Sari besan zbog Sergejeve suspenzije: Ovo nisam video za 50 godina karijere, ako stvarno kažem šta mislim dobiću šest meseci kazne!

Vreme čitanja: 1min | ned. 30.10.22. | 21:52

"Ne samo da nije bio za žuti karton, već nije bio ni faul", kaže temperamentni strateg

Lacio će u rimski derbi narednog vikenda dočekati bez svog verovatno najboljeg igrača Sergeja Milinković Savića, koji je u današnjem meču sa Salernitanom zaradio žuti karton koji je automatski aktivirao suspenziju za predstojeći meč.

Odluka Đanluke Manđanijela u najmanju ruku je razbesnela Mauricija Sarija. Sergej je u tom 72. minutu imao posed, potom izvršio dodavanje, ali je pod njega podleteo Dilan Bron. To nehotično gaženje okarakterisano je kao opasna igra, pa je srpski as dobio javnu opomenu.

Izabrane vesti

"Ne samo da nije bio žuti karton, već nije bio ni faul. Milinković Savić je već dodao loptu, protivnički igrač je kasnio i nije bilo načina da izbegne kontakt. Za 50 godina u fudbalu nikada nisam video ovakav žuti karton za ekipu koja je imala posed. Ako kažem stvarno ta mislim dobiću šest meseci kazne", rekao je Sari posle poraza od Salernitane (1:3).

Ipak, temperamentni strateg nije mogao da ostane potpuno "zakopčan", pošto to nije bila jedina sporna situacija.

"Znate šta mislim, ne mogu da vam kažem, ali možete da zamislite. Mislim da je isti sudija dao žuti karton Matiji Zakanjiju. To je bila situacija u kojoj mu je bila potrebna bujna mašta da bi to video kao simulaciju. Gledajući unazad, možda je Sergej mogao i da počne utakmicu. Što više pokušavate da kontrolišete ove situacije to postaje haotičnije", dodao je Sari.



tagovi

Mauricio Sari

Obaveštavaj me

Lacio

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara