Komentari na vest

Seltik skoro sto godina nije bio bliži Rendžersu: Od danas ih dele samo dve titule

D

Dragan 1985

pre 12 meseci

Oni barem imaju pune stadione, regularnu ligu...sve ostalo je isto. Mozda je nasa liga cak i jaca jel imao 3 kluba koja mogu uzeti bodove, a oni samo 2. Mislim da je nasa treceplasirana ekipa jaca od njihove.

Bojan Urosevic

pre 12 meseci

I dodju u Ligu Sampiona i zavrse u grupu sa 0-0-6 i 1-25 gol razlika.
a

aaaa

pre 12 meseci

rendzers sa druge strane nikad nije ni bio blizu seltika koji ima osvojenu ligu sampiona a za rendzers je to misaona imenica
V

Vuc

pre 12 meseci

Rendzers ima UEFA Kup pobednika Kupova drugi po rangu UEFA trofej.
K

Kii

pre 12 meseci

Istorija, tradicija, veliki klubovi, ali realno Š liga. Sem ova 2 kluba tu nema više nikog. Fazon od 200 mogućih trofeja u škotskom fudbalu 195 su uzeli rivali iz Glazgova.
Z

Zajedno

pre 12 meseci

Imaju, 231 trofej. Šta je puno je puno.
G

GostSteva

pre 12 meseci

Zar kod nas nije isto ? Od sezone 92-93 do danas, od mogućih 60i kusur trofeja, beogradski " blizanci" nisu uzeli samo 6-7. Jednu titulu ( 98'-me, svi znamo kako) i šest, sedam kupova. I to je to... Sportski pozdrav
f

fore

pre 12 meseci

Za nijansu ga pretera, ali generalno je tako u državama gde 95% naroda navija za 2 kluba, a glavni grad je toliko dominantan u odnosu na druge gradove. Isti slučaj kao i kod nas. Politika meša prste u to ko će imati veće šanse da bude šampion, ali politika definitivno nije ono što ih drži stalno na vrhu. Eto Rendžers je bio izbačen u 4 ligu, politika mu nije bila naklonjena i ekspresno se vratio. Tako bi isto i Zvezda i Partizan.