Komentari na vest

Sergej Milinković Savić ide u Al Hilal!

f

francuz II

pre 11 meseci

nista od reprezentacije. zakopao svoju karijeru
b

borovo

pre 11 meseci

Muslin se danas najviše smeje.
M

Marko689

pre 11 meseci

Je l ste ljubomorni sto mesecno zaradi kao vi za ceo zivot ???
J

Jasta28

pre 11 meseci

Hahaha to brate moj!!!
П

Пумпаџија

pre 11 meseci

Ко пола фамилије за три живота. 😁
i

iggx

pre 11 meseci

Ovi komentari pokazuju sav besmisao postojanja ovog, nekada silnog, naroda.
N

Navijac 88

pre 11 meseci

Citam na preskok al svodi se na isto prodaj dusu zbog para al...! Gde vi zivite sta gledate ZIDAN BEKAM u Realu NEIMAR MESI u Barseloni komplet premijer liga baca pare bukvalno Dortmund prodao posle sata fudbala klinca za 17,5 mil. Mogu do sutra znaci sve se danas kupuje ako hoces da nesto znacis to kupujes na moju i zalost mnogih koji vole fudbal. A Arapi mogu da bacaju pare jer neznaju koliko imaju i to ce trajati jos poprilicno dugo. Ko nam kriv sto gledamo los fudbal na jos losijim terenima gospodo to je frustracija iliti zavist pazite da vas ne proguta.
P

Popsi

pre 11 meseci

Da se kladimo da neće otići?
I

Insajder1

pre 11 meseci

Dzaba se kladis,niko drugi nece da ga plati jer ne vredi. Znaci, Saudijska mu je jedini izbor
p

pametan potez

pre 11 meseci

Realno sta, uzece mnogo vise para, to mu je i osnovni cilj. Da je imao neku vecu ambiciju sto se tice trofeja davno ni on otisao iz Lacija
D

Digimon

pre 11 meseci

SMS: "Cijeli život navijam za Al-Hilal, sa djedom sam gledao derbije Saudijske lige na TV-u"
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Dok je sa babom šetao Štrandom bos, zamišljao je da je to vreli pustinjski pesak u Arabiji. Omiljeni junak iz detinjstva: Lorens od Arabije.
Š

Škrabotina

pre 11 meseci

Koliko ja znam Sergej nije bosanac.
G

Gladiola

pre 11 meseci

Uzeo je veliki keš na tome mu skidam kapu, ali kao reprezentativac je završio svaku priču, ni do sada se nije skoro ništa pokazao, a kamoli sad posle ove marketing-veteranske lige
G

Gostinjo

pre 11 meseci

Dvostruka sreca. Necemo trpiti medijsku tiraniju oko njegovog transfera od 200 miliona, a reprezentacija ce biti jaca za nekih 20% bez ove kornjace.
n

novi saddd

pre 11 meseci

Al su ljubomorni navijaci BG blizanaca sto sto ce Sergej nas Slaninar biti najplaceniji srpski igrac... Vi to mozete da sanjate ovakvog igraca samo Vosa moze napraviti.
H

Haaha

pre 11 meseci

Lolčina. Da si rekao za Tadića pa i da razumem, ali Sergej. P.S. Nisam navijač blizanaca.
R

Raša P

pre 11 meseci

Poznat je baš po tome što je ostavio dubok trag u Vojvodini. Mislim........
C

Cika Sajo

pre 11 meseci

Mogu samo da nas mrze. Znamo mi dobro da smo uvek trn u oku Zvezdi i Partizanu i da se uvek plase gostovanja u Ns. Preko tastatura mogu pricati sta hoce. Vojvodinaaa Novii Sad
b

borovo

pre 11 meseci

Ti li si čanak?

mratinkovic86@gmail.com

pre 11 meseci

Hahha pa ja ne mogu da verujem. Ovaj Lotito tvrdio čovek 5 i veše godina pazar, i insistirao da SMS vredi preko 120mil. I lagano će da dobije i više od toga. Ode fudbal u pm. Ali će zato na Zlatiboru da niknu jos 3-4 kompleksa Kežman vila :D
u

umes li da citas

pre 11 meseci

Kakvih likova ovde ima. Obestecenje je duplo manje nego to o kom pricas, kakve veze ima Lotito sa platom igraca u drugom klubu
Р

Росонеро Етерно

pre 11 meseci

Славољуб Муслин је смењен јер није звао СМС-а у репрезентацију. Све време је, видимо то одавно већ, стари лисац био у праву.
g

gost BS

pre 11 meseci

Nadam e da nece zauzimati mesto u reprezentaciji igrac ima koji igraju standardno evropi tipa Ilicu, Grujicu, Nemanjića Maticu itd...
Š

Škrabotina

pre 11 meseci

Ma da. Matić koji tri godine nije reprezentativac. Grujić koga Bugari zvekeću i naravno gubitnik Mesi iz Majamija koga su Argentinci proterali zbog tvoje logike.
Б

Бск

pre 11 meseci

Сергеју све најбоље у Арабији. Иначе слажем са апсолутно са многима овде који се надају (вероватно узалуд) да више неће бити позиван у репрезентацију. Одличан је он играч, уз Имобилеа главни у Лацију годинама, али када је Србија у питању, Боже помози да га више не видим у црвеном дресу. Таман да се отвори простор за Самарџића и било ког другог клинца.
f

fusbaler

pre 11 meseci

ko nama igra za reprezentaciju, samo su im pare bitne. Dok neciji reprezentativci idu u jake Evropske lige nasi idu kod Arapa i postaju fudbalski mrtvi
E

Etabeta

pre 11 meseci

Super. Samo cekam momenat kada ce saudijski klubovi poceti da pozajmljuju za dzabe igrace PSG-u, Njukastlu i ostalim arapsko-evropskim klubovima. I da vidimo sta ce UEFA da kaze o regularnosti, FFP-u i vrednostima igraca. A videcemo i kako se menja stav Engleza koji su na svasta pristali da bi nastavili imidz najskuplje i najbolje lige. Jer, jelte, Super liga je kraj fudbala, a UEFA spasilac fudbala, tako bese? Odavno su Berluskoni i Anjeli sve ovo predvideli, da se ne zaboravi.
v

vojvodina ns

pre 11 meseci

SMS samo jako pratice se Al Hilal ove sezone :) pozdrav iz NS od vernog slaninara cekamo te u Vojvodini za 5-6 god... sto da je lepo bi bilo.
G

GETAFIX

pre 11 meseci

Pa on i sada igra kao da je već prošlo tih 5-6 godina.
Z

Zemunski kej

pre 11 meseci

Bravo Sergej bio si prvak sveta sa U21. Igrao odlicno u Laciju i na kraju dobio da neko plati za tebe 150miliona dolara. Mi ovde ceo zivot radimo za ukupno 200 000evra i od toga ixdrzavamo porodicu.
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Kakva budalastina! 100 koraka unazad! Pa nije sve u parama! Fudbalski "mrtav".
4

46

pre 11 meseci

Bravo za srpskog Zinedina Zidana od 100m evra za čiji potpis se dugo vodila bitka najvećih klubova Evrope i sveta. Na kraju je pobedio Al Hilal, a Sergej će vrhunac karijere kada je u najboljim fudbalskim godinama provesti u prelepoj sunčanoj Saudijskoj Arabiji sa ukupno 0 trofeja u klupskoj karijeri. Takav kreativac i majstor na sredini terena koji razvija brzinu od neverovatnim 10 km/h se retko rađa, bravo za Sergeja!
S

Slaninar

pre 11 meseci

Osvojio je kup Srbije pored blizanaca. Pozdrav
G

GOSCAAA

pre 11 meseci

Osvojio je i Kup Italije
K

Kadfk

pre 11 meseci

Ljudi moji pazite se vremena narednih dana. Pašće sneg usred jula.
X

XD

pre 11 meseci

Napokon. Poslednjih deset prelaznih rokova smaranje sa njim.
G

Gost19

pre 11 meseci

I onda se pitamo zasto komsije doguraju toliko na Mundijalu, pa jer oni imaju Modrica od 38 koji je i dalje top klasa ali pri zalasku karijere i kada je mogao da kaze dosta je bilo odoh da naplatim i zavrsim u miru u Arabiji bez pritiska javnosti i rezultata on je odbio to i ostao u Realu da se dokazuje, a nije da nema ko da ga nasledi, a nas SMS od 28 godina kada treba da unapredi karijeru, predje u neki dobar evropski klub i pomogne repki time sto ce napredovati on sebe unazadi i zatvori vrata ozbiljnom fudbalu.
2

2811

pre 11 meseci

ovako su i kinezi poceli bili.onda za godinu dvije maksimum . bice da bjeze kao opareni vrelom vodom nazad u evropu pa i u đenovu i kaljari ako treba samo da se pobjegne...
c

cjepka123

pre 11 meseci

Neka je više otišao, pa makar i u Arabiju, smorili ste sa njim. Alal mu Hilal.
А

Армата

pre 11 meseci

Анемичност СМС-а и Јовића се осети преко малих екрана и може да изазове депресивност код гледалаца.
B

Boogy

pre 11 meseci

Mnogi ovde pametuju. Vido bi njih da im neko ponudi 150m za par godina, u odnosu na 30. Nije on otišao u Italiju zbog lepote nego zbog para. Oderi arape, a za rezultate koga briga. Ionako bi ga pljuvali posle par loših utakmica u reprezentaciji. Srećno.
K

Koan

pre 11 meseci

Nije ovo pametovanje i da li bi neki "običan" čovek, koji se bavi drugim poslom, prihvatio ovu ponudu. Ovo je samo upoređivanje kako neko, recimo Modrić, Di Marija ili trener Simeone, bira karijeru a ne novac. A svako ima pravo na izbor pa i Sergej.
П

Пумпаџија

pre 11 meseci

Наравно да ће да бира 10х већу плату, да му није до плате него само до љубави још би играо у НС. Као и теби, ти би се вратио на дедовину, ал тамо да би преживео мораш мнооого да радиш а мало да зарадиш, и ти си изабрао 30квадрата у згради где после одрађене смене у некој ладовини легнеш у кревет и зуриш у телефон.
N

Nemanja8989

pre 11 meseci

“Zinulo vam dupe za pare,samo pare,daj pare.Evo vam pare,za vase masine,za vase televizore,evo vam pare!” 😂 Sto bi rekao Pantic u Tesnoj Kozi… Ovo uopste nije dobro sto se trenutno desava…Mislim,Saudijska Arabija i fudbal…Ti igraci koji su otisli tamo su potpisali fudbalsko propadanje zarad para,sto je onako,jadno,s obzirom da zaradjuju ogromne sume svakako,ali dobro… Nadam se samo da igraci iz Arabijske lige nece biti na spisku reprezentacije,jer jelte igraju poluprofesionalni fudbal.
г

гост 1312

pre 11 meseci

Да ли је дао репрезентацији довољно, да ли је по укусу неког од нас или није, да ли је центрлни везиста или плеј, можда један од бољих у европи или поприлично лош, спор, све су то ствари о којима се може дискутовати, али питајте било ког клинца који се тренутно бави фудбалом Србији да ли би пристао на то да 10 година игра у Лацију, заради милионе, постне капитен клуба, буде репрезентативац и цењен у једној од 5 најјачих лига, схватићете да је то огроман успјех! Није Лацио Пјаћенца и Вићенца, мајку му, велики је то клуб! Потез одласка у Арабију је трагедија, ту нема дилеме, али оволико злурадих и заједљивих коментара, толико нишодаштавања туђег успјеха, пљувања по играчима, то има само у србаљана моцартовим коментарима! Сунце, лето, прошетајте, истренирајте, прочитајте нешто, који вам је људи, уби вас мржња!
E

Etabeta

pre 11 meseci

Sunce, leto?? Druze jel si ti svestan da tamo leti ne smes na ulicu da izadjes koliko je vruce i sparno?
v

vlajko jagodinac

pre 11 meseci

Nek mu je alal!
d

dr. hyypia

pre 11 meseci

Ma daj bre. Pa kako??? Receno je da se tuku za njegov potpis MU, Juventus, PSG i na kraju ode u saudijsku arabiju u dizni ligu? Ma nema sanse. Majstor od 150 miliona.....
S

Srpska Atina

pre 11 meseci

Eto nasoj VOSI jos koji milion, a ozbiljnih pojacanja ni od korova...

Marko Pavlovic

pre 11 meseci

Daj Bože, jer je greota da 2 vrhunska igrača u najboljim godinama napuste Evropski fudbal još sada. Kulibali ajde i ima godine, ali Segej i Neveš imaju još mnogo čega da pruže Evropi. A i Bernardo. Ali Njukadtl sa njima trojicom može i da napadne titulu u Engleskoj, a možda i Evropi

Bojank91

pre 11 meseci

Ni kriv ni dužan.
G

Gost RS

pre 11 meseci

Ja ovog momka gledam kroz prizmu igranja za Srbiju, nikad se nije istakao niti povukao tim, igra "ispod radara" u komfornoj zoni. Poneki dobar pas i duel i to je to. Nije čudno što godinama ne pokušava da se uhvati nekog većeg izazova u karijeri i što sad ide za parama.
J

Jova1145

pre 11 meseci

Pa u Laciju sigurno nije zaradio kao neki slabiji igrac u Engleskoj. Omatorio a ponuda 3x veca nego sto je ukupno zaradio u karijeri. Vi nebiste isli!?
m

markosa16

pre 11 meseci

Sta vam je? ide na pozajmicu u Newcastle u januaruni tamo ostaje…

Marko Pavlovic

pre 11 meseci

Daj Bože, jer je greota da 2 vrhunska igrača u najboljim godinama napuste Evropski fudbal još sada. Kulibali ajde i ima godine, ali Segej i Ruben imaju još mnogo čega da pruže Evropi. Još i Bernard i komotno Njuka može da napadne sve titule na svim frontovima
P

