Komentari na vest

Savršena prilika za fatalan udarac

P

Pedjast3

pre 12 dana

Nikakvo rasturanje nece biti ,dobicemo neki bez veze gol opet ,da dobijemo.sa 1,5 : 1 ako.se pisu tri boda ja zadovoljan.Tako je vec godinama ,nemamo m za Partizan,pogotovo kada imamo prednost ,onda obicno odigramo ocajno.Ne ocekujem puno.Plus imamo sijaset limitiranih igraca.
A

Amin12

pre 13 dana

Nikakvog rasturanja nece biti posto su vec radili telefoni....zbog tog famoznog "mira u kuci"
P

Pedjast3

pre 13 dana

Evo garantujem da cemo igrati kukavicki i da cemo na jedvite jade dobiti,daj Boze ili opet neki x,cak se bojim i poraza,ako dobijemo bice premija.Ponavljam kao papagaj ovaj tim Zvezde nije dobio ni jednu veliku utakmicu ove godine ,veliki je to problem,ne znam sta se desava.Idem naravno na utakmicu ali ne ocekujem nikakvu dominaciju niti neko rasturanje Partizana.Svaka pobjeda ce mi biti draga.
g

gost121212

pre 14 dana

samo cenzurisete komentare...bravo ''novinari'' , svaka cast....
L

Lalegale

pre 14 dana

Napadni i eto +10
P

Pa1

pre 14 dana

Derbi je posebna utakmica,praznik Srpskog fudbala i nikad ne znaš kakav će rezultat biti! Zvezdi igra i remi i znajući Miloja moguće je da se neće zaletati i da će igrati na sigurno. Do sada se to pokazalo dobro! Školuj Miloje!
6

666999

pre 14 dana

Vladan Milojevic i spori ritam bend
X

X ok

pre 14 dana

Bod dovoljan. Titula .
g

gamethegreat

pre 14 dana

“Savršena prilika za fatalan udarac”! Tačno! Naslov apsloutno odgovara dešavanjima u ovom trenutku! Međutim, da li je realno da Zvezda pobedi sa svojom lako prepoznatljivom igrom, do maksimuma sporom, bez kreacije na sredini i sa konstatnim telefonskim centaršutevima na ispodprosečne Nedaje i Olanjiku! U ovom se svodi sva igra Zvezde! Ovo je sva filozofija igre nedoraslog trenera Milojevića, koji je ovog proleća potpuno rasterao gledaoce sa Marakane!
h

hehehe

pre 15 dana

Drzava je vec odradila fatalan udarac, zato je toliko ljudi i prestalo da navija za Zvezdu, ogadila im se za sva vremena.
D

Dobe jedna

pre 15 dana

Za Zvezdu jednostavno ne može da se prestane da se navija!To rade u tvom klubu jer ste navijači rezultata.Mrzite drugi klub više nego što volite svoj!
N

Nxsj

pre 15 dana

Jel izbirao Terza sudiju ili će onaj što je oprostio crvenl koreancu da još jednom podeli "pravdu"?
G

Gx

pre 15 dana

Biće sad "svaka čast Miloje"...iskren da budem nikakva igra zvezde ..imamo srecu sto se komšija sapleo par puta...
M

Marko1983

pre 14 dana

20:0 gola razlika, to nije sreća, to je znanje!
P

Prolaznik1

pre 15 dana

Da izađu omladinci Partizana, opet ne bismo.pobedili.

VecaBg1971

pre 15 dana

Karte za zapad kupljene, porodicno sa zenom i decom idemo...pa valjda cemo konacno dobiti
G

GostSteva

pre 14 dana

Bravo ! Tako se razmišlja i radi ako voliš svoj klub. Pun mi je kofer ovih "internet znalaca" koji nisu zadovoljni ovim ili onim, pa, zbog toga neće na stadion.
S

Svaka cast

pre 14 dana

Tako treba. I da dodam da je mnogo dece i zena na utakmicama, tako da oni koji pricaju o nedovoljnoj bezbednosti ostaju bez argumenata.
F

Fontana9

pre 14 dana

Bolje da si porodicno otisao na izlet sa zenom i decom nego sto ih vodis na pecurkanu,ali to ne dopire u tvoje mozdane vijuge
P

Pixy

pre 15 dana

Zvezda ima bolji tim. Sve zavisi od pristupa Zvezdinih igrača utakmici.
s

srbenda 77

pre 15 dana

kao krvavi grobar,ali uvek realan,partizan ni sam ne zna kako je drugi,može da zahvali sreći i izgaranju igraca,a najviše Saldanji koji je jesenju sezonu dam vukao,duljaj me najvise razočarao,on je dobar motivator i voli klub,al on jednostavno nema stofa da bude dobar trener,nema onu zicu da ubode pravog mladog igraca,nema sistema igre sve je to na o ruk sistem,igras na nikolića da spusta lopte pa to 4 engleska liga više ne igra,zvezdu ne volim da komentarišem ,ali objektivno i oni su u padu,ipak svaka cast miloju ali nije on kalibar bahara,
K

Kalibar

pre 15 dana

Bahara sa nula bodova u ls ahahaha taj bahar da je morao kvalifikacije da igra nebi ni u konferenciju usao ahahaha coveku najveca pobeda u sezoni novi Pazar nije dobio ni derbi ni tsc ni cukaricki ni u evropi ni jedan mec
D

DakaCZ

pre 15 dana

A ko je njih uopste i smatrao za konkurenta???Svako iole normalan je znao da partizani nemaju ekipu dostojnu sampionske trke,koliko bodova na silu osvojenih jesenas i igranje Zvezde u ligi sampiona kao i njihovo neigranje Evrope su jedini razlog sto su bili prvi neko vreme.Da,i Barak Bahar.Miloje ih je vratio na mesto i sada ce pobedom u derbiju da ih dokusuri.NAPRED ZVEZDA SAMPION
N

Ne zaboravimo

pre 15 dana

ključne igrace petokrake, elvis prislija,ilića,nikolića,milanovića,šegrta...
J

Jovanovic je

pre 15 dana

Za JSD da ne nabrajam dalje.
B

Batistuta1

pre 15 dana

Nema veće kazne od navijanja za rezimski klub...

Bojank91

pre 15 dana

Zvezda može lagano na kontranapade da igra ali problem je što će Partizan to sigurno da igra pa obe ekipe ne bi prešle centar
D

Don Vito Corleone'

pre 15 dana

Alo Cigani, pustite ovu navijačku manjinu, ovu njihovu šačicu navijača koje imaju u Srbiji, Evropi i Svetu. Zna se ko je ubedljivo najveći i najpopularniji klub u ovom delu Evrope i šire. Zna se ko ima ubedljivo najviše navijača u ovom delu Evrope i šire. Pustite ih, treba ih razumeti, 7 godina bez titule, 15 godina bez lige šampiona, 41 godina bez pobede u kupu-ligi šampiona, večno komšija Evropskog i Svetskog šampiona, večno komšija maleni. U košarci bez titule 11 godina, poslednjih 11 godina osvojili samo 1 Aba ligu i 3 domaća kupa dok Zvezda za to vreme ima 23 trofeja. I ove sezone Zvezda osvaja triplu krunu. U košarci su igrali u drugoj ligi, u rukometu su igrali u drugoj ligi, u odbojci su igrali u drugoj ligi, sada će i u vaterpolu igrati u drugoj ligi, morate da ih razumete zato ovoliko nasrću na vestima o Zvezdi, i zato ovoliko grokću, muke su to.
S

Samo ja i moji

pre 14 dana

Svaka ti cast. Da i u kosarci su bili druga liga. Vratise ih njihovi. U fudbalu pusti ih Zvezda jednom a nije trebalo. U kosarci pusti ih Pop 84 pa odose i uzese titulu u nikad slabijoj kosarci. U vaterpolu vise nema Zvezdine skole da se uzimaju kadrivi iz Zvezde( po naredbi ) a dzaba im gratis bazen i plate iz VSSrbije. Tuga do neba. Ima li iko da stane tome na kraj.
R

Realni Arth

pre 15 dana

Sto se tice derbija, 1:0 odmah bi potpisao, nikad s enije znalo i nikad se nece znati, ma koliko si ti bolji uvek ima iznenadjenje, to svi koji su pratili derbi znaju. Znala je Zvezda da dominira i na kraju jedva izvuce nereseno, uz promasenih nekoliko sansi, secam se Repcica par minuta pre kraja daje gol i eto 1:1 na Mari, i to ne jednom vec nekoliko puta! Pa 1990 mi Piksi, Savicevic, Pancev, Prosinecki, Sabanadozvic, Najdoski, ma skoro cela reprezentacija igrala za prvi tim Zvezde i jedva mladi Lukic ulazi i 90 minutu da neki gol. Isto Partizan jak tim, Milosevic, Mijatovic, Ciric, Tomic, Petric a sa druge strane, Adzic, Krupnikovicc, Maslovar, Petkovic, Drobnjak, Gojkovic... i dobijemo im 2:0 i to na JNA. Zar poslednji derbi nije bio skoro isti, Zvezda dominira, pravi sanse promasuje, Partizan daje golove i jedva spasili glavu na kraju 2:2. Zato, hetoe bih da dobijemo Partizan, koliko, potpuno nebitno samo daodbiejmo pobegnemo na 10 bodova i Arraviderci do iduce godine! Partizan igra uzasno lose, ali igra srcem, to je takva borbenost da kad bi kojim slucajem igraci Zvezde igrali sa takvim zarom, ja vam grantujem da bi sad Zvezda imala minimum 20 bodova prednosti od ostalih. Ali, ne, nasi igraci igraju onoliko koliko im treba za pobedu i to je to! Srecno, nadam se da ove godine Kalemgdan u junu ima da gori sto zbog fudbala sto zbog kosarke, a Bogme sto i zbog odbojke, vodimo 1:0 sa pobedama od sinoc, pa mozda i tu postanemo Smapioni! Radujete se Zvezdasi ovo je bas neko lepo vreme!
c

