Komentari na vest

Sančo izbačen iz tima, više neće igrati za Junajted; ruku spasa nudi Stiv Kuper

M

MacReady

pre 8 meseci

By the way, istog ovog Sancha su kudili i u Dortmundu zbog manjka zalaganja, bio je i kažnjen zbog toga, na klupi itd, i u reprezentaciji su to spominjali. Ali je sada odjednom po nekima ovde, Ten Hag kriv koji je čak i pokušao da ga povrati mnogo više nego svi ostali? U kakvom vi fantazijskom svetu živite...
k

kako

pre 8 meseci

Izmišljaš stvari
M

MacReady

pre 8 meseci

@kako, dovoljno je da proguglaš malo, ali lakše je da ignorišeš istinu i kažeš mi da izmišljam, ok.
A

Alex DeLarge

pre 8 meseci

Polako pocinje da mi se cini da Ten Hag namerno provocira ove reakcije ne bi li odstranio neke igrace iz tima i isprovocirao upravu da dovede nove... Iako sam pristalica cvrstog pristupa, nikako ne volim kada se ruka isforsira ne bi li se trebirala strogoca. Prvo je dokaz karaktera, drugo samo cista surovost koja ostavlja los utisak i kod onih koji nisu konfliktni... sve u svemu, mislim da Ten Hag polako gubi konce

bez_EU4ije

pre 8 meseci

Ili skauti Uniteda uopšte ne uzimaju u obzir karaktere ljudi koje dovode u klub, ili se u klubu već duže vremena radi potpuno pogrešno. U prethodnih nekoliko sezona navukli su toliko krševa, klovnova i cirkuzanata da Teatar snova liči na seoski vašar. Balerina Lindelof, panjina Maguire, kepec Martinez, Jonny Evans od stotinu ljeta, klovn Pogba, razmaženi Sancho, cirkuzant Antony, omraženi Fernandes, maloumni Greenwood, neupotrebljivi Martial... Neshvatljivo loša selekcija igrača i njihov još gori odnos prema klubu i prema fudbalu uopšte. Trulež na svim nivoima, kao i u Evertonu.
V

Voždovac

pre 8 meseci

Martinez i Bruno su bar nešto pokazali.
S

Statler

pre 8 meseci

Ako ti je Martinez krš, menjaj sport koji gledaš, što pre, jer veze nemaš realno.
B

Bangladeš

pre 8 meseci

Au druže al ih ocrni... pa nisu toliko loši.
d

druze

pre 8 meseci

evo ja ulazim u raspravu, taj martinez je isto krsina teska...deo je odbrane koja je prosle sezone primala sedmice i sestice u derbijima
S

Statler

pre 8 meseci

@druze, ako misliš da jedan igrač može da uradi nešto kod tih šestica ili sedmica kada je ogromna rupa u sredini, onda i ti menjaj sport koji gledaš, ali ozbiljno. Samo vidi primer Van Dajka, čim nema zaštitu od sredine, postaje sprdnja od igrača.

bez_EU4ije

pre 8 meseci

@Statler Maloprije kepec Martinez vrhunski sačuva Großa 🤡 Uopšte nije ispao kao iz "marice" 🤡
T

Tata Menažera

pre 8 meseci

Terza reaguj!!!
P

PD

pre 8 meseci

Jebo te Terza
c

cao cao

pre 8 meseci

Ne branim Sanca, ali i ovaj Ten Hag ocigledno samo zna da se sukobljava sa igracima. Malo mora taj holandski mentalitet da spakuje. Sve covek otera, nikog nije napravio, nikog nije razigrao. Bolje Murinja da su drzali ovih 5-6 godina nego sto su lutali sa njim, Mojesom, Van Galom itd
r

rd7

pre 8 meseci

Druže pogledaj malo unazad, Ten Hag je pokušao sve sa Sanchom, dao mu je i tri meseca off da se sredi, pokušavao je sve sa njim, pa jbt svako ima limita ako ovaj neće da se potrudi, i posle svega toga je Ten Hag opet taj sa "egom" i ostale gluposti koje spominjete, ajde gledajte malo realnije.
r

rd7

pre 8 meseci

I da, nikoga nije razigrao? Tom rečenicom se vidi da nisi ni gledao Junajted, čovek preporodio 3, 4 igrača koja su već bila u Junajted.
r

rd7

pre 8 meseci

I da, nikoga nije razigrao? Tom rečenicom se vidi da nisi ni gledao Junajted, čovek preporodio 3, 4 igrača koja su već bila u Junajted.
.

