Komentari na vest

Saka predvodio surove Engleze, Makedoncima se Old Traford pretvorio u Teatar košmara (VIDEO)

m

monteroo

pre 11 meseci

Preplaceni prosecni igraci,gaze ove nesrecnike,ali onda dodje SP i odjednom Kejn sasije penal cetiri metra od gola,saka pada preko lopte,henderson izgubi osam lopti.... I ajmo kuci....uzece SP 2066...na 100 godisnjicu onog poklonjenog i bice domacini normalno.
z

zauzeto ime66

pre 11 meseci

Ali kad rece lik Saka pada preko lopte,Saka im najbolji igrac bio Svetskog,i u porazu protiv francuske najbolji bio, kad neko komentarise bezveze.
B

Bravo za

pre 11 meseci

Beloruse i Rumune, gazite veštake!
P

Popsi

pre 11 meseci

Kako guraju smrdljivu Ukrajinu, dali im 2 penala samo da pobede. Kad nisu uspeli jedan da iskoriste morali su i drugi da im daju. Ceo stadion u politčkim sloganima, a kad naš sportista pokaže natpis "Kosovo je Srbija" što i jeste, dobiju drakonske kazne.
S

Sherlocked

pre 11 meseci

Je l to onaj isti golman o kom ste pisali nesto u smislu " hobotnica koja je ustopovala Barselonu i Lewu !!" . i te fore..
v

vldblk9a

pre 11 meseci

Saka je klasa, sa 21 godinom vec je paklen igrac, da ga zaobidju povrede u karijeri i bice svetska klasa.
E

EstebanKambiaso

pre 11 meseci

Englezi standarno dobre kvalifikacije, ali će ih opet očekivanja i pritisak osujetiti, kao onu generaciju sa Lampardom, Dzerardom, Skolsom, Bekamom, Ovenom, Terijem, Ferdinandom, E.Kolom, Džo Kolom...
P

PedjaPFCCCC

pre 11 meseci

@EstebanKambiaso navedeni igraci jesu bili dobri ali ova ekipa je jaca...osim toga sto su jaci i bolji na primer ekipe kao sto su :Nemacka,Holandija,Spanija,Italij pa i Belgija nisu kao one stare ekipe njihove Reprezetacije.. Jedino su Fracuzi i mozda Portugalci na njihovom Nivou.
P

PedjaPFCCCC

pre 11 meseci

Kakvo Vece... Makedonija 7-0 izgubise Takozvano Kosovo 1-2 izgubili od Belorusa A "Svajcarci" izpustili 2-0 na kraj 2-2 protiv Rumuna !
M

MUFC 23MJ

pre 11 meseci

Braca Ameri zavrsili da bude tako 😉
v

vidara

pre 11 meseci

Makedonija u zadnjih 12 meseca vracena 15 godina unazad.
l

lol12

pre 11 meseci

No Pandev, no party