czv bgd

pre 15 dana

Splitski bili sa Mozzart sporta gde vam je tekst o mocnon Hajduku?
l

lool

pre 15 dana

Nije trebalo terati Bahara
m

millutin 15

pre 15 dana

kao covek koji ne voli ni partizan ni zvezdu,objektivno partizan bllage veze nema,ni tima a jos vise trenera,jedino onaj decko saldanja koji za 2 klase odskace,otkud on tu nikom nije jasno,zvezda bez obzira na sve pobede za 30 posto slabija od baharove,ova zvezda da

Delija

pre 15 dana

Komšije do pre 20 dana ste na sav glas skandirali, pisali OTIMAJ DULJAJ otimaj, jesenjin sampione, gazite sve redom, itd... Sta je sada? Pitam posto nikome u fudbalskom svetu nije jasno, da ki su i sada vanzemaljci krivi sto vam je Čukarički dao u 93 min 3 gol? Ko je kriv?
P

Posteno

pre 15 dana

Realno ako Miloje ne dobije raspalog Partizana neka bude jos jedan otkaza u nizu! Ako ne moze to sta ce onda u Evropi, da opet gledamo petarde?

pancevac992

pre 15 dana

Miloje dosao na debelom minusu sad je +7 ,gledamo u evropi opet ulaske u ligu sampiona,pobede u istoj itd itd,izbacivanje mnogo jacih klubova, a VI gledate nordsjeland
P

Popsi

pre 15 dana

Opet če ovi da popadaju posle derbija pa makar nas i pobedili.
v

v1ad

pre 15 dana

U koje pare da ce biti jos jedan dosadan derbi za 1-1?
R

Ris

pre 15 dana

Ako ih sutra slučajno izvuku u kupu da igraju u srijedu nakon prvenstvenog derbija, uzima Zvezda derbi 3:0, a Partizan uzima u kup 1:0 ili 2:1! Kao da slušam Milojevića: "Bili smo emotivno ispražnjeni nakon subote, nije lako pobediti isti tim dva puta u pet dana"!
Y

YayaT

pre 14 dana

Pa kako da ne bude dosadno kad grobari cekaju kontru cele sezone? i sad ce da cekaju,iako im trebaju bodovi- to je taj luzerski mentalitet.
R

REALNI ZVEZDAŠ

pre 15 dana

Uzimajući u obzir celu sezonu, Zvezda je sasvim pristojno odigrala dva meča u LŠ ,obe protiv Young Boys-a, jedan nerešeno a jedan je izgubila i to zahvaljujući centarforu amateru Šerifu , koji je drugoligaški igrač. Jedini meč koji je Zvezda odigrala vrlo dobro , pa skoro odlično u prvenstvu je protiv Partizana na Marakani 2:2 ,,, i to je trebala da pobedi, Partizan je imao neverovatnu sreću. U derbiju na JNA Partizan je bio bolji i zasluženo pobedio. Opšti utisak ove sezone : - ZVEZDA JE LOŠA , ČAK VEOMA LOŠA , NAJGORA U POSLEDNJIH 7 GODINA. -PARTIZAN JE OČAJAN , A VEOMA ČESTO IZGLEDA I BEDNO NA TERENU. Dakle : Biće to derbi lošeg i očajnog.
c

cv

pre 15 dana

ne moze miloje da pobedi derbib😂

pancevac992

pre 15 dana

miloje svaki derbi koji je odlucivao titulu,pobedio,toliko o tome
1

1912

pre 15 dana

Koliko vidim uplašili su se mnogi partizanovci ubedljivog i visokog poraza u subotu. Neće se dogoditi jer je Milojević dobar lik koji ne voli da ponižava protivnike. Biće rutinskih 2:0, možda 2:1 kao u plej ofu 2019. godine.
M

MALE KOMSIJE

pre 15 dana

Auuu kako su nesto aktivni od jutros nase komsije male neko ce reci da je to zbog Cukarickog?
ć

ćupić

pre 15 dana

ja ću probati da budem objektivan. zvezda jeste bolji tim i tu nema dileme al ovi u komentarima što više mrze Partizan nego što vole zvezdu i kojima će veća tuga biti ako partizan nekim čudom ostane drugi nego što će biti radosni zbog titule očigledno su toliko neobjektivni da zaboravljaju da je od tog istog čukaričkog i zvezda izgubila u prvom delu prvenstva . ali to njima nije važno oni su ionako samo navijači razultata a ne kluba.da zvezda nije najtrofejnija kurac bi bili njeni navijači kao što verovatno samo pričaju da jesu a sve mi nešto liči da u životu stadiona nisu videli.
N

Ničeg bezobraznijeg

pre 15 dana

Ni licemernijeg nego kada grobar napise da navijacen Zvezde vise mrze Partizan nego sto voli Zvezdu.Samo cu ovo napisati kada ste culi da navijači Zvezde skandira protiv Partizana a ne igra protiv njih.
ć

ćupić

pre 14 dana

za onog što se potpisuje sa ničeg bezobraznijeg. da to je istina sve što sam naoisao. vi više mrzite partizan nego što volite zvezdu. kažeš kad vi nešto skandirate? jaoooo.... na svakoj utakmici se čuje,,kad si bio dete malo...,,....da ne piminjem dron protiv albanije koji ste vi organizovali samo da bi ,,toleta,, lopova oterali....pa ,,crvena marama,, oriče o povlaštenosti za vreme Mirka Marjanovića i druge nebuloze ...navijanje za Partizan je iskrenije nego samo biti pripadnik mase koja nešto voli (kao) samo zato što je najjuspešnije. Ko što bi reko Gerd Miler ,,najviše volim nezaslužene pobede,,. Tako i ja. najmilije mi je ko na prošlom derbiju kad pogodite milion stativa i prečki pakosno isključite igrača i na kraju ne pobedite iako ste trebali. ta vaša dodatna demonstravija sile i glumljenje veliko srpstva sa ko zna koliko stranaca u ekipi samo je vredna mržnje. najmilije bi mi bilo da u subotu pogodite 28 miliona stativa 29000 hiljda prečki u da onda u 89-om minutu partizan koji ne šutne na gol izvuče nerešeno tako što lopta pogodi u glavu Đigu i slučajno se odbije u mrežu. ništa milije. otprilike kao everton u 151-om derbiju.
K

Komunisti Ravne Gore

pre 15 dana

Rapsodija četničke crvene petokrake, Najverniji navijači na svetu se grabe za karte za svaki meč, a karata nema pa nema jer je vernost velika i najveća. A za derbi je posebna priča i navala, 10 Rajka bi bili maleni da prime sve.
r

radojeeeee

pre 15 dana

brate, jel razumeš ti ovo što napisa?
C

Czz

pre 15 dana

Pokazali smo mi vjernost kad ste pokusali da nas ugasite. Svaki mec po 20+ hiljada. Evo sad neko vas pokusava da “ugasi” sa svim parama koje dobijate od drzave pa vas nema ni saka jada. Nismo isti
B

Baxter88

pre 15 dana

Jedino sto znam je da vas na Jugu i uopste na stadionu nece biti vise od 50% kao za prosli derbi kad ste se primili da mozete nesto a videli da ste na nivou Javora zapravo u odnosu na Zvezdu pa ste shodno tome i slavili 2:2 ko da je osvojena LS...
g

gosttttttt

pre 15 dana

U kom si gasu srbendo
T

Tebi i

pre 15 dana

Doktor Nestorovic zavidi po ludilu.

markosaratodorovic@gmail.com

pre 15 dana

jos nisu pobedili nikoga jacega od tsc od pocetka sezone 15 april je...
B

Barem nismo...

pre 15 dana

...izgubili od TSC-a 0:4 😂😂😂
O

Ojo

pre 15 dana

Jedinstvena prilika da se zakuca Glogov kolac.
T

TURSKI KONJANICI

pre 15 dana

Hoće li Zvezda uskoro opet igrati prijateljsku u Tirani i planira li opet dovesti šeika u posetu?
y

yoyoyooy

pre 15 dana

.... a jadaannnnnnnn..... mukicaaaa
P

Paja01

pre 15 dana

Bolje odigrati i prijateljsku u Tirani nego da te prave u Zagrebu franjevci, pa ispadnete naopaki.

gemathegreat

pre 15 dana

Hoće u Moskvi, što pitaš ???
N

Ne nadam se

pre 15 dana

Mislim da necemo odigrati kao na prethodnom derbiju. Velika je razlika kada nama treba pobeda ili kada njima treba pobeda. Partizanu kada je neophodna pobeda protiv Zvezde, mozete da ocekujete grubu igru, tri zadnja vezna, kidisanje na igrace i sudije, pritisak do neba, krljanje, valjanje, vristanje, pretnje, pretnje, unisenje u lice svim akterima. Partizanu kada treba pobeda ne igra da pobedi vec igra da se bije i da izmisli “pastorcad” situaciju i da bi mogli da zakmece iz sveg glasa. To nije igra i to nije fudbal, vec FK Laza Lazarevic u svom piku, pocevsi od njihovih navijaca, ovde na portalu, do onih na stadionu, igraca, klupe, struke i uprave. Cast izuzecima, ali dzaba i ti izuzeci, to je jedva 1%. Tako da ocekujem grubu i nezanimljivu utakmicu, mozda sa jednim golom, ako i toliko, i svega par prilika, a ostalo kao i uvek - za zaborav. I to ne zato sto mi ne mozemo, videli smo na prehodnom derbiju da mozemo, i te kako mozemo, vec zato sto ce oni odigrati svoju standardnu psiho-simultanku, a to nije nas fah, to nismo mi. Bogu hvala sto nismo, ali treba zaliti i sport nekada kada igras protiv sociopata.
b

bgcz

pre 15 dana

Jovanovic imao sreće. Od povrede i moze da se oporavi za derbi. Treba mu 5-10 odbrana da se jos bolje proda. Da nije bio ofsajd, crveni bi dobio
D

Dario1104

pre 15 dana

Nemoj brate da palis masu i da se ponasas kao oni. I ja sam veliki Zvezdas, covek je prvo odigrao loptu pa udario igraca. I da nije bio Ofsajd, nema govora o faulu. Slicna situacija kao protiv napredka kad je golman prvo igrao loptu. Obe Situacije Sudije 100% tacno procenile.
s

samo neka placu

pre 15 dana

samo neka placu jugosloveni maleni
v

vidi se

pre 15 dana

Teska grobarska patnja u komentarima
G

Građevinski milioneri SEVER

pre 15 dana

Raduje nas što će rival na derbiju biti bez trenera. Veoma smo zahvalni bankama koje su obrisale višemilionske dugove našem klubu. Takođe smo vrlo srećni zbog toga što je naš klub u prethodnih desetak godina dobio oko 50 miliona evra više od najvećeg rivala, kojem se daju mrvice za licencu i što nam je doveden šeik u posetu. Izuzetno nas raduje 5 dosuđenih penala za nas na 3 teška meča pre prethodnog derbija i činjenica da je na samom derbiju Hvang kao poslednji igrač odbrane za start s leđa dobio samo žuti karton, a Severina bez veze crveni. Naš klub ne sme da stane.
T

Tormund

pre 15 dana

A u 50 miliona vise koje smo dobili racunas i nas prihod od Lige Sampiona i vas od prolaska Sabaha u Kupu sajamskih gradova?
N

Nenad1246

pre 15 dana

Naravno laži.
А

Аха...

pre 15 dana

...значи Гаспром је крив што сте изгубили од Чуке? Има логике.

pancevac992

pre 15 dana

cujemo tvoje suze bukvalno
R

Ris

pre 15 dana

Nije 50 već 500, svake godine u nih trpaju na sto načina kao što kaže jedan ministar, 13 godina eeejjjj,...sad su i u košarci dobili 4,5 miliona samo u martu momo svih davanja, kartel je to...
V

Vrteska

pre 15 dana

Prvi put u komentarima citam da Zvezdi ne treba pobeda i da treba da igra umereno. Sta se ljudi sa vama desilo??? STRAH??? Kakvo je to pisanje komentara i pridavanje paznje Partizanu??? Treba ih ugaziti 10:0 ako moze, a ako moze i vise!!! Tako treba da razmislja svaki navijac Zvezde. Iskreno, sokiran sam citajuci komentare.

gemathegreat

pre 15 dana

Pa komentare pišu i dildike i oni nošeni pa upušteni. Kompletna menažerija je prisutna.
N

Nenad B.

pre 15 dana

U subotu nam Miloje definitivno zakucava ekser kao što je Bojica sinoć. Odosmo na -10, a u kvalifikacijama za LŠ (ako nas TSC ne prestigne) ćemo proći kao protiv Norsjelanda letos
P

