Foto: Hertha Berlin
Foto: Hertha Berlin

Samardžić i Milan? Postoji još jedna varijanta

Vreme čitanja: 2min | pet. 31.07.20. | 15:12

Sve u sklopu eventuanog transfera Rikarda Rodrigeza u Hertu

Herta iz Berlina pokazalaje interesovanje za fudbalera Milana Rikarda Rodrigeza, pišu italijanski mediji. Sve je to posebno interesantno zato što bi navodno u celoj priči udeo mogao da ima Lazar Samardžić.

Već smo ranije pisali da je on na melu Milana, kao i drugih evropskih timova poput Čelsija, a sada se otvorio dodatni način na koji bi igrač srpskih korena mogaoda za završi na San Siru.

Izabrane vesti

Sportmedijaset tvrdi da je Herta među klubovima koji su pokazali interesovanje za levog beka Milana. Rodrigez se vratio sa pozajmice iz PSV-a, a njegov ugovor sa Milanom ističe u junu 2021. godine.

Mladi fudbaler Herte, Samardžić, privukao je pažnju Rosonera posle 14 golova i devet asistencija na 16 utakmica za mladi tim Herte ove sezone.

Čelsi i Milan poslali ponude za Lazara Samardžića

Milan prati pomno situaciju oko njega, pa bi sve to moglo da bude u sklopu zamene pa da Samardžić dođe u grad mode, a da Rodrigez pođe ka glavnom gradu Nemačke.

Za sada nema detalja kakva bi to zamena bila i da li bi neka od strana morala nešto da doplati.

Lazar je Hertin vunderkind koji je sa 18 godina debitovao za prvi tim. Ima srpske korene, a rođen je u Berlinu. Igra za mlađe kategorije nemačke reprezentacije. Najbolje se snalazi na poziciji veznog.

I očigledno da mu dobro ide čim su Čelsi i Milan poslali ponude da ga dovedu u svoje redove… A on je već obavestio klub iz Berlina da bi ovog leta da promeni sredinu.

Pored Milana i Čelsija interesuje se i Juventus.



tagovi

Rikardo RodrigezLazar SamardžićLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara