Sampdorija demantovala pregovore sa Stankovićem

Vreme čitanja: 2min | sub. 17.04.21. | 14:16

„Imam Ranijerija i nisam se video sa drugim trenerima“, poručio prvi čovek kluba iz Đenove Masimo Ferero

Skoro dva meseca Dejan Stanković je u žiži italijanske javnosti. Dobio je prvo čestitke i dubok naklon za odličnu taktičju pripremu dvoboja sa Milanom, potom i za hrabru igru Crvene zvezde na travi San Sira. Nijanse su srpskog šampiona odaljile od velike pobede, ali izdanje u Milanu širom je otvorilo vrata ozbiljne trenerske karijere Dejanu Stankoviću.

Govorile su o tome brojne vesti iz Italija. Tačnije, iz medija iz Đenove, koji su prethodnih dana pisali o velikom interesovanju Sampdorije za trenera crveno-belih. Možda su sve bile pretpostavke i loše „inside“ informacije, ali pisalo se i o vrlo zanimljivim detaljima.

Izabrane vesti

Čak i da se Dejan Stanković u blizi centralne stanice u Milanu video sa Masimom Fererom. A dobri poznavaoci prilika u Italiji znao da je taj deo grada mode stecište raznih fudbalskih dijaloga. Posebno hotel Melija koji se nalazi blizu pomenute centralne stanice.

Međutim, posle dvodnevnog pisanja medija oglasio se prvi čovek Sampdorije Masimom Ferero. I demantovao da je imao razgovore sa drugim trenerima, naglašavajući da ima poverenje u aktuelnog šefa stručog štaba Kladija Ranijerija.

„Govori se i piše se o mojim sastancima sa raznim trenerima i menadžerima. Ali ja se nisam video sa njima. Na klupi imam trenera Ranijera, kome apsolutno verujem. Imamo zgusnut raspored i ovakva pisanja neće nam odvratiti pažnju od osnovnih ciljeva. Samo razmišljamo o pobedama i narednim utakmicama“, rekao je Ferero.

Naravno, fudbalski radnici pribegavaju ovakvim rečima kako bi spustili loptu. Kako bilo kraj sezone je blizu...



tagovi

Dejan StankovićMasimo Ferero

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara