovica koji je od starta bio izuzetno arogantan, secam se farse oko pevanja himne (to nekako covek i da razume), ali covek je trazio da ne dolaze na pripreme sa kolima kubikaze vece od tipa 2 hiljade kubika, itd., tu je svaki komentar suvisan. I slag na tortu, kao sto je vec neko pomenuo, ponizavanje novinara oko sastava protiv Hrvatske, covek ladno ubacio Scepovica i Brkica u prvih 11 kako niko od novinara ne bi pogodio sastav, i onda mi ovde polemisemo kako je on mogao jos mnogo toga da pruzi nasoj reprezentaciji.
S

Snowman

pre preko 1 godinu

Eden Azar je najblizi talenat Mesiju kojeg su moje ovi videle… Decko mnogo lud njega generalno celu karijeru boli K on zivi da ode na Big Mek posle utakmice…
H

Host of other

pre preko 1 godinu

Tako je , ja kao navijac Arsenala sam se u njegovom prajmu samo bojao kad lopta dodje do njega.. znas sta da ocekujes , predje trojicu i da gol, ili namjesti sansu.. posle mesija ubjedjivo najveci individualac sto se pojavio zadnjih 15 god, ali kao sto rekose premalo je trajao..