Komentari na vest

Šamar za PSŽ: Nica ima tim za Ligu šampiona, džoker Delor golčinom uzeo meru Svecima (VIDEO)

F

FM

pre oko 2 godine

Kakav sok, ljudi imaju 15+ bodova prednosti, titula u dzepu, pa mora nesto i za kladionicu da se odigra. Evo npr. danas u Rumuniji, Kluz - Dinamo Buk., X2 kao kuca.
d

družeee

pre oko 2 godine

galtije se redovno iživljava na njima,i prošle sezone im sa lillom uze titulu i pobedjivao ih a sada sa nicom ih već 2 puta dobio,a oni nadju nekog tulipana i daju mu bogovsku platu pored takve trenerčine pred nosom im,ali takvi su bogatuni misle ako je skupo da je dobro kao što im je i tim isto tako formiran
x

xexexe

pre oko 2 godine

on je zaista odlican trener, potpisujem sve sto si reko

Bojan Urosevic

pre oko 2 godine

Kristof Galtije najbolji trener u Francuskoj i pravi trener za PSG prosle sezone sa prosecni LIL uze titulu sad 2 mesto sa Nicu odlican fudbal njegove ekipe igraju.
K

Kao sto rece

pre oko 2 godine

Kao sto rece neko u komentarima, zao mi Veratija. Decko dolazi do 16 m. da primi loptu. Ogromno.fudbalsko znanje, ali nema sa kim da ga podeli. Necu sada da nabrajam timove kome bi ovakav igrac pakleno "legao", ali da Juvetus ima ovakvog maestra, ne bi bio u ovoj pozociji u kojoj je danas.
s

simicmacan

pre oko 2 godine

Umetnica mora biti zdrava :)
đ

đavolja rabota

pre oko 2 godine

koja sramota od pesme :)
s

simicmacan

pre oko 2 godine

Najjaca pesma ikada
Z

ZzzRrr

pre oko 2 godine

Od srca vam želim poraz u Madridu
h

hahahhaha

pre oko 2 godine

ok verovatno ovo pises zato sto ti je pao tiket kao i vecina ovde po komentarima,ali ne razumem zasto uopste igrate na njih kad vidite da je svaka druga treca utakmica neki kiks.
G

Gost Zlatko

pre oko 2 godine

Ne piše čovek zbog tiketa, već čisto navijački. Možda ćemo za 50 godina pričati o njima i Sitiju kao ekipama koje imaju osvojene 3-4 LŠ-a i gledati ih drugim očima, a dok se to ne desi, svaki normalan ljubitelj fudbala im želi da ne osvoje. Kad je rekao čovek poraz, nije sigurno mislio na jedan razlike. Mislio je na ispadanje. Ja se pridružujem čestitkama. Jednom je takva kupovina trofeja prošla, nadamo se da više neće.
Z

ZzzRrr

pre oko 2 godine

Gg sam stavio, oni ne mogu da daju gol..
P

Prošlu sezonu

pre oko 2 godine

Kad su bili drugi, odlično igrali u gostima a kod kuće prosipali bodove. Ova sezona dijametralno suprotno.
a

abc

pre oko 2 godine

Može li neko da "iznenadi" partizan, da probije "granitnu odbranu" Saničanin, Vojvoda Vujačić, Miletić...???? Teško da bi na školskom dvorištu ostali čitavi, ali u domaćem prvenstvu do derbija teško da ih neko iznenadi, "gromade od stopera".
s

sto ne bi

pre oko 2 godine

mozda surdulicani , oni su jaki
E

Ehehehehe

pre oko 2 godine

Lepo ja rekoh pre par nedelja i opet ponavljam ono sto smo svi i videli, bez Mbappe-a ova ekipa Parizana bi se borila da udje u Top4, to je to.
J

Junker

pre oko 2 godine

Smecari iz Pariza
H

Herzika

pre oko 2 godine

Prosto mi bude zao Veratija kad vidim da covek nema sa kim da igra...Jedno 50 puta se vratio da primi lootu iz odbrane...Vajnaldum je promasaj teski,a Danilo je dobar igrac,ali za defanzivu,nije bas nesto za gradjenje igre
K

Keratin

pre oko 2 godine

Sok! Samar PSGu ! Nica se priblizila na samo 13 bodova...Dajte molim vas smanjite hajp...pomislice neko da ova liga vec u decembru nije resena
M

Miloss233

pre oko 2 godine

Kiksevi PSZ nisu uopste iznenadjenje,kad imas 15 bodova prednosti u odnosu na drugog...nema potrebe da se preterano trose
G

Gostionica

pre oko 2 godine

Da li će neko napisati nešto o trenerskom magu Galtijeu? Čovek prošle godine sa Lilom osvojio prvenstvo, a ove sezone sa Nicom pravi čuda. Drugi u ligi i finale kupa...Vrhunski trener
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

voleo bi da vidim kako izgleda kad je pijan kad sa ovom facom izgleda ...
K

Klaster

pre oko 2 godine

Neverovatno malo se spominje, a u velikoj meri njegova zasluga. Kada se uporede rezultati Nice sa slicnom ekipom iz prosle sezone i ovi sada, sve je jasno. Da ne pominjem da je sa Lilom napravio cudo. Neka ga ispostuju sa pojacanjima i eto nama borbe za titulu dogodine. Galtier maestro!
O

Orao

pre oko 2 godine

Moje licno mosljenje da ga PSG nece ispustiti. Covjek je genije
Y

Yeyeyefc

pre oko 2 godine

Oni sem Mbapea nemaju eksplozivnog igraca...Di marija je imao 2 puta odlicne sanse ali je bio spor da zavrsi