Komentari na vest

Savo Milošević od petka selektor BiH

s

sta ce mu to

pre 7 meseci

Komentari na portalima u Sarajevu: Necemo Srbina, necemo pravoslavca, necemo cetnika, ima ruzno prezime, voli Republiku Srpsku, nije hteo da igra za BiH. A onda kao usput - "najvise smeta sto nije dobar trener". Ha ha. Provalila ona uobicajena mrznja "multietnicara" koji misle da se oni moraju pitati za sve. Plus novinari koji se takmice u neistinama, poluistinama i konstruisanim pricama...I kada polete flase na Savu u Zenici (jer BiH nikada od Dejtona nije igrala u srpskim i hrvatskim sredinima, niti ce) i kad ga budu vredjali na najodvratnije nacine - sam ce otici. Sta mui to treba? Cemu taj mazohizam? Reci - necu da se izvinjavam za svoje stavove, a vi nadjite nekog svog i igrajte u drzavici koju cete sami za sebe napravit.
F

Fc Porto

pre 7 meseci

Poruka SVIMA vama koji pljujete Savu Miloševića Mislite da nije dobar trener, da nije imao velikog iskustva, da i ono malo iskustva što je imao nije pokazao ništa, da neće Zmajeve dobro voditi, da neće Zmajeve odvesti na Euro kroz kvalifikacije, da neće Zmajeve odvesti na Euro kroz baraž, da neće uvesti nikakve promjene na bolje u naš nacionalni tim... Svi vi ćete vidjeti kad Savo dođe da ste bili U PRAVU!
V

Veljko9

pre 7 meseci

Bastion si srpstva, republiko Srpska!
Р

Република Српска

pre 7 meseci

Хахаха , ста им ради Вицо, пишу чуј Милошевић нам селектор, још да нападаче позову Младића и Шешеља 🤣🤣🤣 23 %на апаратима
E

Erector

pre 7 meseci

Čemu se ti raduješ, eto Srbiji cvjetaju ruže, kao i RS-u, u svemu. Samo na Balkanu, mrziš državu u kojoj živiš, ludilo. A Savi sretno, barem je mlad i ima elana, možda vam pozli nakon pat tekmi.
N

News

pre 7 meseci

Odlican trener,verovatno najbolji koji je ikad vodio bih.
p

pero7

pre 7 meseci

odlican za mali mokri lug
Z

ZV

pre 7 meseci

Hahahhahhahaahahhaahhahaahhahaahaahaaaa...sirota Federacija,samo jos ovo falilo....