Komentari na vest

Šest meseci Baharovog mandata i Novi Pazar kao najveći skalp

P

Pavel Nedved

pre 5 meseci

I ja mislim da je zadnji dan prelaznog roka ubio zvezdu ovu jesen hvang djiga i šerif nisu uopšte trebali posebno ne za tolike novce posle toga ne igra se krasou koji je u tom momentu najbolji strelac lige samim tim ni olajinki djiga uguran u neuigranu odbranu a vidimo da spajić nije ništa lošiji plus je pre toga i degenek došao a i milunović je tu bio tako da koliko je bahar kriv toliko mu je harmonija narušena svim tim velika su očekivanja bila ali dobro hvala mu na svemu bar je kao niko pre davao šanse mladima i to će nam mnogo značiti sve najbolje i jvala za oprošten ugovor
P

Pedja108

pre 5 meseci

Spominje se stalno ta Fiorentina. Pa, mislite li da je lako dobiti sa 5:0 jednu Fiorentinu, a moglo je i 7:0, da nisu ubaceni sve omladinci? Nema veze sto su pripreme. I funkcionisala je Zvezda, sve dok nisu dosli Serif, Djiga i Hvang u jednom danu. Umesto da svi budu srecni, doslo je do neke sujete, mozda i bojkota od strane nekih igraca. Na to se nadovezala povreda Ivanica u tom periodu i krecu problemi u igri. Jedino je funkcionisalo kako treba u LS, verovatno jer su se igraci trudili da podignu sebi cenu. U prvenstvu da su igrali tako, dobili bi skoro svi petardu.
2

22334455

pre 5 meseci

Zasto vam je tata tako lose raspolozen od jutros???Smrko se na tv od jutros.Boli ga sto mora 3 milke eura da baci uzalud.Jebiga nepredvidjeni trosak
H

Hohoh

pre 5 meseci

Šampion pripremnih utakmica predsezone odlazi iz CZ 😂😂
p

psyhhodelija

pre 5 meseci

Čudi me to kad mu je sve namešteno, doveden u namešteno prvenstveno,plaćen je dobro a vidimo kikseve i rezultate... Pa se nameće pitanje,ko veruje grobarskim pričama (lažima) ? Zasto se Čukarički nije sklonio a to je radio zadnjih 6 godina...Vozdovac? mučenje protiv Javora,Pazara u i ostalih....A ne pricamo o njihovom guranju protiv Voše,Čuke,Surdulice,IMT-a...
S

Smouth

pre 5 meseci

Samo da se napomene da je u tom mecu Novi Pazar pokraden, da je CZ izmisljen penal za pobedu
S

SRPSKI SAN

pre 5 meseci

Bahar nece oprostiti milione koji mu po ugovoru sleduju.Nista ne radis a zaradjujes milione.Srpski san.Bravo Terza jos jedan tvoj veliki promasaj.
E

Eto tako

pre 5 meseci

Sad ne moraš više da razmišljaš i brineš se o ratu,možeš direktno na front da ideš da im pomogneš junače
g

goattttt

pre 5 meseci

Sram te bilo. Porodica mu je tamo. Oazi šta pričaš nulo od čoveka.
А

Александар1

pre 5 meseci

Терза, одлази!!!!
0

09

pre 5 meseci

Terza? Mrkela? Ostavke?
M

Mitrandir

pre 5 meseci

A stvarno neko misli da on nije opako sabotiran od samog početka a da je to juče samo kulminiralo. Dragović ga je skoro otvoreno prozvao posle utakmice sa Lajpcigom. Trebalo se prvo rešiti svih starijih igrača pa onda praviti rez, ovako oni su napravili klan i širili nezadovoljstvo od samog početka. Juče ga Rodić očigledno samo dokrečio.
i

iz sljivika

pre 5 meseci

Zaboravih da napišem dole... Ako su već rešili da završe sa Baharom mislim da je mnoooogo bolji izbor bio Marko Neđić od Milojevića. Prošao je kroz sve selekcije, vodio i tim u drugoj ligi, sa klincima se vidi ogroman napredak i njegova ruka a kada ih gledaš vidiš igru koja ima glavu i rep. Pri tom svakog od ovih klinaca koji kucaju na vrata tima zna kao svoj džep. Mislim da je prirodno bilo da on nastavi tim putem.
B

Bida

pre 5 meseci

Za 4,5 milki mogliste murinja da dovedete xaxa
t

tegi ce vam doci glave

pre 5 meseci

600k za 6 meseci, sporazumni raskid
A

AcoAco3333

pre 5 meseci

Ja koliko znam ta pojacanju u poslednjem minutu su bile zelje Bahara! Isto tako znam da je taktiku pravio Bahar, kao juce kad je iz igre izvadio Nedeljkovica i odmah po toj strani dobio gol! On je izvodio svakakve karafeke sa ovim igracima i tu se vise nije znalo ni ko pije a ko placa! Takodje ne shvatam da Degenek nije igrao u LS a mogao je mnogo da pomogne bas na tim pozicijama koje su nam najslabija karika u timu! Po meni je Bahar ispao los trener ali i los cvjek i trebao je da ode jos pre 2 mjeseca!
Г

