Komentari na vest

Selektori pogodili sa izmenama, Marušić poništio gol Menala i ukrao pobedu BiH (VIDEO)

S

Spartanac

pre gotovo 2 godine

Izem vam Reprezetacije. Crna Gora : Savic,Vujacic,Sipic,Simic,Marusic,Vesovic,Scekic,Savicevic,Jankovic,Djurdjevic,Jovetic,Krstovic (Srbi) Beciraj,Camaj(Albanci),Balic(Hrvat),Haksabanovic(Sandzaklija) Bosna:Cetkovic,Sanicanin,Cimirot,Stevanovic,Krunic,Danilovic,Biblija (Srbi). Vasilj,Barisic,Milicevic,Menalo (Hrvati) Hotic(Slovenac) Kolasinac(Sandzaklija) …Bitno je znati ko si sta si i odakle si u zivotu.
S

Sarajlija88

pre gotovo 2 godine

Svaka kultura je hibridna i heterogena. Živjelo građanstvo. Nazad na selo.
S

Srbijaaaaaaaa

pre gotovo 2 godine

Jeste...sve Srbi...Ronaldo-Srbin,roditelji porijeklom iz Bajine Baste...Mesi-Srbin...rodjen u Ivanjici...Tajson,Bred Pit,Pikaso,Betoven...takodje Srbi! Lebron i Snup Dog...isto srbi...ma ja mislim da cijeli svijet ima bar neke Srpske korijene....ajde ne mlati!
@

@Srbijaaaaaaaa

pre gotovo 2 godine

Ako mi i za jednog od navedenih igrača (ima ih bar 20) dokažeš da nije Srbin pošalji mi tvoju adresu i šaljem ti 100e. Čoveče došlo vreme kada ne smeš za Petra, Miloša, Lazara, Momčila, Gorana, Dragana, Milana, Aleksandar ne smeš reći da su Srbi, a da ti neko ne iskoči sa komentarom tipa "aaaaa i Džon Vejn i Majkl Džekson su bili Srbi hehehhehe" Sikter!
I

Izgubili smo

pre gotovo 2 godine

Odgovor na poslednji komentar: Brate, na taj nacin su i izgradili svoje nove nacije i kulture. Jer njih 5 (republika) su protiv nas i uvek horski jednoglasno pljuju a kada kazes cinjenicu, vrlo lako je okrenu jer ih je dosta, cak i ovde po Evropi argument im je "svi su protiv njih" a "svi" su njih 5 koji imaju istog gazdu i naravno da su im misljenja ista i jednoglasna. Kazes i da je Tesla Srbin, idu odmah 5 glasova da je i Švarceneger Srbin i naravno vecina nadglasa nas manjinu. Uspesan plan,zato sada imamo 6 jezika,oni imaju himne,zastave,navodnu istoriju itd.
S

Sarajlija89

pre gotovo 2 godine

Moja poenta je da je sve konstrukt. Bio to konstrukt nacije iz 18 stoljeća, religije, plemena ili nečeg drugog. Samo mentalitet nije, e to ne možeš promijeniti niti sakriti koliko god da se trudiš. Sve prolazi mentalitet ostaje i nema tih ogavnih komentara ko kakve nacije treba da bude da mogu zamaskirati tvoj mentalni sklop. Dobar fudbal sinoć bio, ne daju se Crnogorci. Ps. Nek priča ko šta hoće imate najjaču himnu na planeti. :)
M

Marusic

pre gotovo 2 godine

Igracina..imao je i sansu za 2-1,zamalo pored stative.
A

Aranđel

pre gotovo 2 godine

Odbranio golman prstima,ali nije sviran korner