Komentari na vest

Savo Milošević preuzeo odgovornost za debakl, već gleda ka baražu

B

Bar Kohba

pre 7 meseci

Ja ga ne branim, meni je on svakako bolji od Krstajica i slicnih, a i ovi prije njega Hadzibegic i Kodro su gubili od Luksemburga, Islanda i nekih prosecnih, ali ova ekipa sto je uzeo je vruc krompir, prosto nemaju s kim da se suprostave Portugalu i slicnima, slaba su ekipa, gledao sam tekmu, ne mogu da se sastave. Vidi se da su posle Portugalci zamoljeni da smanje gas. Savo ih treba uigrati sa Slovackom i Luksemburgom, a u barazu da se pokusaju suprostaviti ekipama tipa Izraela, CG, Norveske, Islanda, tu mogu i da traze neku sansu, ono sinoc je svejedno ko je bio na klupi, ljudi ih razbili. Meni ne ide u glavu kako smo mi dobili onaj Portugal, pa ovako pali.
m

max alegri

pre 7 meseci

Vidim da Savu komentarisu navijaci kluba koji sa 5 puta jacim budzetom od Savinog su dobijali po usima od istog, danas za posledicu imamo komplekse koji su ostali.
c

cv

pre 7 meseci

pa sta moze nema bosna ni tim njima da se suprostavi
M

Milan984

pre 7 meseci

Pa ionako ne bi bio zadovoljan bodom kako je rekao, tako da kao da nije ni izgubio.
N

NistaNeRazumem

pre 7 meseci

Zar Savo nije trenerčina kojoj se divi i Ferguson i kako sada on da popije peticu?:))))To je čovek koji je sa zločestim crnim dečkima pobedio Mančester iako nisu dali gol:))))Biće da opet neko radi protiv njega i zato nema rezultata:)))))