Komentari na vest

Sančo se vraća u Dortmund!

g

gostionica

pre 12 meseci

Foden je za njega goat licno!!!

Falični Tom

pre 12 meseci

Junajted ima Diala, Pelistrija, Garnača na krilima koji su gladni svakog minuta i svake prilike dok da druge strane Sančo igra kao da je pred penzijom. Nikakva volja i želja a ponajmanje respekt zbog toga što ga je klub trpeo čak i sklonio od kluba i svetla i očiju uperenih u njega da bi mogao sam da trenira. Jednostavno dečko je uzeo lovu, fudbal ga više ne interesuje. P.S. Ne znam kako će se odvijati situacija sa Grinvudom ali ako se vrati i on može da bude opcija.
m

monteroo

pre 12 meseci

Ljudi ne kapiraju da je ta bundes liga krs,smece zato je nemacki fudbal i propao...hawerc,jovic,werner pa svi su oni davali po 25 golova u sezoni.... Ipak PL je drugi svet..... Za Sanca mi je jedan nas klinac iz ajaxa rekao da dok je bio u mladjim kategorijama citya da ih je razvaljivao da su mislili to je to....novi Messi...igrao se s njima....dali mu odmah ugovor.... Sta je tu puklo bog zna.... Da ga ten hag salje u holandsko selo da mu objasne kako preziveti sa 88 miliona evra....misterija...
A

Adamyan

pre 12 meseci

Bundesliga je zakon i obozavam je..takva strast,prepuni i najlepsi stadioni,otvoren i napadacki fudbal bez kalkulacija ma jednostavno vrh vrhova.....samo nju pratim i gledam sa uzivanjem!!!
g

gost....

pre 12 meseci

Sanco u Dortmund,a Belingem u United pozzzzz
F

Fußballspieler

pre 12 meseci

Ista priča kao sa Šindjijem Kagavom
G

Gost 123

pre 12 meseci

Sjećam se nastupa u akademiji citya,mlade reprezentacije…uživao gledao 1 ut u19 engleske,bio je zanimljiv jako,bas se isticao. Sjećam se jedne izjave pepa,gdje je govorio o egozimu njegovom i agenciji koja mu puni glavu da možeš već sa 17,18 god bit standardan član prvih 11 citya. Nakon toga se pep odma zahvalio Itd. Poslje je pep rekao,imamo u akademiji boljeg igrača,pa šuti i vrijedno radi i čeka šansu(foden) i nažalost kada mladi igrač talentirani ima lošu agenciju iza sebe,može bit kobno za razvoj
s

shu

pre 12 meseci

Njega i lovu za Belingema!
a

ajdehoven

pre 12 meseci

Ima i jedan koji se vratio u manchester i bio uzasan egoista,fake rolando ))))))zauzimao mesto mladjima,manchester zavrsio 6...uzas...i na kraj ga ugasili u pustinju!!! )))))))))) vamoooos
V

Vare

pre 12 meseci

Slika i prilika današnjeg fudbala.odigraš nešto malo i.odma vrediš 100 miliona.
Č

Čvrsta ruka..

pre 12 meseci

Treba to derište poslati u ćošak,pokazati mu ko je tata za primjer ostalima i naučiti ga da cijeni napor i novac koji je neko uložio da bi ga doveli.Sreća njegova što više nema u klubu onih braće Iraca sa kojima se Fergi svojevremeno sporio oko kobile.

Darkoki

pre 12 meseci

Garnacu su produzili ugovor,a tu je i Rasford..tako da na toj poziciji je visak..TH ga stavljao na spica pa nije ni tu nista pokazao..mozda je i bolje da ode..mada trebaju provo rasprobati one silne odbranbene igrace sto imaju a niko ne igra
M

MileJe

pre 12 meseci

Sto bi bio sunovrat ako ode u Dortmund?Mozda ne pruza partije na nivou najboljeg svjetskog krila ali daleko od toga da je loš...Meni nije jasan Antony,covjeku je maksimum karijere holandska liga u Ajaksu ili poslednjih 10 minuta utakmice u Mančesteru-nešto kao Delofueu,ni tamo ni ovamo...
0

090

pre 12 meseci

da,salazem se.antony s fintama za mali fudbal,al to meni moze da proda, tamo nikom. Greenwood ubedljivo najbolje krilo koje je igralo,od svih tamo.uvek ideja ,odlican sut,ne komplikuje ,davao golove.i jbg
r

rd7

pre 12 meseci

Ako ne možete da vidite ulogu Antony-a i koliko je bitniji u sustemu Ten Haga, to je generalno vaš problem. :)
M

MileJe

pre 12 meseci

@rd7 ajde objasni ulogu posto,osim sto moze mozda da zonglira pola sata,ne radi nista.Odbrane bez,za 100 minuta vise dao gol manje,preskace loptu,svadja se i glumi Kantonu..Koja mu je uloga tačno?
2

24.04.1902.

pre 12 meseci

šteta,dečko je obećavao mnogo.
g

gaizka

pre 12 meseci

Nije hteo da sačeka šansu u Sitiju, umislio da je neki igrač..
D

DDF

pre 12 meseci

Trenutno ko god da dodje na Old Tragord kao pojacanje odlazi kao"panj",Mancester zavrsava sezonu medju cetiri ekipe zbog losih Liverpula i Totenhema i katastrofalnog Celzija,realno je bilo 7 ili 8 mesto na kraju sezone
G

GeOs

pre 12 meseci

Najsmesniji komentari su tipa " oni su cetvrti samo zato sto su drugi bili losiji"... Pa da, sta si ti to novo otkrio, to kaze i tabela. Ili ajde ja da budem kao ti. Liverpul je nekoliko godina ispred Uniteda samo zato sto se United raspada.... Smesno, zar ne ?

