Komentari na vest

Sautgejt: Saka je promenio mentalitet i postao vrhunsko krilo

K

Kogi

pre oko 1 godinu

Uvek se nekako pokaže da najveći uspeh postignu oni koji idu postepeno i rade uporno. Video sam ja Saku kad je dobio šansu sa 17 godina, a video sam i Sanča. Sančo je bio barem duplo prirodno talentovaniji. Govorim o čistom daru. Ali oko njega se napravila fama.. A Saka se nije uopšte pominjao kao neki spektakularan talenat. I onda polako, malo po malo, iz dana u dan, meseca u mesec, konstatno linija ide na prema gore i konstatno je bolji i bolji igrač i tako će nastaviti i dalje da napreduje, ne sumnjam u to ni najmanje, vrlo ozbiljna, zrela, stabilna ličnost, biće u konkurenciji za zlatnu loptu vrlo skoro.
S

Sanjar

pre oko 1 godinu

Trenutno najbolje desno krilo sveta kad se sve uzme u obzir golovi , asistencije , konstantnost , smisao za igru , obavljenje defanzivnog dela ( ne staje momak , non stop je u trku i u presingu ) pravo moderno krilo uz to moze da igra sve vezne pozicije i bekove , uz to nije ko klasicni engleski fudbaleri ne provocira ne pada , bez blamova , skroman i normalan.... Star Boy !
f

fore

pre oko 1 godinu

Znali su Englezi kroz istoriju da imaju Vrhunske centarfore, vrhunske centralne vezne i desetke, odlične štopere, ali krilo ove klase nikad nisu imali u svojoj istoriji. Mali je igračina. I čvrsto na zemlji, ne glumi zvezdu, u odbrani se daje više nego u napadu.
m

mighty king

pre oko 1 godinu

U pravu si za Engleze, ali na celom ostrvu su imali itekako. Ovako, iz glave, Džordž Best, Dalgliš, Frensis. Nisu fudbaleri sa ostrva baš takve cepanice kako je kod nas uvreženo mišljenje. Samo im je stil bio dosta drugačiji, uvek direktan fudbal, s jednim do dva dodira i fizički intenzivan. Jedino me je nerviralo što su ranije uvek preskakali sredinu i previše bunarili na centarfora.
f

fore

pre oko 1 godinu

I Gigs je bio sa ostrva, ali kažem baš isključivo za krila u reprezentaciji Engleske. Niko ni prići Saki. Kakvi Sterlinzi, pre toga Volkoti i slični.
V

Visente Del Boske

pre oko 1 godinu

A sta je Bekam bio nego krilo.
6

6878

pre oko 1 godinu

U top 3 najboljih desnih krila na svetu ko je pogledao makar 5 meceva Arsenala ove sezone to zna momak igra strasno ove sezone ima 12 golova i 10 asistencija u ligi uz to je konstantno opasan za protivnika.
S

Saturn

pre oko 1 godinu

Uz to kidise na odbranu i ne glumi zvezdu ... Star Boy !
6

6878

pre oko 1 godinu

Da i u odbrani dosta pomaze a Emri ga je u pocetku korstio kao levog beka. Momak toliko batina dobija ove sezone da je to neverovatno pa se isto nije moglo cuti kako se zali a i ne folira na terenu kada dobije udarac kao sto vecina igraca radi.
1

14

pre oko 1 godinu

Saka je jedini igrač od top 5 liga koji je ostvario dabl dabl učinak.
s

saka

pre oko 1 godinu

Nije jedini igrac koji je ostvario dabl dabl ove sezone niti je prvi mesi jma 13 golova i 13 asistencija i kvica ima 12 golova i 12 asistencija
g

gost123

pre oko 1 godinu

Hviča ima dabl-dabl
l

lol123

pre oko 1 godinu

On je vec zavrsen transfer za PSG.. mesi se seli na desetku, saka desno, lijevo mpabbe, i dovodi se jedan napadac top klase ,mozda Kane , neymar ide .
1

14

pre oko 1 godinu

Odjednom smeha ni od kud! Saka je budućnost Arsenala i tima koji će iz godine u godinu da bude sve jači i uspešniji.
8

889

pre oko 1 godinu

Tesko da ce otici u Psg jer dobija novi ugovor od Arsenala i imace bas ozbiljnu platu a tu je ponikao a i Arsenal je stabilan sa finasijama tako da od toga nece biti nista.
G

Gost milos partizan

pre oko 1 godinu

arsenal ima nevjerovatnu buducnost..na 5,6 pozicija ima trenutno u top 3 igrace svijeta.. (jesus,odegard,saka,partey,gabriel,zincenko)
f

fore

pre oko 1 godinu

Arsenal ima itetako svetlu budućnost, ali ne preteruj. Jesus u 3 najbolja na svetu na svojoj poziciji? Gabrijel jeste mnogo napredovao ali baš da je u 3 štopera sveta, nije.
G

Gunner14

pre oko 1 godinu

Još da kupe Hviča iz Napolija i nebo je granica za Arsenal.
C

Chica

pre oko 1 godinu

Zaboravljate ESR. Povrede su ga zaustavile ove sezone ali videćete kakav će to igrač biti.
r

roger federer22

pre oko 1 godinu

Dobar je Saka , ali cak ni u engleskoj nije u konkurenciji za igraca sezone tako da..
8

8889

pre oko 1 godinu

Ako Arsenal osvoji titulu vrlo je moguce da ce biti igra sezone.
O

O

pre oko 1 godinu

Baš suprotno, čovek je u najužoj konkurenciji. Dobiće sasvim sigurno bar za najboljeg mladog igrača lige.
e

england fan

pre oko 1 godinu

Ima bar 5 boljih igraca od njega tu , Salah,Sane , Mahrez,Dembele,Messi..
9

9990

pre oko 1 godinu

Marez,Sane i Dembele pa ti covece izgleda ne pratis fudbal vec par godina.
S

Saturn

pre oko 1 godinu

Marez non stop varira s formom , Sane povredjen non stop nije konstantan kao i Dembele , Messi u poznim godinama , Salah ove sezone nije na nivou proslih ako gledamo ovu sezonu sto se tice samih krila to su Vinisus , Rasford , Martinelli , Coman koji ove sezone bas dobro igra i iskoristio je povrede i neozbiljnost Gnabrija i Sanea , Gruzijac , to su igraci trenutno koji prave najvecu razliku na krilima , a kad su konstantni tu su i Sane i Gnabri i Mane kad je na krilu , Neymar kakav god da je , Marez kad igra stalno ... Uz to Saka igra u oba pravca pokrije i beka i jos se ukljuci napred
H

Host of other

pre oko 1 godinu

Bez ikakve dileme najbolje desno krilo svijeta..