(©MN Press)
(©MN Press)

Savo Milošević od petka selektor BiH

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.09.23. | 12:31

Spreman je i spisak za mečeve evro kvalifikacija

Pričao je Savo Milošević pre četiri godine, kada je bio u Partizanu, da će za pet godina trenirati jedan od 20 najboljih klubova u Evropi ili, ako ne uspe, to će značiti da ništa nije uradio.

Prolazi četvrta godina od tih pet, ali karijera srpskog trenera ne ide tokom koji želi. Posle Partizana vodio je, kratko, još samo Olimpiju, potom nije preuzeo Levski iako se govorilo da je to gotova stvar. A, mediji iz Sarajeva kažu da će u petak Milošević biti zvanično promovisan u selektora reprezentacije BiH.

Izabrane vesti

Milošević je pre neki dan potvrdio da je razgovarao sa direktorom reprezentacije Zvjezdanom Misimovićem i da je zainteresovan za posao selektora, a u Sarajevu računaju da je to gotova stvar.

Štaviše, kako piše portal SportSport, Milošević je već sastavio spisak igrača na koje računa za nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a tim BiH narednog meseca čekaju dueli sa Lihtenštajnom (13.10.) i Portugalijom (16.10.). Selekcija BiH je trenutno na četvrtom mestu grupe i nema velike šanse da se probije do prve dve pozicije, koje drže Portugalija i Slovačka.

Zajedno sa Savom u tabor reprezentacije BiH dolazi Nenad Cvetković, sa kojim je sarađivao u Partizanu i Olimpiji.


tagovi

Savo MiloševićFudbalska reprezentacija BiH

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara