Komentari na vest

Selektor razočaran: Hajde da pričamo kako se razvijaju naša deca, gde i koliko igraju

G

Gost 456

pre preko 2 godine

Ljudi, on se ovom izjavom nije obraćao novinarima i nama navijačima već savezu. Njima je poslao poruku da mu sledeći put na spisak stave igrače koji imaju minute jer je svima jasno da se oko spiska pita samo da li će papir biti portrait ili landscape. Mi u savezu nemamo 2 čoveka koji smju nešto da urade samostalno, da donesu odluku i stoje iza nje. Svi zaposleni u savezu rade po nalogu, zato smo tu gde jesmo.
J

Jedini koji

pre preko 2 godine

Je igrao večeras od naših odlično je Bjeković koji iz utakmice u utakmicu pokazuje znanje brzinu tehniku probojnost igru u oba smera može da igra krilno beka pa čak i veznog. Penal nije ni u pismu bio i zar je došlo dotle u Uefi da Francuzi a i nama sudi kod nas belgijski Francuz. Bolji su i nije im trebala pomoć. Sve što je rekao Živković je u pravu a krivi su svi od klubova koji umesto ugovora od bar 5 g sa omladincim potpisuju nana 2 do 3 g što su pri prvoj ponudi iz inostranstvu gde uopšte ne igraju alavi i roditelji i menadžeri. Umesto da ostanu bar do 21 22 g kid nas gde bi igrali
G

Gost1978

pre preko 2 godine

Čovek je trener, on nije selektor. Sa strane dođe spisak i on zove, kobajagi.
G

Gost978

pre preko 2 godine

Zemljače, a zašto ti igraju oni koji nigde nw igraju?! Gde su klinci koji igraju kao bonusi u domaćoj ligi?! Čemu bonusi ako ti zoveš igrače koji greju klupu u inostranstvu?!
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Pa kako smo bili SVETSKI SAMPIONI pre pravika o bonusu a sada ne mozemo ni da se kvalifikujemo?!
V

Valjevac VA

pre preko 2 godine

Zasto tako pricas selektore, kad je vec tako kako kazes, zasto ne zoves Jovanovica iz Krusevca I Milovanovica iz Surdulice? Oba igraju standardno I kidaju svaku utakmicu! Ima igraca, ali izgleda da se pozivaju samo oni koji imaju bolju kombinu, a ne oni koji igraju I vrede!
h

humskapfc

pre preko 2 godine

Oterali su Stolicu, jer nije hteo da mu igraju menadžerski igraci, a doveli su ovo drvo od trenera da bi mu sastavljali tim.. Ovo je bruka Fss..
P

Pravi Walter

pre preko 2 godine

Ma i Stolica isti.....da se ne lažemo
?

?????

pre preko 2 godine

Prevaro od trenera,nulo od coveka,koliko si igraca unistio u partizanovoj skoli sramota
S

Stameni Milos

pre preko 2 godine

Gospodine Zivkovicu,ako ne igraju u svojim klubovima onda ih jednostavno ne zoves...i kraj price! Pozovi one koje igraju pa makar i bili slabijeg "renomea" nego ovi sto "moraju da igraju za reprezentaciju"!

Dag and Red

pre preko 2 godine

Druze, pa ovi igraci moraju da budu na spisku, pa koliko god oni igrali, jer jednostavno tako je to kod nas, znas se ko mora da bude pozvan za mladu repku i to je to, para vrti dje burgija nece
Z

Zlatko Psihopata

pre preko 2 godine

Ova priča mu ne pije vode. Imamo bonus pravilo. Igraju Jović, Terzić, Erakovic, Topić.. Hrpu igraca može da probere kao retko ko u Evropi. Eto i Đumi ga proziva jer nije pozvao njegovog igrača iz Napretka. Navijam za Partizan ali Zvonkovo vrijeme je davno prošlo. Takođe Đorović i Drulovic nigdje ne bi mogli da rade da se Piksi nije sažalio i pokupio ih sa ulice.
S

Sport15

pre preko 2 godine

Nema ovaj covek ni energije, ni strpljenja, a verovatno ni znanja za mesto selektora mlade reprezentacije.Podhitno nekog mladjeg trenera, kod kog ce se bar videti neka ideja u igri.
P

PedjaPFCCCC

pre preko 2 godine

Ruku na Srce losi su, i oni sto greju Klupe u inostranstvo, i oni sto igraju u domacem Prvenstvu. Ono sto je dobro to je u A-Selekciji. Mislim na Vlahovica, Pavlovica i Ilica.
P

Pjer

pre preko 2 godine

Pa kralju zoves one sto igraju,u Mladosti iz Lucana u Mladosti ...pa sta? Francuzi da su hteli strpali bi nam 6-7 komada ...
p

publika

pre preko 2 godine

U našoj ligi u svakom klubu imamo po jednog minimum igrača ovog uzrasta koji konstantno igra. Zašto onda ti igrači nisu okosnica naše reprezentacije? Zašto selektor, kome je uloga da selektuje ekipu, selektuje ekipu koja ne igra i u tome traži alibi?! Kompletan apsurd! To sve kreće od najmladjih uzrasta. Čemu onda da se nadamo na nekom ozbiljnijem nivou.
d

djile

pre preko 2 godine

Sramota ko je sve selektor u mladjim kategorijama. I ko je direktor mladih kategorija. Mislim da je Lazetić. Sta dalje vise da pričamo o struci. A i o fudbalskom savezu. Sve sama bagra.... Opet cu isto, Vidić je lepo objasnio
h

hajde da

pre preko 2 godine

pricamo o tome zasto su igraci koji nemaju ni minut u svojim timovima uopste pozvani.Ajde da pricamo o tome sto nije pozvano 22 igraca koji igraju fudbal pa makar bili i iz zone,zasto moraju ti mamini i tatini sinovi koji su utakmicu zadnji put odigrali pre dve godine da igraju
P

Pravi Walter

pre preko 2 godine

Ne branim selektora ali da je igrao sa "domaćim" igračima svi bi ga prozivali zato što nije zvao igrače poput Stevanovića, Kamenovića, Gavrića i ako ne igraju u svojim klubovima preko..... prosto smo takav narod.
P

Pa da su bolji..

pre preko 2 godine

Pa da su bolji i igeali bi i u klubovima!!
m

menadzeri zlo fudbala

pre preko 2 godine

danas nije bitno kakav si nego ciji si
D

Daamir92

pre preko 2 godine

Pa sto nisi onda pozvao igrace koji su standardni u svojim klubovima. Ti si brale birao ove igrace a sad ti nevaljaju.
I

Ivan9999

pre preko 2 godine

A u 42. Minutu si zamenio igraca koji jedini igra standardno u svom klubu. Sta pricas , idi covece pecaj, cuvaj unuke, sramoto .
N

Ne lupaj

pre preko 2 godine

Gde bre igra, pogledaj proslu sezonu momku..
j

jaaaaaaaaaaaaa

pre preko 2 godine

hajde da pricamo o tome kako si ti nula od trenera ili o tome da je francuska sa farskim ostrvima odigrala nereseno
1

1312

pre preko 2 godine

Ili npr. da si ti selektor i da možeš da pozoveš decu koja igraju standardno u svojim klubovima.
b

batistuta

pre preko 2 godine

pa sto se smekeru ne izboris da igraju najbolji.......nego dobijes papir pred okupljanje sramoto jedna
I

Ivan9999

pre preko 2 godine

Pokrij se po glavi i cuti. Bio si trener Metalca, ljudi te pamte kao najveceg amatera. Ti si sramota fudbala.

Mali peca

pre preko 2 godine

bitno je da Adžić igra kapiten
K

KIMI 85

pre preko 2 godine

Sram da te bude za ovu izjavu. Gori alibi nisi mogao da smislis vezaro.
D

Dalibor CZ

pre preko 2 godine

Klasičan FSS stručnjak!
M

Miksea

pre preko 2 godine

Šta priča ovaj gospodin? Imaš 10.000 igrača u Srbiji, nađi one koji igraju redovno, koji su uigrani i pobedi. Samo neka opravdanja, ne igraš protiv vanzemaljaca već protiv 11 momaka iz druge zemlje.

Mali peca

pre preko 2 godine

bitno je da Adžić igra
S

Simao

pre preko 2 godine

Ti si politički došao na to mesto. Bolje da ćutiš selektore.
G

Gost1985

pre preko 2 godine

Sve je to tačno, ali prijatelju ni ti ne znas kako si selektor postao i čime si zaslužio. Malo samokritike nije na odmet, jer bez obzira sto nasi igraci ne igraju, ne mogu jedna Farska Ostrva i Maledonija biti ispred nas. Jel njihovi mozda igraju!? Ti si Zvonko jedan od bezbroj FSS parazita
X

Xyz

pre preko 2 godine

A imamo i selektora koji godinama nije radio nigde a i gde god da je radio nije se zadrzao dugo
Z

Zmajognjeni

pre preko 2 godine

Zar smo igrali samo sa Francuskom? Ako neko nije igrao 3 meseca fudbal, zasto je u prvoj postavi? Sarena laza, svi su krivi sem mene.
B

Bzz

pre preko 2 godine

Kakva glupost, kao da je jedva cekao poraz da filozofira umesto da je spremio adekvatnu taktiku. Najlakse kukati posle utakmice kako klinci ne igraju u svojim klubovima pa kao eto sta da radimo... Majstore oni su ti ocajno igrali sve tekme, nije to do kvaliteta Francuske nego do tvog neznanja.
G

Gostttewr

pre preko 2 godine

Pa sto stavljas u sastav igrace koji nigde ne igraju?? Jel se i tebi Dika Stojanovic vec umesao u spisak??? Cujemo u sve se mesa
U

Ue1111

pre preko 2 godine

Reci lepo igraju igrači od jakih menadžera,a ne tu da se foliraš