Pedja108

pre 15 dana

Zvezda ima veliku prednost. Partizan, iako mu treba pobeda, opet ce igrati kukavicki, kao i svaki derbi, branice se bunkerom. Ako im bude branio Jovanovic, ocekujte da ce opet bar pet puta se valjati po terenu, kao toboze povredjen. Dosta su oslabljeni sto im nema Duljaja, pa nema ko da im trci duz aut linije i skuplja lopte. U svakom slucaju prosli put su se izvukli, a Zvezda je stvorila sansi slicno kao protiv Jang Bojsa u Svajcarskoj. Nadam se da je sad red da Zvezda naplati te silne sanse i da lako daje golove.
s

svi zaboravljate

pre 15 dana

pri pomenu duljaja, nece biti nikog if nkp da se svadja savskupljacima lopti, vrlo bitan detalj...
S

Sima Arauho

pre 15 dana

Ima li Hibridnog rata ili ne?!
Н

Наравно...

pre 15 dana

...да има. Тренутно је јачи у кошарци, где се Звезда представља као крш јер не игра плеј ин, а Партизан који исто не игра је величанствен. У фудбалу је мало блажи.
S

Sima Arauho

pre 15 dana

Pa vi ste šou!Da vas nema trevalo bi vas izmisliti.Bukvalno nas samo ne saljete na Goli otok ali i dalje furate pricu kako ste ugroženi DOK POSTOJI AUDIO SNIMAK KAKO VAM SE POMAŽE NA 100 NAČINA!
O

Onhvgvtct

pre 14 dana

Pa kad ti Arhangel igra beka...3x hibridni rat ne pomaže...S oproštenjem Mosi, ševi vas Ivanović ko mesi...Al se jbg nije radovo...4 ljubav zaborava nema...
M

Meni

pre 15 dana

Će da bude smesno kada budem video da Nadj vodi Partizan, kakva ce to da bude komedija, ima da trci i da radi avion kao Duljaj, postade ovaj Partizan tezak cirkus.
S

Snesko91

pre 15 dana

Fatalan udarac!? U ovoj ligi bez briga gde je sve poznato jos u julu pre nego sto pocne sampionat! Dajte malo se uozbiljite! Zalosno je samo da se pravito i gluvi i slepi, zato i jeste Zvezdina revija, a ne ozbiljan portal!
@

@sneza

pre 15 dana

Devojko, placi glasnije...
r

req

pre 15 dana

a do pre mesec dva bilo otimaj igore sad je namesteno bravo mozgovi grobarski
A

Ahahajahhaa

pre 15 dana

Komedija, da razresi, razrešili su oni jos kad prvenstvo nije ni pocelo, tek onako Terza magija prica u prazno, samo sto se Partizan gura vestacki da bude druge, a nema ni trenera ni igrace po kvalitetu da budu drugi, nego negde 4 ili 5.
G

Gost.

pre 15 dana

Sa Vrscom, stvarno? Vi kao da se takmicite ko je nepismeniji u toj redakciji, majke mi.
w

wennn

pre 15 dana

Od kada smo na +4 igramo slabo i neubedljivo, odradjujemo samo posao ne trcimo ... mozda bi mogli da igraci da se vise potrude sada na derbiju da pokazu da nisu tu samo da odrade posao..
G

Gostgost

pre 15 dana

Derbi kao derbi, znamo kako ce Partizan da odigra. Ono sto njih ove sezone krasi je da ni iz cega daju golove. Ako igramo dobru odbranu, ne sumnjam da cemo ih dobiti.
L

Leteći

pre 15 dana

Ne vredi nam Zvezdaši. Opasni su oni iz vazduha. Lete po terenu. Lete
B

Butragenjo

pre 15 dana

Resice Miloje derbi kao i svaki drugi kad mu ne treba, sa skromnih 0:0 !
P

Prdoje

pre 15 dana

C Z je dosta i bod, zašto treba bezglavo napasti? Zbog međusobnog skora,? To je nebitno
R

Rogljavi

pre 15 dana

Tacno se iz tvog kometara vidi da blizanci imaju istog gazdu. Ko ce kome ako ne svoj svome udeliti.
0

0450000

pre 15 dana

Jel sakur ziv? nema ga nigde
B

Burek

pre 15 dana

Nešto nema ni korisnika pod imenom rea
J

Jovicaaaa

pre 15 dana

Eno sa kalcopilistom spustaju Duljaja,misle da je zmaj.
c

cccc

pre 15 dana

Koliko znam Miloja igat će na nulu pogotovo što sad ne mora ko prošli put. Živi bili pa videli.
O

Ojo

pre 15 dana

Koje kontre koji bakrači, napasti ko nikad,ko da je zadnja utakmica u životu,idemo Zvezdo.
K

Kemp

pre 15 dana

Odmah da odovorim novinarima Mozartsporta, koji ovakve tekstove pišu, da bi se pritisak prebacio na Zvezdu. Kao prvo, Zvezda nema pritisak da MORAMO da pobjedimo partizan, imamo +7 i to nam je dovoljno da možemo sebi da dozvolimo luksuz da izađemo i Kadetima. Drugo, ni jedan navijač Zvezde neće zamjeriti ništa igračima, ako ponove onakvu igru kao prošli derbi, gdje smo realno zaslužili bili da damo 5 golova,ali nije bio dan i to je to. Treće, mi ćemo pobjediti partizan, bez pritiska, jer smo daleko bolja ekipa i tu ćemo više da stavimo tačku na osporavanje Zvezde kao fudbalskog kluba, jer sve kad mi dobijamo je namješteno. Četvrto, niko ne piše o tome koliko Zvezda nije poražena na domaćem terenu i da je pretekla i slavni Real po tom pitanju. Pozdrav za sve
T

Trnjina

pre 15 dana

Zar nije imperativ svakog derbija pobediti Partizan? Ako je tako kao sto pises onda ova utakmica vise ne predstavlja derbi. Ne treba nam, pa sad kao necemo da igramo? Prvi put cujem ovako nesto, a pratim fudbal dugo dugo...
@

@kemp

pre 15 dana

Mnogo ti je loš pristup.Ovo je utakmica gde terza mora ali mora da dokaže da su naši igrači dovedeni kao mnogo bolji i kvalitetniji, inače sve pada u vodu.Zahvalni smo za i za tituli i za borbu ali dokaži ono što pričaš par sezona o napretku kluba i podizanju lestvice.Igranjem na nerešeno ili ne daj bože porazom samo bi dokazao da se sve štela u prventsvu i odbranio bi grobarske sulude teze kako im neko nešta ne daje.Ni rezultat od 1:0 nije loš ali dokaži da ova ulaganja vrede i prikažu borbu i htenje za klub i njene navijače.
e

etoo

pre 15 dana

Navijaci Zvezde previse nabijaju pritisak svom klubu to je problem, Sad ce biti pritisak da treba da se razbije JSD dok cec oni gledati samo da ne izgube i ako su na -7
M

Manche

pre 15 dana

Ovo je prvi put da sam siguran da partizana nista nece spasiti poraza ovog puta. Zvezda treba da bude u modu od proslog derbija, bez nekih kadrovskih promena jer je to najbolji tim Zvezde. Uz ulazak Kataija zadnjih pola sata da ih dokusuri.
Z

Zvezdasnbgd

pre 15 dana

Derbi je čudna stvar, pogledao sam ih skoro stotinu. Nekad možeš biti dosta bolji a da ne pobediš ili čak da izgubiš. Ali ključno je da daš šanse, jer ako promašuješ bićeš kažnjen kao mi prošli derbi. To je kao neko nepisano fudbalsko pravilo koje postoji u fudbalu. Bukari i Šerif su boga oca promašili prošli derbi i to je odlučilo da ne pobedimo. Problem je što u timu nema niko sem Kataija koji ima pouzdanu završnicu.
d

d.g.

pre 15 dana

Ja mislim suprotno.Zvezda treba da ide na kontra napade i osigura svoj gol. Zvezdi i remi odgovara. Verujem da bi ih na kontre ubili. I još nešto: otezati što više igru i ležati po travi kao što su oni to radili. Zašto bi mi napali kad imamo 7 bodova prednosti? Juče ih Ivanović ubio na kontre. Zamislite Bukarija.
s

sta pricas kakav remi?

pre 15 dana

Mi remi ne slavimo!
l

lolcina676

pre 15 dana

A jeste brate idite na 0:0 da osigurate titulu,jer stvarno nezgodno je da vam ovaj partizan ne uzme titulu, sta pricas druze,jaci ste jedno 11 puta , i ako sad ne dobijete jedno 3 razlike necete nikad, trebalo je u proslom derbiju 3 razlike ali nije se dalo, a on oce da igra na kontre protiv najjadnije odbrane Partizana u istoriji.

