Komentari na vest

Saka prvi stigao do dabl-dabla, Artetin streljački vod sravnio Palas sa zemljom i otišao na plus osam (VIDEO)

v

venger

pre oko 1 godinu

Ima jos bitnih i teskih utakmica. Tek treba da igraju protiv sitija, celsija, liverpula pa i njukasl je tu. Protiv malih treba uzimati bodove pa sta bude. Od sitija ce verovatno izgubiti, a i protiv liverpula ce biti tesko. U svakom slucaju niko nije verovao ni u ovo tako da neka momci uzivaju u ovim trenucima. Napred ganeri!
K

Koji sam ja maler

pre oko 1 godinu

Pratim Arsenal vise od 25 godina i ove sezone kada igraju ekstra meni ukinu Premijer ligu na sbb. Niti jednu tekmu nisam gledao uzivo jer nemam arenu. Moram jurim neke strimove koji koce i baguju. Jbm te zivote i nesreco. Gde bas ove sezone da ih nemam na tv-u.
М

М21

pre oko 1 godinu

Одеш у неку кладионици и гледаш меч као човек или неки кафић ... све се то лако реши
1

14

pre oko 1 godinu

Veliki umovi širom Sveta su pisali da Arsenal do Nove godine svak i svakoga, a od Nove od svakoga, ali slon koji stoji na drvetu ne želi da padne. Mirise sve ovo na neka lepša vremena. Ajmo Arsenal!
M

Mrkalo

pre oko 1 godinu

Tako su ti strucnjaci pisali za Milan prosle,a za Napoli ve sezone.Dace Bog da Arsenal uzme titulu.
v

vldblk9a

pre oko 1 godinu

I sada 10 kola pred kraj vratis se na zvanicna izvinjenja sudijske organizacije kod ponistenog gola protiv MU, kod penala protiv njukasla i ne povlacenja linije protiv brendforda i prakticno bi titula vec bila osigurana.
A

Aleksejko

pre oko 1 godinu

Tačno. I pola od toga pa bilo dovoljno. Ali kao su nadoknadili to nekim odlukama za Arsenal da bi to popravili a te odluke nisu bile ni malo bitne.
B

BREkalo

pre oko 1 godinu

jedino što fali arsenalu je igračina duško. hahahahahhaha šalim se taj nije ni za u vrt da kopa patate
S

Spori Gonzalez

pre oko 1 godinu

Ako sad Arsenal ne osovoji neće nikad . Ne bih voleo da onaj budjav Siti osvoji ponovo .
A

Aca LJotic

pre oko 1 godinu

Spori Gonzales Osvojice Arsenal titulu posle 19 godina nema sanse niko da ih stigne Arsenal ima 69 boda Mancester Siti ima 61 bod 8 boda vise ima Arsenal od Mancester Sitija tako da ne verujem da ce da ih stignu do kraja prvenstva.
I

I

pre oko 1 godinu

Vreme je pokazalo da su Saka, Martineli i Odegard daleko vazniji od Zezusa i da bi bilo daleko teze da se bio od njih neko povredio. Evo i Trosar radi taj posao lazne devetke odlicno, nista losije nego Zezus.
9

9900

pre oko 1 godinu

Zezusu nece biti lako da se vrati u starnih 11 jer ovo sa Trosarom deluje odlicno na 10 meceva u ligi ima jedan gol i sest asistecija. Saka,Odegard i Martineli igraju stasno za njih gotovo da nemaju zamene.
8

888

pre oko 1 godinu

Ovo je ekipa koja ima sampionski mentalitet bice jedna od najjacih ekipa u nardnim godinama ne samo u engleskoj vec i u evropi jer je ovo vrlo mlad sastav bice zestoka borba do kraja sezone za titulu Arsenal se nece sigurno tako lako predati a imaju nezgodan raspored kraja sezone i oni i Siti. Samo ne znam kako Sautgejt ne zove Vajta u reprezentaciji dobro mozda dobre desne bekove ali moze igrati i stopera i tu je sigurno bolji od Magvajera i ostalih sto su pozvani.
L

LuloLulo

pre oko 1 godinu

Otisao je sa SP zbog privatnih problema. Mozda se to Sautejtu nije dopalo, a mozda su samo neki drugi dobili prednost. Mozda je i neki sukob u pitanju.
a

arteta

pre oko 1 godinu

Arsenal u engleskoj možda i bude ekipa ali što se tiče Evrope nemaju šta tražiti, Sporting Im je to i pokazao
A

