Komentari na vest

San Sebastijan čeka vesti: Umar Sadik možda završio sezonu

G

Goste

pre preko 1 godinu

Nema veze, siguran sam da su naše ikone VVV stavile i neke procente za njegove povrede, pa očekujem da padne još neka para u našu kasu.
p

pompader

pre preko 1 godinu

Hvala dragom Bogu. Više nećemo morati da trpimo vesti o nekom tamo igraču koji je nekada davno igrao u Srbiji za neki tamo nižerazredni klub.
C

Crni Grom

pre preko 1 godinu

Onda verovatno nemas nista protiv da i tebe takva sudbina doceka, jer si u stanju drugome da pozelis to
1

1992

pre preko 1 godinu

Bog sve vidi.
g

gost1234

pre preko 1 godinu

Preko 140 vesti o Sadiku od kad je otisao iz Partizana...
1

1992

pre preko 1 godinu

Bog sve vidi.
G

Gostgost

pre preko 1 godinu

Vise nema "bonusa" za Partizan, stvarno mozete da oladite malo sa ovim likom
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Kako ste dosadni vi sto pokusavate privatnoj firmi uredjivati politiku.. Napravi svoj portal i pisi sta god hoces. Eto sad svaki vikend dobijamo obavijest kako Ohi podrigne u Danskoj, pa nikom ne smeta. Ko hoce, procita, ko nece nek preskoci i gotovo. Kako vam ne dosadi stalno iste gluposti pisati..
G

Gostgost

pre preko 1 godinu

Ti uporedjujes dve vesti (ako ih je i toliko bilo) o Ohiju sa ovim visegodisnjim maltretiranjem i smaranjen sa Sadikom? Realan si kao i svaki Grobar - dakle nerealan. Nije to stvar uredjivanja koliko smaranja i spinovanja u korist tvog ljubljenog tima. Godinama citamo vesti o Sadiku i brojimo bonuse koje na kraju niste ni dobili jer nisu ni postojali. U svakom tekstu drugaciji bonusi. Znaci da ih nema nego se izmisljaju da takvima kao sto si ti mazu oci. A ako ti zelis da te neko laze (svesno ili nesvesno, ne ulazim u to), ja ne zelim. Prosto. Ali evo, da bacimo ti i ja opkladu, u 100 dinara, cisto principa radi, da ce do kraja godine biti vise vesti o Sadiku nego o Ohiju? Necemo da brojimo unazad, tu Sadika ima 100x vise.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Pa dvije vijesti za dva vikenda otkako je otisao hahah.. Dva gola i povreda, sve uredno uspraceno. Jos Sadik igra u Spanskoj ligi, ovaj u kilavoj Danskoj. Ali nebitno sve, ne kontam sto vam smeta.. citaj sta hoces, sta neces preskocis i gotovo.