Komentari na vest

Savo Milošević kandidat za selektora Bosne i Hercegovine

B

Bar Kohba

pre 8 meseci

Reprezentacija BiH je vec odavno u kanalu, oni su se prevarili sto su pustili Peteva koji je osvojio grupu u Ligi nacija i sada imaju opciju baraza zahvaljujuci njemu. Savo nije nista losiji od Kodre, Partizan je solidno vodio, bio pomocnik CG i sa Olimpijom je polusezonu bio trener, ima kup Srbije protiv jace Zvezde i pobede u derbiju, mozda im bude osvezenje, on je iz Bijeljine poreklom zna mentalitet i bio je dobar igrac. Ono sto se meni ne svidja kod njega, svugde ga ima kao i Krstajic, politika, menadzeri, trener, savez, fifa avioni kamioni, nije izrazito moralan i pojede cesto sto prica, primer protivkandidat i pljuvac Toleta, posle potpredsednik FSS. Sto se tice trenerskog posla, da je krenuo lagano stepenik po stepenik mozda bi i uspeo, nije bez znanja i vizije.
0

0221

pre 8 meseci

ZADNJE VREME DOSLO KAD I OVAJ INDIJANAC TRENERSKI MOZE SELEKTOR DA POSTANE
P

Pa da

pre 8 meseci

Znači još jedna repka koju će da uništi.
D

Dejani

pre 8 meseci

Bas me zanima kako može da se uništi već uništeno. Ja mislim da Savo zna kako se to radi.
D

DraganKojic

pre 8 meseci

Kakvo je vreme doslo kad i Savo ima botove koji komentarisu .
d

d. g.

pre 8 meseci

Čitam i ne verujem šta ljudi pišu. Neupućen sam u to, a kako ih plaćaju. Kako im se meri učinak. Milojko se baš mučenik zalaže.
J

Jöle 39

pre 8 meseci

Čovek koji je razbio zvezdu u derbijima kao nijedan trener pre
д

да, да...

pre 8 meseci

...једна победа у дербију и то дискутабилна 😂😂😂 мада је за вас и то успех.

Savo

pre 8 meseci

Prostudirao Zvezdu u gotovo svim derbijima i kup utakmicama tesko mu je prilazila golu dobio ukupno 3 duela nikad jacu Zvezdu tako se bar pricalo a Partizan nikad slabiji ostalo je istorija.
д

да, да...

pre 8 meseci

...за вас то и јесте историја 😂😂😂
M

Milojko Arsenić

pre 8 meseci

Odličan trener koji gaji napadački fudbal. Voleo bih da se vrati jednom u Partizan u neka bolja vremena kada liga ne bude nameštena
b

bruka

pre 8 meseci

Najbolji trener Partizana u poslednjih 10 godina, em smo kod njega imali plan, em smo imali mlade igrace, a rezultati u Evropi su bili fini. Kod Stanojevica smo isto bili stabilni, ali tad je vec uveliko politika usla u oba kluba i njegove rezultate i nizove pobeda ne bih komentarisao
S

SezonskaJakarta

pre 8 meseci

Zapravo je tada Partizan igrao stihijski, bez ozbiljne koncepcije (setimo se duela sa Holanđanima, ali i činjenice da mu je Lalatović, čovek-stihija, praktično, nekoliko puta "uzeo meru"), samo što je imao kudikamo veći individualni igrački kvalitet, kao posledicu ulaganja dela novca od rekordnog transfera u dovođenje fudbalera. Milošević je jedan od retkih sportista koji su se suprostavljali Karadžiću, ali i političkim uzurpatorima ove zemlje, što jeste za pohvalu. Njegov talenat za treniranje ekipa nije, još uvek, toliko primetan. Trenutno je samo jedan u nizu nekadašnjih fudbalera čiji je prvi trenerski angažman predstavljalo vođenje Partizana. Bizarno je očekivati najviše od tima duge tradicije trofeja sa trenerima početnicima. Bizarno je i to da na osnovu nikakvih trenerskih rezultata bude glavni kandidat za vođenje reprezentacije kojoj čelnici saveza i javnost žele da se plasira na neko veliko takmičenje.
v

vroom

pre 8 meseci

E prosto se ne zna ko ce se vise usreciti, oni ili Savo....
R

Rubikova kocka

pre 8 meseci

Uzmi pare Savo zajedno sa Vicom ovim iz 23 %