Šampionski trijumf Baraka Bahara: Trojka Makabiju za totalnu euforiju u Haifi (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.05.23. | 21:40

Budući trener Crvene zvezde slavio u velikom derbiju dva Makabija i došao na pobedu od titule – 3:1

Budući trener Crvene zvezde Barak Bahar stići će u Beograd pun samopouzdanja i trofeja. Posle zastoja u sudaru sa Ber Ševom mladi stručnjak izvojevao je trijumf sezone, pošto je njegov tim u velikom derbiju slavio protiv imenjaka iz Tel Aviva – 3:1.

Makabi iz Haife je furioznom igrom preokrenuo rezultat i stigao na pola koraka od titule. Dva kola pre kraja Zvezdini dželati imaju četiri boda više u odnosu na Ber Šefu, tako da im jedan trijumf nedostaje da stignu do cilja. A sudeći po rasporedu Baraku Baharu je ostao lakši deo posla.

Izabrane vesti

Veći je urađen večeras, pošto je na karakterističan način pod komandom Baraha Bahara euforičnom igrom Haifa slomila ekipu koja im je zadavala najviše muka u dosadašnjem delu sezone.

Nisu bili optimistični navijači Haife pred ovaj duel, pošto su njihovi miljenici i Barah Bahar imali samo jednu pobedu u poslednjih pet susreta protiv najvećeg rivala. I večeras nije počelo kako treba. Žuto-plavi su stigli do prednosti, posle odličnog šuta Gabija Kanikovskog.

Međutim, kao mnogo puta u ovoj sezoni, pa i protiv Crvene zvezde, Makabi nije klonuo. Nastavila je Barakova ekipa da gura loptu napred. Imala i pomoć sreće. Kardinalnu grešku napravio je Derik Lukasen. Dodao je kratku .loptu ka golmanu Perecu, što je iskoristio Dolev Haziza i izjednačio rezultat.

Nastavio je Makabi da napada i puca iz svih oružja. Kada je bilo teško pojavio se reprezentativac Izraela, doveden iz Sivasa. Baharov junak postao je Di Saba, mada je njegovom prvom golu na meču i vodećem za Haifi prethodio odličan udarac Hazize. Odbio je golman loptu, ali je Saba bio na pravom mestu. Potom je još jednom pogodio (posle 12. minuta), pa je luda žurka u Haifi mogla da počne. Ponovo su se čula ovacije Baraku Baharu.



tagovi

Makabi HaifaBarak Bahar

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara