Komentari na vest

San o plasmanu na EURO i dalje živ: Kazahstan odradio svoje, sada čeka kiks Slovenije

D

Dejani

pre 6 meseci

Volio bih da ovi odu na evropsko, jer su jadni. Igrao im onaj neki iz IMTa .. ostali igrači svi iz Tobola i Astane čini mi se, ima jedan samo iz ruske lige, onaj jedan iz naše i to je to od inostranstva. Mislim da nisu imali više igrača iz danasnje startne postave, a da su bili iz nekog drugog i inostranog kluba..
r

rale133

pre 6 meseci

Nevezano za fudbal, ali ovi Kazahstanci mi izgledaju kao miks Kineza i Rusa.
D

Dejani

pre 6 meseci

Klima takva. Ne znam puno o njihovoj istoriji, ali sam nacuo ili negdje procitao nešto da su čini mi se neki Mongoli tamo zivjeli. Kirgizijci lice na Kineze. Tačnije na žute ljude. Kosooki se naljute kada im kažeš da su Kinezi. Imao sam slučaj da drug prica na telefon sa bratom, a sa nama jedan lik iz Nepala. Kaže on njemu na telefon da je sa mnom i nekim Kinezom. Onaj razumio Kinez i napade ga. Kaže nisam Kinez nego Šerpa i tako ponavlja više puta hahahaha… kaže mu drug dobro, serpa hahaha Mi se pukli smijati, a onom nije bas bilo drago, htio se udarati.
G

Gosty

pre 6 meseci

Sto se San Marino promangupisao, dali gol dva kola zaredom.

Mali peca

pre 6 meseci

pisu istroiju , dve utakmice zaredom dali gol
8

8

pre 6 meseci

Kako to kiks kada igraju u gostima protiv Danske da igraju protiv Severne Irske kući moglo bi se reći .
B

BigVlad

pre 6 meseci

Kiks = greška. U ovom smislu da ne pobede Dance. Niko nije rekao da treba iznenađenje
A

Astoria

pre 6 meseci

Kazahstan je simpaticna i borbena reprezentacija. Imaju svega 6 igraca koji im nastupaju u inostranstvu, zauzimaju 98.mesto na FIFA, ali su i pored toga uspeli da zabeleze 6 pobeda na 9 odigranih utakmica. Interesantno je da u prvoj postavi kazahstanske reprezentacije nastupa levokrilni napadac Aleksandar Zuev, prvotimac IMT-a iz Beograda! Momak je prosao sve mlade reprezentativne selekcije Rusije (ima dvojno drzvljanstvo), ali je odlucio da nastupa za seniore Kazahstana. Vrlo brz, lucidan igrac, za kojeg ocekujem da napravi dobar transfer u nasoj ili nekoj inostranoj ligi. Svakako na njega treba obratiti paznju. Ugovor sa "traktoristima" mu istice u junu 2024. godine.
А

Асд

pre 6 meseci

Напред Данска, напред Казахстан. Змајчеки буду на крају подулал, не...
K

Kimiki

pre 6 meseci

Borat liked this!