Komentari na vest

Sampdorija demantovala pregovore sa Stankovićem

D

DusanGost

pre oko 3 godine

Sada kad je prvenstvo rešeno, mirne sasvjesti mogu navijati za Surdulicu kad vidim ovog Gobeljica u prvih 11
D

Dingo

pre oko 3 godine

Pre derbija kanga kasni,kaznjen zestoko,posle derbija,svi igraci i strucni stab napustaju zvezdu,sta je sledece? Samo neki megativni yekstovia kod komsija sija sunce,sve u redu,najbolji klub na svetu a na -12 su
V

Vozdovac

pre oko 3 godine

Cista lupetanja, evo trci iz Evropskih takmicenja i svoje Zvezde da vodi raspalu Sampdoriju. Kad bude isao ici ce direktno u Inter za jedno 2 sezone kad ode Konte, to je najrealnije.
K

KukaA

pre oko 3 godine

Terza mađija diže popularnost Dekiju koji je bio veliki igrac i veliki je Zvezdas ali je netalentovan i loš trener... kakva crna Sampdorija a Zvezda je okupirana od Ne Zvezdasa
P

Partymaker

pre oko 3 godine

Danas je sve moguće ali ipak nekako ne verujem da će Deki vec ovog leta negde ići,covek je tek počeo da piše lepu priču
S

Sladjann

pre oko 3 godine

Ajde ljudi razmislite logicno ,da li moze dejan da zameni ranijerija u samdoriji!!!to je isto kao KAda bi ja hteo da zameni murinja!!!!!
N

Niski Grobar

pre oko 3 godine

ja se taman ponadao da je ovo istina i da ce Stankovic da ode iz Zvezde,muka mi vise da nas redovno gazi u derbijima,to na nama ostavlja duboke psihicke posledice koje kasnije moramo da popravljamo laznim nizom pobeda nad nasim filijalama i uz pomoc nasih sudija od kojih dobijemo cak 15 penala na zadnjih 19 utakmica,nije lako sve to svariti!
Š

Šta uradi to Nolane Smithe ??!

pre oko 3 godine

Sve je to ok, nego zaboravio si da promeniš nick ...
P

Petir

pre oko 3 godine

Nis Zvezdin grad.
F

Francuski buldog

pre oko 3 godine

Klasična dimna bomba da se zabavljamo dok Terzić u UO postavlja sina,tetku,strinu,babu,5 dana se bavimo ovom glupošću umesto da pričamo o sukobu interesa,krivičnom delu protekcije,neisplaćenim platama radnicima u FK CZ,niko živi ne zna gde je nestalo 100 miliona evra.Što se Stankovića tiče on jednostavno nema kvalitet za Seriju A,još puno soli treba da jede do tada
n

nebo

pre oko 3 godine

Poenta svega ,naravno, baci kukuruza kokosima ,polomice se!!
R

RedStar91

pre oko 3 godine

Ljudi, ne nasedajte, ovo je sve smisljeno...Pred derbi u prvenstvu su se pisali hvalospevi zbog serije pobeda "gromade" nad timovima iz donjeg dela tabele a sve u cilju da im se ulije samopouzdanje i da se stvori slika kako su jaki. Onda se vrsio pritisak na igrace i trenera Zvezde, brojeci sanse, kornere, aute, minute, sekunde zadnjih debrija i kako Zvezda toboze vec 100 godina ne zna za pobedu...Sve to nije uradilo plodom, u derbiju su pregazeni kao plitak potok. Sansa da "spase" sezonu, time sto ce hvaliti kako su dobili derbi je propalaaaa... Sad je Izvestan jos jedan derbi, u finalu kupa. Ja ga licno prizeljkujem jer ne igraju bonusi a ja sam ubedjen da Zvezda kad se igra bez bonusa jednostavno ima bolji tim i da ce pobediti u finalu kupa. Medjutim, scenario je opet isti...Posto znaju da su slabiji, komsije opet preko medija pokusavaju da uzdrmaju Zvezdu. Svaki dan "prodaju" i "sele" nase najbolje igrace a sad su se jos i na Stankovica okomili, sve sa ciljem da se unese nervoze u nas tim. Nece da moze! Zvezda je to odavno procitala i sve vam je uzalud. Zvezda osvaja 11.duplu krunu, mada smo i sa 10 rekorderi (o triploj kruni iz 1991 - u maju prvaci Evrope, u junu prvaci drzave, u decembru PRVACI SVETA - necu ni da govorim). NEPROCENJIVO!
m

mr.wolf

pre oko 3 godine

Ne zaboravi samo da su tako uspeli da osvoje titulu sa Nikolicem. Nisu naivni, prefarbani su, ako neko ume da spinuje to su oni. Jedino, tada nisu ni slutili da ce posle te titule da Marko ode kao furija, a da ce Zvezds sve preduzeti da ne dodje opet u slicnu situaciju. Sada, mogu da spinuju do sutra, Zvezda ima za tri klase jaci tim.
S

S visnjom burek

pre oko 3 godine

Miloje je pokazao koliki je gospodin ostavivši Dekiju pola sezone da se uigra za kvalifikacije i osvojenu titulu. Mislim da bi bilo nefer od Dekija da ode pred kvalifikacije. Sve u svemu napumpanana novost od strane medija.
D

Džabe ste krečili

pre oko 3 godine

Italijani su namazani, stare jajare. Verovatno da je pričao u Italiji sa glavonjom iz Djenove, ali to je bio neobavezni razgovor o svemu i svačemu, jer ima puno prijatelja tamo. A novinari kao Kobci odmah preneli da pregovara ju.

Prime

pre oko 3 godine

Hahahahhaha ja velim to pa mi minusa nalupali. Dje je sad onaj sto salje tekstove iz nekakvih lijevih novina, koje su ko mim stranice? Takvi su navijacima zvijezdi svaki izvori hhahahaa. On ce u najboljem slucaju kao milojevic da smugne nedje u Arabiju, i posle niko nikad nece cut za njega. Pomenuce ga po malo tuzilastvo, da su raspisali potjernicu za njim i to je to.
G

Gix

pre oko 3 godine

Nije tebi lako, vidi se da ne možeš da spavaš zbog Zvezde, bojim se da će ti to preći u hronično.
@

@prime

pre oko 3 godine

Gde je Sale Sarloa, mamac za trenera egipatskih kamila? Taj veliki strucnjak koje je svoje jedine trofeje u karijeri osvojio za vreme vladavine Toleta Silnog. Srpski Ser Aleks od samroka i sarloe
S

Sale Kg

pre oko 3 godine

@Prime Neće on nigde još minimum 5 godina, džabe si se ponadao. Ostaće u Zvezdi da gazi vas, osvaja titule, i igra evropu!
G

Gost 333

pre oko 3 godine

Ako je stvarno isao i pregovarali,sto se mene kao navijaca tice moze odmah da ide.