Komentari na vest

Šareni Liverpul morao da se uozbilji u Austriji, da li je Salahova sebičnost neka poruka? (VIDEO)

L

LFC fan

pre 7 meseci

Ne razumem ovoliki kriticizam prema LFC. Klop je probao da nekim mladim igračima pruži da startuju, dobiju minute i samopouzdanje, osim Gravenberha nijedan se nije proslavio, ali mislim da će im pružati šansu još. Čeka se Ben Doak, nedostaje jedna devetka, klasičan egzekutor, još je i domaći igrač, Eliot polako stasava i ozbiljno konkuriše za naboljih 11. Biće to sve u redu. Odbrana škripi, sa Konateom nije dobijeno šta se očekivalo, mislim da će izlaziti na tržište i za to. Napadačke opcije su velike, vezni red će sa Gravenberhom dobiti na snazi i može da prođe. Mi navijači Liverpula znamo da je Klop pred pripreme rekao da će menjati i formaciju i delimično stil igre. Težiće većoj kreativnosti, ne samo trci. Mislim da se to već i nazire.
V

Vinegar

pre 7 meseci

Zota najjaci lik, dobio je igricu juce i za noc odigrao 40 partija (javno dostupan podatak), a danas treba da igra LE.
p

pa sta

pre 7 meseci

drugo da radi kad igra jebe.i fudbal i to mu je jedini posao u zivotu nije da je zarobljen 10 sati u firmi...moze on da igra ne brinem se igrali se u neke legende pijane bez spavanja i drogirane igra ce i on
s

sprdnja

pre 7 meseci

P.s...kad već vršite analizu onda prebroje Salahove asistencije vanjskim dijelom kopačke i sve će vam se kazati, čuj nije bio u dobroj poziciji a na dva metra od golmana ccccc
s

sprdnja

pre 7 meseci

Čovjek godinama među prvim asistentima a trenutno i prvi u epl a pričate i sebičluku ahahshahs

lpool

pre 7 meseci

Pa to je bukvalno ono sto Salah radi od kad je dosao u Liverpul .. Iskreno cudi me sto sve vise pokusava i uspeva da asistira, dok je Mane bio u timu, covek nije hteo levo da pogleda .. Inace traljava utakmica, opste neuigranost ovog tima, vidi se da Bajcetic, Cimikas, Endo nisu u takmicarskom ritmu. Gravenberg solidan ali takodje van ritma ..
G

GETAFIX

pre 7 meseci

Auuuu... al' se nalupa. Pa ti nisi ni gledao Liverpul kada možeš tako da lupiš. Naði Maneove golove u Liverpulu pa ćeš da vidiš koliko si se nalupao. Salah je svojim asistencijama omoguĉio Maneu da se nadaje golova u Liverpulu.

lpool

pre 7 meseci

Dobro de ti znas, to sto ja pratim Liver 15 godina nema veze .. U poslednje 2 sezone u kojima su igrali zajedno, Mane je konstantno bio ljut na Salaha jer ovaj nije zeleo da asistira (verovatno ego ili nije zeleo da deli zlatnu kopacku kao u sezoni 18/19), pogledaj ono kada Klop mora da ga smiruje i izvodi iz igre protiv Barnlija msm.. Naravno da su medjusobno delili asistencije ali cinjenica je da Salah voli da udje u mod privatnika i sam zavrsava akcije ..
G

GETAFIX

pre 7 meseci

Dobro je DE ja pratim Liverpul od 1980. Mane se jeste naljutio zbog jedne nedobijene lopte ali to ne menja činjenicu da se nadavao golova zahvaljujući Salahu. Salah je činio Manea boljim a ne obrnuto. A to i nastavlja da radi u Liverpulu i kad Manea nema. Salah je sigurno najbolji igrač u istoriji Liverpula (svaka čast Dalglišu, Barnsu, Ovenu, Džerardu...).
Y

YNWA

pre 7 meseci

Salah je pola ekipe Liverpool-a,vidjelo se proslo kolo sa tri asiatencije sto je htio da poruci,inace posle onakvog driblinga steta bi bila da nije sutnuo i pogodio!ekipa odigrala kolko je dovoljno, Gravenberg ce bit dobro pojacanje.