Aleksejko

pre oko 1 godinu

Ne slažem se za LS, Arsenal može da dobije neke ozbiljne protivnike,i meni je 1/4 finala LS realna. Portugalci ne leže generalno Engleskim timovima,to se pokazalo puno puta. Ako zadrže tim i dovedu još 2-3 pojačanja mogu da igraju još bolje,pogotovo u odbrani, napad I'm je odličan. Na primer da je Arsenal sad igrao protiv Milana, a ne Totenhem, mislim da bih Arsenal lagano prošao.
И

И

pre oko 1 godinu

Освојиће титулу без већих проблема, Сити игра на 3 фронта, па још им је и ово коло одложено због купа, то све кад се нагомила играће утакмице на свака 3 дана до краја сезоне. Тешко чак и са њиховим ростером, друго је да су у предности, али да јуре овакав заостатак, тешко. Са друге стране Арсенал игра само лигу и утакмице на сваких 7 дана, могу одлично да се припреме. Што се утакмице тиче, Бен Вајт ме јако одушевљава, јако ме подсећа на нашег Банета Ивановића из доба у Челсију, са изузетком да није тако опасан главом после прекида као Бане. Али исто дефанзивни десни бек који је и штопер, а у нападу доноси више од свих офанзивно талентованих и оријентисаних десних бекова, јер је паметан. Што се Џаке тиче, много је смешан. Ево изводи исто радовање као против Спортинга да као покаже да је уствари то његов начин прославе гола, да није било џиберско провоцирање навијача, него ето он се тако иначе радује. Интелект на нивоу шестог основне.
J

Jaffa keks

pre oko 1 godinu

Ova proslava upucena njegovom detetu. Nesto interno izmedju njih, ali ajde svakako da pljujemo i prozivamo da je debil...
G

Gost999

pre oko 1 godinu

Druze to radovanje je upuceno njegovom sinu. Neki lik iz crtanog filma to radi i zbog toga je to..
j

jaooo

pre oko 1 godinu

Ko poznaje Arsenal iznutra, zna da ta proslava ima veze sa njegovom cerkicom, isto kao i kod Trosara, ali nema veze, pametnije je slusati komentatora sa arene koji lupa tako nesto, isto kao i ovaj danas sto prica da je Arsenal jako voleo da nastavi sa ligom evrope i argument mu je da je Arteta izvodio prvu postavu, i odmah znas da nije gledao utakmice, pogotovo prvu gde je Kivior i debitovao.
S

Stelt

pre oko 1 godinu

Voleo bih da izdrže trku do kraja. Sada kada su ispali iz svih mogućih takmičenja fokus preostaje jedino na ligi. Ostalo je 10 utakmica i neka svaku gledaju kao da je finale i da zaginu na svakoj 120%, ako treba. Potajno se nadam i nekom kiksu Sitija kako bi se prednost dodatno uvećala.
T

Tobdžija iz Knjaževca

pre oko 1 godinu

Rutinski, efikasno, bez puno potrošnje. Titula je maraton i za sada ovaj tim održava dobar ritam i tempo. Bravo za Arsenal.
p

papapapa

pre oko 1 godinu

Idemo jako na LEEEDS !!!! Coyg ❤️
G

Gost300

pre oko 1 godinu

Odlicna pobjeda,steta za taj primljen gol,+8,jos Siti sledecu utakmicu igra sa Liverpulom kome svakako trebaju bodovi,dok Arsenal docekuje Lids,nadam se da bi posle te utakmice razlika u bodovima mogla biti i veca😉...COYG
S

Saturn

pre oko 1 godinu

Kako igraju klinci iz Arsenala , moji drugari hehe , salu na stranu , milina ih je gledati , City se mucio sa Cristalom proslu utakmicu , ocekujem da Liv pobedi il remi da bude i da se Arsenal odlepi , svaki bod ce znaciti
8

8888

pre oko 1 godinu

I ja bih volio da Arsenal osvoji titulu ali istom tom Liverpulu i Arsenal gostuje bice tu zestoka borba do samog kraja.
S

Saturn

pre oko 1 godinu

#8888 Arsenalu vise lezi Liv nego City u Liv
O

Ogi1410

pre oko 1 godinu

Sampionski, kad god neko da gol, arsenal odma uzvrati, svaki put kad su poveli dobijali su utakmice, imaju taj sampionski mentalitet! Jos 10 finala... COYG