Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

Sadik: Zadovoljan sam brojem datih golova

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.05.21. | 19:01

“U realnosti najvažnije mi je da izborimo odlazak u Primeru"

Umar Sadik ove sezone igra odlično u dresu Almerije, a taj tim nastavlja borbu za plasman u Primeru iz Segunde gde se trenutno nalazi.

Almerija je propustila šansu da se postavi u dobru poziciju za automatsku promociju jer je dozvolila da se Real Ovijedo vrati iako je imala dva gola prednosti.

Izabrane vesti

Iako Sadik redovno postiže golove, ispred ličnog učinka postavlja upravo plasman u Primeru.

"Borićemo se za promociju, čak i kroz plej-of. Najvažnija stvar je da ne odustajemo. Individualno sam zadovoljan brojem golova koje sam postigao. Ali, u realnosti najvažnije mi je da izborimo odlazak u Primeru", rekao je Sadik.

Otkako je stigao u Segundu, bivši napadač Partizana postigao je 18 golova na 33 utakmice u sezoni i u trci je za zlatnu kopačku šampionata.

"Ne pratim u kontinuitetu trku za najboljeg napadača. Bilo bi dobro da to ostvarim, ali glavni fokus nije na tome koliko ću golova postići, već kako ide timu", jasan je Sadik.

Naravno, ne krije Sadik da voli i da postiže golove i da beleži asistencije.

"Volim da asistiram i da donosim bodove svom timu. Ako ja uspem na ličnom planu i uz to pomognem timu da dostigne ciljeve, biću jako srećan", jasan je bivši napadač Partizana.

Trenutno je Almerija na trećem mestu na tabeli iza Majorke i Espanjola posle 37 odigranih mečeva.

Partizan prati Sadikov učinak, a Kako je ranije rečeno Mozzart Sportu, bonus će postati dostupan Partizanu onog trenutka kad Sadik postigne 25. pogodak u crveno-belom dresu. Uz bitnu napomenu da to ne mora da bude obavezno ove sezone, do čijeg je kraja ostalo pet kola, posle čega sledi plej-of za plasman u Primeru, već u bilo kom trenutku dok, sve dok Umar bude član Almerije. S tim što mu se obračunavaju golovi i u prvenstvu i u kupu.


tagovi

Umar SadikSadik UmarAlmerija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara