(©Starsport)
(©Starsport)

Selektor razočaran: Hajde da pričamo kako se razvijaju naša deca, gde i koliko igraju

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.10.21. | 20:45

Živković kao problem istakao skrmonu ulogu Orlića u klubovima

Mlada reprezentacija Srbije poražena je u Beogradu od vršnjaka iz Francuske 0:3, a inferiorno izdanje Orlića neposredno nakon susreta prokomentarisao je selektor Zvonko Živković.

Izabrane vesti

"Kad bih pričao šta bi moralo da bude bolje trebalo bi nam više emisija. Da pričamo o tome kako se razvijaju naša deca, gde igraju i koliko igraju. Sva francuska deca u ovom uzrastu igraju u svojim klubovima i jednostavno su bolji od nas. Šta drugo reći. Zadovoljan sam kako su igrali naši fudbaleri, a nije trenutak da analiziram probleme sa kojima se susrećemo", rekao je Živković.

Trener koji sa klupe predvodi juniore Srbije imao je zamerku na klupsku minutažu igrača koje je selektirao, o čemu je govorio prilikom obrazloženja odluke da Filipa Stuparevića zameni neposredno pred kraj prvog poluvremena.

"Stuparević prošle godine nije igrao i nije mi jasno kako se to ne zna. On je talentovan momak. Imamo dečka koji je potpisao za Lacio, koji ne igra već tri meseca. Takođe, momke koji su potpisali za Mančester Siti i koji ne igraju. Da ne tražim opravdanje, jednostavno - momci iz Francuske su pokazali da su bolji", kazao je Živković.


tagovi

mlada reprezentacija SrbijeZvonko Živković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara