Komentari na vest

Šeširi pred žreb sve puniji: I Danci će navijati za Makedonce

F

FM

pre oko 2 godine

Bice u oktobru vest Srbija izbacena sa svetskog prvenstva zbog prijateljstva sa Rusijom, Italija kao evropski prvak dobija Wild card.
G

Grobar2905

pre oko 2 godine

Pu jezik pregrizao dabogda!
G

Gostyuk

pre oko 2 godine

Cirkus od kvalifikacija. Bolje da su pravili zreb u junu, a ne da u 2-3 grupe uopste ne budu poznati svi ucesnici. Takodje, nije mi jasno zasto je odlozen mec Skotske i Ukrajine? Svakako se igra u Glazgovu, a pobednik je gost Velsu, nikakve veze sa desavanjima u Ukrajini nema. Pa jos ono nesportsko izbacivanje Rusije jer Poljaci i Svedjani nisu hteli da igraju s njima?! Trebalo je onda izbaciti njih. Doduse, u kakvoj se fudbalskoj zemlji SP igra ove godine, nista me i ne cudi...
C

Cer

pre oko 2 godine

A nije bar normalno druze da Ukrajinci peglaju fudbal u Glazgovu dok im kod kuce ginu familije
C

Cerić

pre oko 2 godine

Prvo, ko garantuje da će se sukob završiti do juna? Zašto Rusija nije suspendovana do juna, nego je automatski izbačena? Drugo, zar ukrajinski igrači već ne "peglaju" fudbal u svojim klubovima širom Evrope? To je pa normalno? Treće, u Ukrajini se ratuje od 2014. godine, a u Siriji preko decenije pa oni igraju utakmice.
@

@ceric

pre oko 2 godine

A gde igraju oni iz Dinama i Sahtjora?
@

@@ceric

pre oko 2 godine

Aman čoveče, ne govorim o ukrajinskom prvenstvu, nego o reprezentaciji čiji mečevi u baražu nemaju dodirnih tačaka sa teritorijom Ukrajine, već bi trebalo da se igra u Glazgovu i Kardifu. Razumeš li ti srpski? Kada Malinovski igra u Atalanti a Jarmolenko u Vest Hemu, tada nije problem i nije rat? Ostavite to licemerje za UEFA-u koja je Rusiju odmah izbacila, umesto da odloži meč sa Poljskom za jun, iako Karpin i igrači nemaju veze sa ratom.
@

@ceric

pre oko 2 godine

aman sine, ne igraju u reprezentaciji ukrajine samo igraci iz evrope, nego ih ima i iz domaceg prvenstva, koji ko zna gde su, neki verovatno i po frontovima
@

@@ceric

pre oko 2 godine

U prvom odgovoru imaš jasno pitanje - ko garantuje da će se stvari smiriti do juna i zašto po istom principu Rusiji nije odložen meč sa Poljskom. A tu priču da su na frontu slobodno batali.