Proficap

pre 15 dana

Pa kada ste oterali Milojevica prosli put, razlozi su bili "kukavicka igra", ziheraska igra... Sada pevate drugacije.
T

Tormund

pre 15 dana

Zato sto igramo na Marakani i obaveza je da napadamo uvek. Zato sto smo mnogo bolji i nema sta da cekamo, od starta kao na proslom derbiju a oni ako imaju nesto da brane neka brane.
J

Jelenko P

pre 15 dana

Ne sumnjam gospodine Jovanovicu da bi TI TO VOLIO. Ali kao novinar koji pise za portal koji citaju i navijaci drugih klubova( a ne samo CZ-e) trebao bi potisnuti svoje navijacke zelje i pisati korektno.
k

kazu

pre 15 dana

da su mediji “naklonjeni” Partizanu 😏
B

Burek

pre 15 dana

Zelenko, izgleda da ti je Bojica izazvao košmare noćas :)
C

Chivas

pre 15 dana

Onda pročitaš tekstove Joksića i Tomkovića i staviš tačku na korektnost.... Sve najbolje!
@

@Civas

pre 15 dana

Ne zaboravi i mladjanog Brezovca koji je izbriljirao sa svojim pracenjem kk Partizan i ljubljenog im Zoca
П

Пеђа РС

pre 15 dana

Удари, Милоје, посљедњи ексерчић у црно-бијело сандуче!
J

Junker

pre 15 dana

Derbi je derbi, nikakvog gazenja nece biti. Blize je da bude neko mrtvilo i 0:0 nego pobeda. Miloje nikad nije ulazio u derbi sa energijom kao Deki, jer je Miloje neko ko uvek gleda na duze staze (pokazalo se kao ispravno). Izaci cemo sigurno sa ocekivanom postavom, bice tu Mijailovic, Ivanic, Bukari, Serif. Jedino ne znam kako ce Kangu i Hvana jer Stamenic verovatno mora zbog bonusa.
z

znamo

pre 15 dana

jsd ce igrati bunker kao juce zeleznicar
р

рндуљо бре

pre 15 dana

Дерби је дерби, увек може бити неочекивано. Ми Звездаши већ дуго мислимо победићемо сад 4-1, 3-0, итд или на ЈНА, али не иде већ дуго. Партизану многи дају по 3-4 гола кад стигну и ГАТ и Чука и многи а ми се мучимо. Претходни дерби је био јако добар са наше стране, већином задовољни, газили смо их 90.мин. а њима је био дан да се извуку и да славе срећу, реално је требало бити 7-2. Ако сад будемо играли тако надмоћно, требало би их згромити и по квалитету и свему, реално тешка смо институција и гигантерија наспрам њих , ваљда се неће као и увек извући јер Гробаре заиста од 1946 прати нека чудна срећа извлачења.
A

Azazel

pre 15 dana

Sta je to "derbi"?
N

Nenad1246

pre 15 dana

Bonus na desnog beka jer ne može gore od Mijailovića.
D

DS1989

pre 15 dana

Najveca greska navijaca, trenera i posebno novinara-navijaca Partizana je bila ta busanje u grudi i glumljenje nekog ponosa posle 2:2 na Marakani bukvalno ne postoji Grobar koji je posle tog derbija rekao ljudi mi smo raspad mogli smo 8 komada da primimo, ljudi ovo ne valja ovom igrom nema sta da trazimo. Ne mi smo citali kako se tako osvaja titula? Sa druge strane svi Zvezdasi nezadovoljni rezultatom su konstatovali da nisu gledali u zivotu tako bespomocni Partutizan i da nema sta Partizan da trazi u trci sa tom igrom. Da li su Grobari iz nekog inata glumili ponos ja ne znam. Bila je i Zvezda u vreme Tadica, Toleta slabija al nikada nije mogla da primi 10 komada i nikada se nije izlezavala u derbiju fakticki od prvpg minuta jer da je tako igrala zna se da bi bilo ribanja ispred Severa a ne aplauz i urlikanje od srece. Bezao je Silja Pesic u korner cini mi se protiv Vojvodine da cuva vreme ceo Zapad pa i Sever su mu zvizdali, Zvezdina publila ne voli ru igru...
S

Simra

pre 15 dana

Silji se zvizdalo u finalu kupa protiv Cukarickog kada je u 93. minutu krenuo da odugovlaci, a pre toga je dao gol, mozda cak i 2.... Jedini igrac koji je uspeo da sa realno odlicnim ucinkom navuce gnev navijaca, jer je decko teska dijabola. Nema veze ovo toliko sa tvojim komentarom, a pogotovo ne sa tekstom, ali kad si ga spomenuo odma mi pao mrak na oci
A

Asad

pre 15 dana

Ovakvi naslovi nikome ne trebaju! Teren je jedino mjerilo, prošli derbi smo ih razbili a opet je bilo 2:2. Džabe nam dobra igra, posjed lopte i pritisak bez pobjede.