Piksi Pasipoljanac

pre 11 meseci

Nećeš igrati više za reprezentaciju, ništa nisi bolji od Grujića a on se bar vraća nazad i ne ostavlja rupe. Vezni red bez tebe deluje mnogo sigurnije i brže. Sve ključeve veze dajem sada Iliću, Grujiću i Samardžiću. Još samo da smislim kako da oteram Gudelja, Živkovića, Radonjića i Milenkovića pa da progledamo. Što se tiče Tadića, redno je da ga istrpimo kao i mene onomad da odigra još Euro ako uopšte uspem da motivišem pojedince da odemo tamo. I da budemo zdravi, ne pravimo swingeraj od kuću.

Marko Pavlovic

pre 11 meseci

Dobar Sarkazam.
H

Hannibal

pre 11 meseci

Postoje igrači koji kao prioritet stavljaju dostignuća na fudbalskom terenu, nacionalna prvenstva, evropske titule, lična priznanja...igrači "gladni" trofeja, sa večitom željom da napreduju u konkurenciji najboljih...a postoje i oni drugi. Sergej je medijski neverovatno "hajpovan" fudbaler, do te mere da je dobar deo domaće javnosti u jednom trenutku (tamo negde tokom odlične sezone 2017/18.) istinski poverovao da je reč o novom Piksiju Stojkoviću ili makar Vladi Jugoviću. Naravno, to nije bilo ni blizu istine, i Sergej je bio i ostao igrač čiji se potencijal neće do kraja razviti. Karijera vođena linijom manjeg otpora, lična nezainteresovanost za individualni rad, propuštenih sijaset prilika za prelazak u veći klub po cenu slične ili manje plate...sve su to razlozi zbog kojih danas čitamo ovo što čitamo. Nikad nisam bio impresioniran Sergejem kao fudbalerom, ali će mi iskreno biti žao ako se odluči na ovakav korak. Zaista je prerano da sa 28 godina kaže "zbogom" ozbiljnom takmičarskom fudbalu, kolike god pare da će mu to doneti. Sličnu odluku je svojevremeno doneo Miroslav Raduljica, odigrao nekoliko sezona u kineskoj ligi, tamo igrao fantastično...a tek kad smo ga videli ovde uživo, shvatili smo koliko je to zapravo miljama daleko od ozbiljne košarke. Velike lige se ne prave preko noći i Segejev odlazak u jednu takvu će ga neminovno unazaditi kao igrača, baš kao što je to sa Piksijem učinio odlazak u Japan. Ne kažem da ne treba uzeti velike pare koje se nude, samo mislim da sa tim treba sačekati. Uostalom, Modrić je odbio Arape i zbog toga ga samo još više cenim...
m

miou

pre 11 meseci

bravo za komentar
R

Rubikova kocka

pre 11 meseci

Lolito samo 💰znao je stari lisac da će uskoro Arapi da krenu u lov i dočekao da proda Sergeja!
S

Sergenjino

pre 11 meseci

Svaka cast na ostvarenom transferu, i sto ce lepo zaraditi, sve je to razumljivo. Ostaje jedino pitanje, kakav ce se fudbal igrati tamo i da li ce to biti dovljno takmicarski da bude i dalje na spisku reprezentacije... Ako bude cirkus, zabava i slicno, tuzno je da zavrsio rep karijeru ovako rano..
r

rumunskikreatin

pre 11 meseci

U redu, dečko je izabrao novac ispred ozbiljne fudbalske karijere, njegov izbor. MOJE lično mišljenje, da ga ne treba više zvati u reprezentaciju, jer tu trebaju da igraju momci sa najvišim sportskim ambicijama! Sportski pozdrav!
e

esexx

pre 11 meseci

Da si malo vise kreatina pio mozda bi i ti u arabiji bio
B

Brankoni84

pre 11 meseci

Sergej peva onu Breninu.😄😄😄 Hej, Šeki, Šeki Tako ti Allaha Dovešću te, Šeki Do prosjačkog štapa.😂😂😂
l

lolz

pre 11 meseci

Razocarenje...
K

Kdkd

pre 11 meseci

*razocaranje Nije te razocareo, nego razocarao. :D
K

Koan

pre 11 meseci

Izgleda ludo, ali su iz Saudi Arabije učinili korist evropskim timovima a u daljoj budućnosti i celokupnom fudbalu na kontinentu. Koliko sam ispratio, tamo su otišli ili će otići igrači koji nisu bili u izglednim planovima u svojim klubovima i karijera im je u opasnom padu, možda je Brozović mogao još negde u Evropi i Sergej. Mnogi klubovi, pogotovo Čelsi, su dobili dobre naknade za fudbalere koje bi i onako prodavali ali za mnogo manje. Čim su ovi "isluženi" otišli stvara se šansa za mlađe igrače. Da li će biti interesovanje za praćenjem utakmica sudijske lige teško je reći ali mislim da i neće nešto posebno, barem ne u Evropi. Nije sve samo u imenima, mnogo je drugih stvari koji utiču na interesovanja. Sve u svemu, ovo je dobar filter za sve koji bi da se bave ozbiljnim fudbalom ili samo ozbiljnom zaradom. . Svako ima izbor.

Bojan Urosevic

pre 11 meseci

Kako to mislis pa evo u Al Hilal su vec sada Ruben Neves, SMS, Kulibali, pregovaraki I sa Bernarda Silvu oni su I pre toga bili ozbiljan Klub finale svetskog prvenstva za klubove sa Real rezultat izgubili u decembru 5:3 a dobice organizaciju klubskog svetskog prvenstava koje se ORGANIZUJE prvi put sa 32 kluba hoce da osvoje to.
K

Koan

pre 11 meseci

@Bojan..Upravo si potvrdio moj mišljenje. Kulibali je bio na klupi u Čelziju, nisu znali kako da ga prodaju. Sergej je možda mogao ali izgleda samo u novinskim napisima, ipak niko nije želeo da ga plati i to godinama. I karijera mu je u opasnom padu barem po igrama koje je pružao. Ruben Neves je dobar ali ne neki krem evropskog fudbala. Pregovarali sa Silvom ali je ipak prevagnula želja da igra ozbiljan fudbal. I šta, neki klub iz Arabije će osvojiti kup pored Sitija? Pa neće proći ni klub iz Južne Amerike a možda ni iz Afrike. Imena ne igraju fudbal, videli smo Ronalda kod njih. ni nalik igraču.
m

misko123

pre 11 meseci

Znaci rekao zbogom fudbalu u 28.godini...zna se gde se igra najbolji fudbal u Evropi i Juznoj Americi...
Z

Zaza Paculia

pre 11 meseci

Za mene licno, ozbiljnog fudbala u Juznoj Americi nema... Atmosfera, tempo, dinamika, strast, sve stoji, ali igracki je to dosta nisko. Takticki pogotovo. Kada ti stave ovakvu ponudu na sto, tesko je odbiti, realno...
P

PedjaPFCCCC

pre 11 meseci

Za tamo i jeste. Spor, Njamjav sad moze tamo da se majmunise i da hoda s loptom kolko hoce. Tipicam Maneken od kako je dosao u Lazio 100 miliona, 200 Milioma 300 Miliona 5 godine se ide u Juventus a nikako da stigne. Ne znam ko gleda i prati Lazio u Seriji A ....Vecino i pre toga Lucas su odigrali nesto sto niko me primecuje ljudi igraju bez greske ne aktraktivno ali sve ideje i taktike su njihove + bekovi Lazari,Hysaj i Marusic koji trce od linije do linije uz to Anderson i Pedro se vracaju da igraju odbranu e to je tajna Lazia. SMS neka mesavina izmedju Race Petrovica i Urosa Racic

Marko Pavlovic

pre 11 meseci

Kažeš za čoveka koji ima prosečno dabl dabl i to nije ni krilo ni napadač, već nekoliko godina unazad. Najbolji igrač Lacija (VICEŠAMPIONA ITALIJE). Najbolji vezni u Italiji. Tako da možete.......

Marko Pavlovic

pre 11 meseci

I da igrač sa najviše pretrčanih km u sezoni za nama.
M

Maree78

pre 11 meseci

Jos samo objavite da Mbape ide u Real i da vise nemamo ove letnje sage ove dvojice i tjt...
M

Mirotic

pre 11 meseci

has left the chat
E

Enzo

pre 11 meseci

zbogom ozbiljnom fudbalu
s

sasas

pre 11 meseci

PAMETNO ionako je prosek.
M

Maestro44

pre 11 meseci

Ček njemu je menadzer isti onaj Mateja Kežman koji je pustio bradu i postao veliki Pravoslavac i batalio fudbal jer je spoznao Boga i da nije sve u novcu? Kako sad da je toliki Pravoslavac toliko alav na pare? Vidim da je menadzer jedno 20tak fudbalera i da mlati milione.
K

Krang

pre 11 meseci

Za novac ima da spozna i Alaha
П

Пумпаџија

pre 11 meseci

Зашто мислиш да православац не треба да јури бољу плату? И тај православац можда има породицу, можда још некога издржава итд. Зашто се одмах осуђује, уосталом и тај православац је грешан човек као и други. Поента православних је покајање, понеко од најозлоглашенијих људи спозна Бога и буде покајник и каје се за своје грешке. Зар није тај већи човек од нас који живимо просечним животом гледајући фудбал или ријалити на тв-у и проводећи дане у осуђивању свега и свакога.
B

Brankoni84

pre 11 meseci

50 miliona Lotitu. 90 miliona Sergeju za tri sezone. 10 miliona Kežmanu da trlja o bradu.😁
A

Archie

pre 11 meseci

Prozivaju ga ljudi koji bi u 90% slučajeva uradili isto. Oni koji bi promenili i firmu i posao za 100-200 evra više.
D

Darinjakis

pre 11 meseci

Majstore, ti si upravo uporedio 100€ i npr. 20 miliona evra... Onaj ko menja posao za 100€ ne radi to zbog bahaćenja, već mu treba... Ovi sa 20mil evra bahate, jer realno previše mu je i 10mil za savršen život ...
M

Maltese falcon

pre 11 meseci

Godinama smo cekali transfer u Real, Juve, PSG, Man Utd, Arsenal… Kakv menadzer igraca takav i transfer.
f

fuzbalerr

pre 11 meseci

Pametno, neka uzima glupacima pare od fudbala. Lopta je svuda ista, pravila i golovi takodje. Ljudski mozak nema granice u glupostima.
M

Milojko Arsenić

pre 11 meseci

Po mom mišljenju Arabija neće doživotno trajati, raspasce se kao Kineska euforija

Bojan Urosevic

pre 11 meseci

Nece zato sto u Arabiju drzava finansira a u Kinu finansirali sumnjivi biznismeni Koji su trosili pare koje nisu imali i stvorili dugove u klubove.
T

Toto-ko-tunjo

pre 11 meseci

Ma nemoguće... 😏
K

Klackalica

pre 11 meseci

Ovde ljudi napadaju jedni druge bzv,a pravu i jedni i drugi. Da je neki igrac dokazao bi se u klubu van lacia,nudili ga osam godina i kurti i murti,pompezni naslovi bili,Muslina oterali zbog njega iz reprezentacije,ali da uzima pare uzima. E sad da mi neko kaze da li bi voleli da smo u Zvezdi doveli Sergeja ili 60 igraca tipa Krasoa,Stamenica,itd,itd,koliko cemo dovesti za 10 godina.. Posto svaki ajd da kazemo je 2-3 miliona eura. I onda nasi galame kad npr.Late Lat kosta 3 miliiona i kako je skup ili Kamgva,Bukari,Glayer koji su cak milion eura i nesto vise.
C

CitizenMar

pre 11 meseci

Pa i Gudelj je otisao u KInu 2017-18 i promenio dva kluba pa su svi govorili zbogom ozbiljnoj karijeri pa evo vidimo gde je danas Gudelj. Tako da, za dobrog igraca ce uvek imati mesta u Evropi. Ne volim sto bira pare jer ima ih i sada ali ako je prolazno i ako ce se vratiti posle u Evropu onda neka ode i naplati se...
G

Gostyyy

pre 11 meseci

A smejali su se kad se pricalo da je igrac od 100 miliona. Salu na stranu, ovog leta su Saudijci obesmislili fudbal. Mislim, nisu uradili nista sto recimo ne rade Englezi, ali su bukvalno resili da kupe fudbal. E sad, videcemo kako ce sve da se odigra. Da li ce da bude interesovanja i prenosa, TV prava, ili ce ljude da boli briga kao i do sada. Jer ce to reci da li je fudbal zvanicno postao sport za Amere i Azijate koji niti znaju ko igra niti imaju neku emotivnu povezanost, niti razumeju fudbalsku tradiciju i istoriju, ili je to i dalje manje-vise fudbal koji znamo i volimo.
g

gaspar

pre 11 meseci

Fudbal od bosmanovog pravila vise nije isti, tad se gubi 80% smisla ovog sporta, realno
M

Mujagic

pre 11 meseci

Nadam se da sada postoji i praktican razlog da se decko vise ne zove u reprezentaciju i da nam kida zivce nezainteresovanoscu i malodusnoscu, nego da se zove neko ko ce da se bori i gine za dres…putuj igumane

КоТоГовориИстину

pre 11 meseci

Могао си бити неко,а изабрао си да будеш ништа!
J

Jupiter

pre 11 meseci

Izabrao je 150 miliona vise , malo li je ?
1

123хоп

pre 11 meseci

Спорт клуб беше преноси ту лигу?
g

gost1234

pre 11 meseci

da mi plate ne bi je gledo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
k

kojotski

pre 11 meseci

U januaru ide na "pozajmicu" u Newcastle.
r

realno85

pre 11 meseci

decko iskoristava ludilo arapa, to ce da traje godinu dve, neverovatne pare ce da uzmu tamo. ajd da prestanemo da patetisemo vise, fudbalska karijera je relativno kratka kada se otvori sansa za velike pare treba da iskoriste to. Sretno Sergej
b

banjaluka rs bih

pre 11 meseci

Druze koje pare, za godinu dana uzmu koliko neki radnik obican ne moze za zivot.
H

Hej

pre 11 meseci

Lolito ne pitaš se ti za ovo sad ništa, ako su rešili ima da ga dovedu, a ti ćeš da dobiješ kofu ribe za njega, a Sergej ima da se namlati para.
L

LFCC

pre 11 meseci

Koliko para dobija Vosa od transfera?
М

Маре Лиман ФКВ

pre 11 meseci

Воши припада 3% од трансфера, значи неких 1,2 милиона што би могло одлично да се уложи у једно или два квалитетна појачања...
k

kolko vi lazete

pre 11 meseci

Sve dok Fabrizio Romano ne objavi znaci da nije istina
G

Gost 1991

pre 11 meseci

Gde ti je sportsko dostojanstvo, u tim godinama da odeš da igraš fudbal kod njih, njihova liga malo jača od naše Srpske zove. Strasno.
K

Kokos

pre 11 meseci

Kakvo sportsko dostojanstvo igra toliko sezona u Seriji A , bio najbolji vezni igrac lige , sta ima da se dokazuje kome , uzeo covek lovu obezbedice celu familiju za zivota , svakako za 15 godina ga se nece niko ni secati a njemu dzep pun ... Mislis da je Jugovicu drago sto ga se mi secamo a ima 150 miliona manje ili Jokanovic ili neko tamo drugi
t

to je to

pre 11 meseci

I tata bi sine
v

vrh karriijerw

pre 11 meseci

budimo realni ovo je za njega top, jer gdje god da ode iz Lazia dobio bi nogu nakon godinu dana kad bi skontali kakva je Prevara od Igraca , jedino u Srbiji ljudi misle da vrijedi jer ga novinari nenormalno pumpaju , da je takav kvalitet DAVNO BI OTISAO IZ LAZIA !
1

123хоп

pre 11 meseci

Па да, а ето он у Лацију годинама а ти на тастатури...
S

Saturn

pre 11 meseci

Sta Fali Laziu igra LS , Rim , navijaci ga vole , klub ima istoriju...? Gde ti igras i koliko zaradjujes ?
U

U Tem Denveru

pre 11 meseci

Ma kakvi, sta vam je, ide u real ili psz…
П

Петровград

pre 11 meseci

Надам се да се са овим његовим трансфером завршава и репрезентативна каријера. Јер одавно кад игра за Србију, игра преко оне ствари и буде међу најгорима на терену. Срећно у Арабији, узми лову, обезбеди се за живота, али надам се да нећеш више бити позиван у репку.
R

Rrr

pre 11 meseci

Ma gde nece, nazalost opet ce biti "glavni igrac"
K

Kleo

pre 11 meseci

Sve je tacno, u reprezentaciji uvek ubedljivo najgori, vuce se po terenu i ne moze da sastavi 2 pasa. Nesto slicno kao Dejan Stankovic svojevremeno, za one koji se secaju, covek nam 3 dobre utakmice za reprezentaciju.
y

ynwads

pre 11 meseci

Steta, mlad je da bi otisao tamo. Naravno ogromne pare su u pitanju, a i da nisu, niko ne treba da osudjuje decka, njegov zivot i njegova karijera, nije duzan nikome da se pravda. Svakako sve najbolje njemu, ali steta sto posle ovoga pitanje gde ce i na kom nivou nastaviti da igra, i da li ce nastaviti uopste.
F

Fat bastard

pre 11 meseci

Najprecijenjeniji srpski igrač u istoriji!Ovaj transfer to i dokazuje.
H

Hmmmm ?!

pre 11 meseci

Dovidjenja ozbiljnom fudbalu ili mozda sansa da ode u Njuku i PL? Ko razume shvatice
n

nenaddd

pre 11 meseci

Super,samo da ga ne vudim u reprezentaciji....najveca prevara od igraca....
Z

Zvezda 91

pre 11 meseci

Hahahahahahaha.....bruka od igraca.
J

Jupiter

pre 11 meseci

Ti bi vrvt odbio 30 miliona za sezonu da bi igrao za juve i za 8 milki , odbij platu od 3500 evra u odnosu na soma evra

Enzo bg

pre 11 meseci

Za godinu dana dolazi nazad u Italiju
G

Gost22

pre 11 meseci

I nije za bolje! Da je pameti u repki da ga vise ne zovu, lik nista nije pokazao spec u repki, jos ce sad da igra neke bedne lige samo za pare, od vrhunskog fudbala nista, lik jos nije LŠ igrao na ozb nivou, nista nije napravio znacajno u karijeri na nekom top nivou ni blizu, a vec ide daleko od evrope, to dovoljno govori dal ima potencijal za najjace klubove, sto znaci da nema....zao mi sto sam kritikovao bio Muslina sto ga ne zove, ali izgleda je Muslin znao sta radi, tako da mi kao lajici ne bi trebalo mnogo da se mesamo nekim ljudima i da ih kritikujemo koji su znali svoj posao da rade kako treba...
S

Saturn

pre 11 meseci

I kakve veze ima tvoj komentar u vezi njegovih para ?
В

Вили Вонка

pre 11 meseci

Шта су то “лајици” ?
M

Money talks

pre 11 meseci

Klackalica...hoces da igras ozbiljan fudbal i da ti tipa od ugovora od 5,6 milki polovinu pojede porez ili ces da iskoristis Arapsko ludilo i uzmes 60,70 miliona za par godina...tezak izbor
J

Jupiter

pre 11 meseci

Sad kad krenu ovi da patetisu da je 5 miliona za sezonu i 30 miliona isto kad si milioner , a promenili bi posao za 200 evra vise
п

путуј

pre 11 meseci

Још један доказ да није озбиљан играч већ шарлатан, узеће милионе боли га уво али са фудбалске стране шарлатан!
r

rea

pre 11 meseci

Pa zato sto nisu milioneri i zato sto grcaju u drzavi u pokysaju kakca je Srbija. Prosecnom Srbinu 200e znaci vise nego fudbaleru serije A 2 000 000e.
S

Saturn

pre 11 meseci

#Putuj #Rea Evo sav se potresao sta mi ovde pisemo , uzece privatan avion od prve plate i zabole ga sta mu prica lik kojeg mrzi ujutru da seta na prazan stomak i dnevno pojede dve vocke... A gospodine Rea nije isto sa 30 miliona moze vise ari da se kupi nego sa 5 miliona , Vece pare veci prohtevi... Vi bi verovatno odbili to posto Vam je bolje da igrate u Pl gde ce vas za 10 godina svi zaboraviti
r

rea

pre 11 meseci

@Saturn, a naši fudbaleri su poznati po tome što postaju zemljoradnici i biznismeni posle karijera. Mislim da je daleko veći procenat naših bivših fudbalera koji 70% svoje imovine izgube na 3-4 starlete sa kojima su bili u brakovima i kojima su napravili decu, pa ih onda finansiramo mi preko FK Partizan, FK Crvena zvzda i FSS, da im malo "rehabilitujemo" novčanike koji su navikli na ozbiljne prohteve.
S

Saturn

pre 11 meseci

#Rea Dal se ti stvarno opterecujes sta ce lik da radi sa parama , njegove su sam ih je zaradio , nek potrosi na 100 starleta opet lakse ce mu biti sa 150 miliona nego sa 30
c

c3fsrf34

pre 11 meseci

200 evra vise je znacajno kad nemas. 5 ili 300 miliona je isto. Naucno dokazano.
S

Saturn

pre 11 meseci

#c3fsrf34 Dal bi ti lakse bilo da uzmes kola od 300 000 evra sa 5 miliona il sa 300 , il jahtu od 3 miliona sa godisnjim budzetom os 5 milki il od 5 … Surovo al realno … kad imas od 300 miliona uzimas sat od milku a ne rolex od 20 000 rvra kad imas 5 itd..
r

rea

pre 11 meseci

@Saturn, mislim da si ovde jedino ti taj koji brine kako će da potroše 5 ili 30 miliona, ostali pišu samo da to nije dobro za karijeru, ili način na koji naši sportisti kroz istoriju rasipaju svoju, dok si ti taj koji piše da treba uzeti sat od milion, jahtu od 3 miliona... a ne sirotinjski Roleks od 20 000e ili lađicu od pola miliona.
@

@Saturn

pre 11 meseci

Sve je to nebitno. Naučno dokazano da te novac čini srećnijim samo ako imaš da doguraš do srednje klase, posle toga ne utiče na sreću. Bogati ljudi nisu srećniji od srednjeg staleža. Srednji stalež i bogati su znatno srećniji od siromaha koji nema šta da jede. Dakle ima smisla promeniti posao za 200 evra, ali 5 ili 30000 miliona nema nikakve razlike.