Komentari na vest

Samo paceri primaju gol 11 sekundi pošto krenu sa centra (VIDEO)

a

axaxaxxaax

pre oko 2 godine

mali klub pariz bili i ostali....ne postaje se veliki klub preko noci..
o

ohi gol jedan nula za zvezdu

pre oko 2 godine

do trenera je i tu nema sta da se vise prica, pa ja bih sa ovom ekipom sve moguce osvojio...
m

magnus

pre oko 2 godine

psz nije tim, nikad nece biti tim vec modna pista. nemaju moranje, niko ih ne kaznjava, rade sta zele...
Z

Zoran 91

pre oko 2 godine

Markinjos je morao biti zamenjen nakon 15 min igre i sa njime Hakimi ko imalo pozna ovu igru video je dve ne rupe nego kratera u odbrani PSZ. Na kraju se sve ostalo samo nadovezivalo Mesi, Neimar itd itd. Meni je to drago što se ovako desilo ne što nekog volim ili mrzim nego da ljudi shvate da utakmicu dobijaju i titule osvajaju borci a ne balerine i debeli novci.
Č

Časlav Gospodarski

pre oko 2 godine

A ovde piše najbolji igrač planete se šeta. Pa MBape je igrao dobar fudbal šta više dečko da uradi, Benzema je trčao i davao golove a Lewandovski je igrao prekjuče. Ne kapiram šta je pisac hteo da kaže... al ako je mislio na sisicu mesicu, on je najbolji igrač kao što je Donarumica najbolji golman na svetu :D evo plačem... Gore od ovoga je samo kad neko kaže kako je Kristina nazovi Ronaldo najbolja na svetu... možda u poziranju za donji veš :D Odrastite više i od....bite od te dve sisice što su upropastile fudbal time što su ih novinari izvikali do nemogućih granica i davali im nameštene nagrade umesto da su ih dobijali pravi umetnici poput Ćavija, Inijeste, Kantea, Levandovskog... i mnogih drugih koje sad nemam vremena i prostora da pominjem a bilo ih je, i ima ih.
D

Damir92

pre oko 2 godine

Markinjos je juce bio na nivou Megvajera.
u

uf

pre oko 2 godine

sve, sve, al najbolji golman planete, pa on nije ni u najboljih 30
G

Gostic de Cic

pre oko 2 godine

Zato onaj decko i hoce da dodje u Madrid, nije sve ni u parama iako mu ni Real nece ostati duzan sigurno. Ne razumem ljude koji misle da ce uvek unosnija ponuda da pobedi. Hala Madrid, hasta el final, Vamos Real!

rty

pre oko 2 godine

Uzmi uci nesto ili radi nesto korisno u zivotu umesto da navijas za strane klubove. Kad vidim ovo vamos ajmo a Spaniju videli na yt, a Real na tv iskljucivo...