Komentari na vest

Sančez rekao "da" Milanu i prihvatio 3.000.000 godišnje, komplikacije sa Botmanom

A

ACMFan1

pre gotovo 2 godine

Odlican potez uprave. Jak, brz, tehnicki dobar. Ima nesto sto milanu u veznom redu odavno treba, a to je dinamika i pregled igre. Steta samo sto odlaze neki igraci na kojima se moglo zaraditi, ali sta je tu je. Origi (vjerovatno dolazi uskoro) ce isto biti dobro pojacanje. Dolazi iz Engleske lige s dosta iskustva. Girodu je dosao prosle godine iz engleske i imao je sasvim dobru sezonu, s obzirom da je napad milana (osim Leao-a) bio dosta los. Moraju se uzeti kvalitetni igraci na RW poziciji i na AMF poziciji i to bi bilo dovoljno. Ne treba dovoditi 6-7 igraca i onda ih uklapati pola godine. Kao navijac milana nadam se da ce novi vlasnici uloziti u tim i da ce konacno krenuti u izgradnju novog stadiona, jer je to kljucno za napredak kluba.
G

Gagula

pre gotovo 2 godine

Maldini da je pametan ne bi uzeo ni berardija niti staklenog zaniolu,marhez bi bio savseno resenje,rak rana tima je to desno krilo
Y

Yamahoo

pre gotovo 2 godine

Origi ce biti neka verzija lukakua
B

Babaroga

pre gotovo 2 godine

Njukastl im pravi probleme pa kako nece kad Botanu mogu da ponude duplo vise od Milana mislim da on nece puno razmisljati da mu pozelim dobrodoslicu medju svrake!!
a

acm19

pre gotovo 2 godine

Tačno, neće puno razmišljati, pa će između Njukasla i giganta kao što je Milan, normalno izabrati ovo drugo.
M

Maree78

pre gotovo 2 godine

Milan ce biti ozbiljan faktor u ls sledece sezone, zivi bili pa videli
x

xaxaxa

pre gotovo 2 godine

nema sanse budimo realni na srecu su i italijansku ligu uzeli da nije radu golman intera napravio onu gresku 3 kola pre kraja lige.
Z

Zizuu

pre gotovo 2 godine

Hahaah ovakva klasa Renato Sancez 18 mil a Real 116 mil sa taksama za Cuamenija koji nista nije bolji ahhahahaha... Nemocni i glupi Perez stuca, zatim u suzama grca dok Laporta demonstrira silu i sve uzima, otima za 0 evra hahahah Kesi nista nije losiji od Cuamenija!!!!
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Očigledno nikad nisi gledao Čuamenija. Momak je najbolji na svetu na svojoj poziciji.
P

Princ

pre gotovo 2 godine

#ljubamac i bagajoko je bio i kidao sas ne moze da se sastavi
A

A cuameni

pre gotovo 2 godine

Do skora bi mastepiece a sad je nista posebno…0
a

anaahahhaah

pre gotovo 2 godine

govorimo o istom onom renatu kojeg je kupio bajern pre koju godinu i koji se samo seli i menja klubove ko carape od tada? :D