Savo Milošević (Star sport)
Savo Milošević (Star sport)

Savo Milošević kandidat za selektora Bosne i Hercegovine

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.09.23. | 13:41

Vahid Halilhodžić ne želi

U vreme kada Zrinjski piše najuspešnije stranice klupskog fudbala u Bosni i Hercegovini i bere plodove dugogodišnjeg rada, reprezentativni fudbal je sušta suprotnost. Sve što se dešava u Savezu i reprezentaciji BiH podseća na cirkus.

Jedan od najboljih igrača Anel Ahmedhodžić je nedavno odbio da se odaziva reprezentaciji zbog ambijenta. Selektor Meho Kodro je juče smenjen nakon nepuna dva meseca i samo dva takmičarska meča. A reprezentaciju već u oktobru čeka novi meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i potrebno je što pre naći rešenje.

Izabrane vesti

Već duži niz godina je želja tamošnje javnosti da reprezentaciju preuzme najpoznatiji bosanski trener Vahid Halilhodžić ali je on uvek odbijao tu mogućnost zbog nezdrave klime i ambijenta. Njegovo ime je juče počelo opet da cirkuliše, ali od tog angažmana neće biti ništa.

„Žao mi je što su se sa Mehom tako poigrali, neverovatno je šta se dešava u reprezentaciji i oko nje. Što se tiče mog eventualnog dolaska, istina je da me predsednik Vico Zeljković zvao i da smo dogovorili da se vidimo i popričamo. Bio je dogovor da me nazove u ponedeljak, ali nije zvao i tu se sva priča završava. Još jednom, ne mogu da verujem da su se razišli sa Mehom Kodrom. Pa ne radi se o bilo kome, nego o čoveku koji je neko ime u svetu fudbala“, rekao je Halilhodžić za Sportsport.ba.

Prema saznanjima istog portala, sada je Savo Milošević glavni kandidat za klupu popularnih Zamejva. On je izričita želja prvog čoveka Saveza Vica Zeljkovića. Milošević je trenersku karijeru počeo kao pomoćnik Branka Brnovića u reprezentaciji Crne Gore, potom u Partizanu imao prvi samostalni posao gde je za godinu i po osvojio Kup Srbije, a poslednji klub mu je bio ljubljanska Olimpiji koju je vodio na 16 utakmica i od tada je već dve godine bez trenerskog angažmana.


tagovi

reprezentacija Bosne i HercegovineSavo Milošević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara