Komentari na vest

Sautgejt brani Megvajera: Moramo da stanemo uz najbolje i iskusne, ekipa tražila sastanak bez mog prisustva

S

Samo oprezno

pre preko 1 godinu

Jeste da se ove godine Svetsko prvenstvo igra na zimu.Ali,selektor Engleske bi morao da zna da je u Kataru i u to doba godine jako toplo.Tako da nema potrebe da vodi drva,balvane...grejace Vas sunce.
G

Gostinečki

pre preko 1 godinu

Nije mi jasno zašto ovo tele Maguirea toliko forsiraju u klubu i reprezentaciji? Za United je jasno da su pukli nepovratnih 87 miliona za njega pa daj šta daš, ali Engleska? Dier je za ovog Nesta
C

Cccccc

pre preko 1 godinu

Kakva je ovo budala, normalan selektor bi se resavao ovog retarda, ovaj vodi samo u otkaz.
n

nije samo on

pre preko 1 godinu

Slazem se da je Megvajer odigrao uzasno, ali zasto samo kritike na njegov racun? Poup je po meni odigrao mnogo goru utakmicu ali je imao srece da je samo jedna njegova greska kaznjena golom a bilo ih je mnoogo zaista.
m

mirijevac

pre preko 1 godinu

Engleska ima jedan od najboljih rostera u vidu individualog kvaliteta.. Ali nikad nisu bili tim.. I nikad nece biti tim jer oni nemaju dobre trenere za repku
g

gost978

pre preko 1 godinu

Penal koji je napravio na Musijali ne prave ni najveći panjevi u Čempionšipu, to se prosto ne radi. Ako te je igrač izbacio driblingom, ne saplićeš ga po nogama u šesnaestercu, takve stvari se izbacuju iz glave još u omladinskim selekcijama. Užasan igrač, da kriterijum suđenja u Engleskoj ne toleriše povlačenja za dres i rvanje, ovaj nikada ne bi igrao u Premijer ligi. Da sam trener protovničkih timova, pravio bih taktiku samo na Megvajera, napadao bih ga direktno sa najbržim i tehnički najjačim igračem, to je sigurica.
U

Uo

pre preko 1 godinu

Nikakva nauka, bas to i rade svi protivnicki treneri i zato mu je kraj karijere. Provaljen je. Mogao je da igra i da bude cenjen dok su ga protivnici respektovali, znamo da se u danasnjem fudbalu ne ide u mnogo direktnih driblinga, pa mu je 90% posla bilo da dobija skok duele, čisti lopte, tu je sasvim dobar. Medjutim poslednje dve godine je totalno provaljen koliki je panj i više se niko ne libi već svako ide direktno na njega u dribling, a to što igra za Junajted i Englesku, ekipe od kojih se očekuje da igraju na pobedu i da odbrana stoji visoko, to mu tek ne ide u prilog. Može eventualno da igra na primer u nekom timu sa dna tabele gde odbrana stoji u svojih 16 metara. Onda ne bi imao mnogo direktnih napada protivnika 1 na 1 i ne bi dolazio u situaciju da iznosi loptu kroz pas. Ali da igra na bilo kojem visem nivou, nema teorije, upravo zbog toga sto su ga provalili i treneri i igraci i sva taktika ide na to da brzi igraci napadaju Megvajera.

Falični Tom

pre preko 1 godinu

Meni samo nije jasno zašto ga brane. Nije to kratak period već godinu i po dana kako konstantno kiksira a pritom je i čist prosek od igrača. Čovek je pogubljen načisto na terenu.
s

saddam

pre preko 1 godinu

Kod nas meter drva 100 jevrrića!!! A kod njih, Panjčina al' reprezentativna 80 meleona!!!
G

Gost1312

pre preko 1 godinu

Uzasna reprezentacija i uzasan selektor! Gorki albioni...
y

yo.dorro

pre preko 1 godinu

Odlican skup individualaca (Saka, Kejn, James, Belingem, Foden, Tripije, Cilvel, Ejbraham,Maunt,Dajer) sa nekim zalutalim igracima (Megvajer, Stons, Sterling...), i naravno losim izborom trenera od uvek.