Darkoki

pre 12 meseci

30 to godisnji teror A Fergusona ostavlja danak na sve navijace drugih klubova..veruj mi patnja vam tek sledi od sledece zezone..i..🍻🍻🍻
k

koliko

pre 12 meseci

Me sećanje dobro služi,ovaj je bio najveći talenat,svetskog fudbala.Naravno Englezi su to od njega napravili,pa i onaj panj od štopera,je bio nekad čudo.
M

Mitros

pre 12 meseci

Da dođe u Italiju bio bi fazon najbolji igrač u Juventusu. Paradoksalno jedan od retkih Engleza kome više odgovara sporiji kontinentalni fudbal nego Engleski. On iako je krilo igra više kao desetka a to u Junajtedu igra Bruno.
A

Auu

pre 12 meseci

Kakav sunovrat karijere..
r

rsczz

pre 12 meseci

Cuj sunovrat karijere, pa kao da je otisao u Mechelen a ne u Dortmund. Ovo mu za njegovu karijeru moze doci samo kao plus ne moze mu skoditi ni malo. Cim je dosao u Junajted pisao sam da nece biti nista od njega, slab u duelu i igri 1 na 1 a odlican za tranziciju ali tipa Bundesliga gdje odbrambeni igraci stoje visoko i pritom se u ranoj fazi odbrane brane sa manje igraca nego sto je to slucaj u Engleskoj, e tu dolazi do izrazaja najvise.
F

Fudbaloman

pre 12 meseci

Neke stvari mi nisu jasne kod Ten Haga, ok ne valja mu Sančo. A zašto je onda za veći novac doveo onog klovna Antonija iz Ajaksa ili teške proseke od igrača iz Holandije kao što su Malasija i Veghorst. Rezultati mu nisu toliko dobri da ovako lako može da radi šta hoće sa transfer politikom. Holandski treneri su oduvek bili pomalo čudni.
G

GeOs

pre 12 meseci

Ja nisam Ten Hag, ali mogu da pokusam da ti odgovorim na osnovu zapazanja i gledanja utakmica Uniteda. Sanco, nema mentalitet da podnese pritisak "moranja". To mozes da vidis po njegovom ponasanju, mlak je, nema neki temperament, deluje da mu je sve jedno kad gubi ili kad vodi. Nije za "Top" klub koji igra pod pritiskom. Antoni je sa druge strane temperamentan, i pokusava da se nametne. Trudi se, ali i sagoreva u tome. Zato za sada ne pruza maksimum. Ali, ima neku reakciju, vidi se da mu ne prija poraz. Za njega ima prostora, i to dosta. Malasija je mlad, i za rotaciju solidan, ali je vise doveden da United proba sa njim da napravi beka za duze staze. Ima potencijala, ali je za sada to ipak pocetnicka sezona, i mozda upali, a mozda i ne. Veghorst, on je doveden samo da popuni broj, ukoliko se neko povredi. Sta vise, dosta trci, ali nije on resenje za sledecu sezonu, a to zna i Ten Hag.
@

@GeOs

pre 12 meseci

To za mentalitet možda stoji ali je Antoni toliko limitiran igrački da nikakav mentalitet to ne može da popravi, dečko ne ume ništa osim da šutne levom. A Ten Hag je toliko insistirao na njegovom dolasku da je Junajted na kraju morao da ga preplati i to žestoko. To ipak pokazuje da mu se ne treba previše verovati kad je izbor igrača u pitanju.
V

Vare

pre 12 meseci

Pa verovatno se tali sa njima .tim njegovim iz ajaksa.napumpa im plate pa.malo njemu malo menadžerima i tako.nema to samo kod nas nego svugde u svetu.
G

GeOs

pre 12 meseci

@ (@GeOs) Polako, slazem se ja da za sada to nema veze sa onim sto Unitedu treba. Ali, tek je prva sezona, kad je mogo United ta trpi Snajdrline, Kangave, Rohoe, ... i slicne, moze i ovom da se pruzi jos jedna sezona. Moze da napreduje, ima prostora da uprosti igru, a na to treba da utice trener. Ukoliko uspe, moze biti veoma koristan. Ali opet, moze i da ne bude tako, ali svakako mislim da mu se moze pruziti jos jedna sezona, verujem da nemaju u planu da ga se za sada odreknu.