..21

pre 8 meseci

Fudbal bi bio daleko kvalitetniji da postoji neka vrsta kolektivnig dogovra izmedju klubova o obaveznom ukljucivanju ozbiljnih penala za krsenje discipline,urisavanju ugleda kluba,pa cak i prekida saradnje na stetu igraca i tome slicno.Ovako sve svi utrkuju da dovedu igrace,nude im gotovo bezuslovno ,,kule i gradove" samo kako bi dosli kod njih.I onda veliki broj njih se zasiti svega u zivotu i u najboljem slucaju ne pruza partije koje je pruzao ranije.I sta mu mogu,gotovo nista.Nekada su fudbaleri bli gladni pobeda,golova,trofeja i boljih ugovora.A sad imaju sve cak i u drugim ligama nacionalnih liga.Retki su primeri na najvisem nivogu gde fudbaleri gaje istonsku strast i zelju za nadmetanjem,poput recimo Bernarda Silve koji mi prvi pada na pamet.
D

DonVitoMAMLAZ

pre 8 meseci

Haos
a

asd

pre 8 meseci

Uf, bas ce faliti. Pogotovo ono njegovo kada se zaleti, pa stane na loptu, okrene se i vrati je nazad...
I

Inzaghi

pre 8 meseci

Posle 30 godina dominiranja, prirodno je da se toliko godina raspadaju. Tako je i Liverpul prošao.
2

24.04.1902.

pre 8 meseci

Sve je to posledica opste nediscipline! Cisto sumnjam da bi se u vreme ser Alexa ovako nesto desavalo. GGMU!
s

stankelitza

pre 8 meseci

Da neće u Zvezdu?
A

Andjus

pre 8 meseci

Neće Erik niđe, tako da je Starleta bivša 🙏
Z

Zvezdas1989

pre 8 meseci

Ten Hag velika prevara pd trenera.igrao bunkericu protiv Arsenala i opet izgubio..Doveo pola Ajaksa i svi klovnovi,oterao i ono malo sto je valjalo u Mancesteru.Problem kao bio Ronaldo,pa De Hea i sad Sanco,a ne vidi onog pevca Antonija
A

Andjus

pre 8 meseci

Važi sine...Ajax posle njega propao...
d

druze

pre 8 meseci

ten hag je prevara ajax je propao zato sto su rasprodali sve sto vredi,ali ten hag se raspadao u ajaxu svaku godinu nakon one famoze kad su igrali polufinale ls.Vec sledece sezone bi prosuo titulu od aza da se nije prekinula sezona zbog korone.Onda ga u sezonama koje slede skolovali timovi poput hetafea lila i mnogih,bas teska krsina od trenera
V

Voždovac

pre 8 meseci

Antoniju se gleda kroz prste za potencijalno ozbiljno krivično delo, a Sanča i preko 110 miliona uloženih bi da puste niz vodu.

bez_EU4ije

pre 8 meseci

@Voždovac Nevjerovatno mi je što je došlo dotle da branim cirkuzanta Antonyja. Prije svega je Sancho loše počeo svoj mandat na crvenoj strani Mančestera, pa je pokazao zrelost djeteta od tLi godine kad je doživio nervni slom zbog zasluženog nepozivanja na Mundijal. I tu je klub iznenađujuće pokušao da mu pomogne: dobio je duže odsustvo u Nizozemskoj da bi sredio glavu i doveo se u red. Kad se konačno vratio, čak je i krenuo solidno, ali je nastavio loše trenirati, forma mu je opet pala i vjerovatno je Ten Hagu bilo svega dosta čim je javno to iznio. I onda ovo razmaženo derište javno pljuje po treneru i još odbija da mu se izvini! Siguran sam da Ten Hag vidi koliko je Antony loš i neučinkovit, ali ga ipak toliko forsira jer se i dalje više trudi i zalaže od Sancha. Kao što su u klubu pokušali spasiti Sancha ili kao što još uvijek nisu odustali od Greenwooda, tako sad daju šansu i Antonyju da se izvuče. Nije mi namjera da branim ni Antonyja, ni Ten Haga, ni Greenwooda, ali prosto mislim da je za sve ovo kriv lakomisleni Sancho koji je dominirao u Bundesligi, a onda propao u Engleskoj kao i većina pridošlica iz te lige (Havertz, Werner, Pulišić, Bailey...)
V

Voždovac

pre 8 meseci

@Bez_eu4ije Sve se slažem, zaključno sa Sančovim poslednjim javnim komentarisanjem odluka TH. Psihičke probleme teško možeš da predvidiš, ali možeš da vidiš da je neko razmaženo derle. Ipak u slučaju krivičnih dela igrača, možeš da se osiguraš. Poenta je u odnosu igrača sa trenerom i amaterskom sklapanju poslova samog kluba. Zar je moguće da niko u 21. veku ne stavi klauzulu za raskid ugovora na štetu igrača uz penale, ako ovaj bude osuđen za neko krivično delo?

bez_EU4ije

pre 8 meseci

@Voždovac Slažem se za ove klauzule protiv krivičnih djela: definitivno ih treba ubaciti. Dodati i klauzule protiv javnog pljuvanja kluba i trenera (koliko god klub i trener to zaslužili). Rješavajte to unutar kluba, a ne kroz medije.
?

??

pre 8 meseci

Tokom cele.nedelje xaxaxxa danas sam bio dobar, jel mogu napolje