Igrači Čelsija (©Reuters)
Igrači Čelsija (©Reuters)

Samo u Mozzartu: Najveće kvote na svetu na Čelsi, Seltik i Veronu

Vreme čitanja: 3min | sub. 30.12.23. | 10:57

Nigde nećete naći veće

Bliži se kraj godine, ali fudbala ne nedostaje. Bukmejkeri Mozzarta za vas su ove subote izdvojili tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su pobede Čelsija, Seltika i Verone. Sve mečeve italijanskog šampionata možete da gledate i da se kladite na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju.

Izabrane vesti

Luton je dobio dva meča zaredom i veoma je blizu napuštanja zone ispadanja. Zaostatak od Evertona, koji se nalazi na sigurnom 17. mestu, iznosi samo jedan bod. Šeširdžije su prvo pobedile Njukasl kod kuće sa 1:0, a potom su na gostovanju nastavili u pobedničkom pitmu u važnom meču sa autsajderom Šefild Junajtedom, savladavši protivnika rezultatom 3:2. Primetno je da se Luton adaptirao na novi nivo. Na 18 mečeva postigao je 21 gol, što je najbolja cifra među trojicom novajlija. Čelsi je u prošlom kolu pobedio Kristal Palas na svom terenu u londonskom derbiju sa 2:1. Istina, to mu nije bilo dovoljno da se popne iznad 10. mesta. Čelsi tokom cele sezone na gostovanjima ne izgleda baš ubedljivo, gde je sakupio samo 10 od ukupno 25 bodova. Tim se približava predstojećoj utakmici u nizu od četiri poraza u nizu u gostima.

SELTIK - RENDŽERS (SUBOTA, 13.30), KEC 2,30

Seltik je ostvario 15 pobeda i tri remija u dosadašnjem toku ligaške kampanje u Škotskoj. Sa 48 bodova je na prvom mestu, ali nedavna dva doživljena poraza dovela su ga u problem. U prošlom kolu Kelti su pobedili Dandi sa 3:0, i sada ima pet bodova više od drugoplasiranog Rendžersa, ali i dva duela viška. Otuda je Seletiku današnji Old Firm sa Policajcima od izuzetnog značaja. Rendžers je trenutno na drugom mestu na tabeli sa 43 boda. Tim iz Glazgova je poslednji put izgubio u prvenstvu krajem septembra. I nakon toga, nanizao je 17 utakmica bez poraza na svim turnirima, pobedivši 14 puta u tom periodu. Policajci u veliki derbi ulaze posle serije od sedam pobeda, uzimajući u obzir sve frontove. U prošlom kolu Rendžers je savladao Madervel sa 2:0.

VERONA - SALERNITANA (SUBOTA, 18.00), KEC 2,05

Verona ima slab jesenji deo šampionata Italije, ali u isto vreme, tim se svakako ne može nazvati beznadežnim. Mastifi su trenutno na 16. mestu na tabeli sa 14 bodova, samo jedan poen ispred zone ispadanja. Pošto je u prošlom kolu pobedila Kaljari sa 2:0, Verona je prekinula niz od 15 mečeva bez slavlja. Sada je ponovo domaćin, a kod kuće je neporažena u tri minula sukoba. Salernitana je fenjeraš u Seriji A i trenutno je glavni kandidat za ispadanje u drugi rang. Tim Filipa Inzagija ima samo devet bodova. Pet bodova deli ekipu od spasonosne 17. pozicije. U prošloj rundi Salernitana je remizirala sa Milanom 2:2, i tako je prekinila niz od tri poraza.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara