Komentari na vest

Šerifova analiza Partizana: Dobro su organizovani, imaju dobar napad

G

Gost13

pre oko 1 godinu

Pročitaš ovu izjavu i odma znaš da je reč o nemaču pojma
d

dexl

pre oko 1 godinu

Ti ih ocigledno nisi gledao protiv Mladosti
G

Gostivar

pre oko 1 godinu

Sta li je ovaj gledao hahaha
S

Srki0405

pre oko 1 godinu

Obrati paznju na odbranu... Tu su najorganizovaniji....
A

Aa

pre oko 1 godinu

Dobro organizovani,imaju dobar napad hahahahaha
A

Astoria

pre oko 1 godinu

To sam i ja pomislio...o kome priča trener Šerifa...Partizan ima sve samo ne organizovan napad. Sve se svodi na pokušaje da se nađe Rikardo nekom dubinskom loptom ili centaršutem (doduše, vrlo retko), pa šta on uradi. Eventualno da se izvuče neki penal koji će izvesti Natho ili da im se "desi dan" kao protiv Nice ili Kelna, pa da cela ekipa bude raspoložena, što se nažalost u ovom trenutku graniči sa naučnom fantastikom. Deluje mi da Partizan ide da ne uzgubi, tipujem na nerešeno. Jedino gde su u prednosti crno-beli jeste činjenica da Šerif nije odigrao takmičarsku utakmicu 2 meseca. Mada, s obzirom na "formu" igrača Partizana, i dešavanja oko kluba, ne bih se u to puno uzdao.
D

DžoniRS

pre oko 1 godinu

Realno, Partizanov napad nije dobro organizovan, ali je opasan. Igraju nisko, traže ili direktno krila (pre svega Dijabatea) ili napadača (čitaj: Rikarda), ili daju loptu Nathu pa ih on traži dubinskim loptama, i onda sa tolikim prostorim i njihovom brzinom mogu da budu opasni.
A

Aa

pre oko 1 godinu

Ma kako nisu u dobro raspolozenju jer bilo lozenje nedelju dana posle kiksa Zvezde protiv Vojvodine da stizu Zvezdu i da osvajaju ovu namestenu titulu u korist Zvezde hahahaha.Imaju srece sto su ovi jos gori od njih i sto se raspadaju zadnjih god dana.