ГОРАН НОВИ САД

pre 5 meseci

Ја искрено мислим да ми неможемо ни да замислимо које су то варијанте и шеме и оно што је сигурно они лежу и устају са милионима на рачуну а ми се нервирамо док њих баш брига...
N

Niko1212

pre 5 meseci

AMIN brate Gorane
T

The Dark Knight

pre 5 meseci

Treba i napomenuti da je za Baharovih 6 mjeseci isforsirano vise klinaca nego u zadnjih 5 godina zbirno. I upravo zbog toga sto je forisrao Mijatovica, Lucica i Nedeljkovica, sada u klubu imaju barem jednu brigu manje jer ce ih moci prodati da zakrpe rupe nastale dovodjenjem skupocijenih pojacanja. Sada se vjerovatno vracamo tome da najskuplja prodaja bude za 250k i 50% od naredne prodaje.
C

Czbgd

pre 5 meseci

C Kao što sam juče rekao: Czbgd pre 1 dan Bez Kange igre nema, dokazano više puta. Ne bude li igrao, Barak se pakuje!
A

ApsolutnoJa

pre 5 meseci

Jedva cekam prvih 11 kod Milojevica! Bice tu puno cistke.
S

SilverSurfer

pre 5 meseci

Kada izostane rezultat uvek je kriv trener. Ali, otkaz ovom treneru je u suštini zaštita onima koji su ga doveli. U tekstu se namerno ili slučajno preskače najvažnija činjenica. Da se ekipa raspala onog trenutka kada su dovedena lažna pojačanja koja su predstavljena kao igrači koji će da prave razliku u Ligi šampiona. Baharovu igru dodatno su unakazile prodaje Erakovića i Azarova. Taj u članku vešto preskočeni deo služi da amnestira glavne krivce i da svu krivicu svali na Bahara. Niko se ne pita kako za najboljeg fudbalera u Zvezdi nema mesta? Ko je to bolji od Krasoa? Lako je napisati da se ne trudi ili deluje nezainteresovano ali šta je dovelo do toga da postane takav? Kako nije bio takav na pripremama ili kako ta njegova karakteristika nije primećena pre angažovanja? Ispada da je smrtni greh izgubiti utakmicu u domaćem prvenstvu. Zar nije sva lepota fudbala u tome što daje šansu uslovno rečeno slabijim klubovima. Kada je postalo neprihvatljivo da Voždovac ili Čuka mogu da uzmu skalp Zvezdi ili šta je Zvezda dobila od nepobedivosti u prvenstvu? Zvezda nije napravila sistem a izgubila je vreme. I to je najveći poraz. Tim se gradi godinama i ne pravi se dovođenjem tri igrača poslednjeg dana prelaznog roka. Šta je Barak trebalo da uradi u Bernu ili na derbiju? Da šutira umesto igrača u izglednim prilikama? Kako možemo da znamo da nije sabotiran na derbiju? Kao što su upitni njegovi izbori igrača tako su i neke druge stvari koje, čini mi se, neće biti tema nijednog teksta. Zvezda Barakovom smenom neće dobiti ništa. Sem potpuno jasne slike da sistem ne postoji. Ta smena je podilaženje navijačima i zaštita sopstvene guzice onih najodgovornijih. Kakav napredak Zvezda može da ostvari sa trenerom koji je nakon odlaska bukvalno oteran iz svakog narednog kluba koji je trenirao. Uspeh je ostvario zahvaljujući pravilu gola u gostima koje više ne postoji. Jer, nije pobedio Salcburg, Jang Bojs ili Kopenhagen. Šta će biti ako izbor Milojevića bude fijasko? Ko će onda biti doveden da gasi požar među navijačima?
c

czv bg

pre 5 meseci

1)kako da znamo da je sabotiran?2)kako da znamo ko ga je sabotirao i zasto? 3)Milojevic nije izgubio ni od Salcburga,ninod Jang Bojsa,ni od Kopenhagena.4)kako mozemo da znamo da Milojevic ne bi imao iste uspehe i da nije postojalo pravilo "gola u gostima"? 5) Bahar ninne treba da udje u teren da daje golove vec to treba da urade igraci koje on trenira i bira.6) ako je lepota fudbala da zvezda izgubi id pzno slabije ekipe,kako to da tu lepotu ne videsmo da se desi lajpcigu i sitiju protiv nas?7) kakav je to.sistem napravio Bahar?nije 2 puta izveo isti sasrav tokom svog mandata.8) pojacanja koja su stigla u poslednjem.momentu je trazio Bahar,pa ako je to poremetilo ekipu,opet je on odgovoran.Eto,odgovorih na neke tvoje pretpostavke. imam dovoljno godina da se setim kako je zvezda igrala u Bariju.Odvratan fudbal,iako je imala majstore u ekipi.Ali mi to ne smeta da do kraja zivota budem ponosan na tu titulu.Dabogda stalno igrali "ruzno" i pobedjivali,barem.sto.se mene tice.

Delija

pre 5 meseci

Barem je ispao covek, sto se ugovora tice, placen do Decembra, koliko je i radio. Hvala ali NISI TI ZA VELIKA DELA.
G

Goss

pre 5 meseci

Sigurno je uzeo samo to a ostalo oprostio e lupetalo koga vi lažete
k

kućo

pre 5 meseci

jesi nam živ? ne brini sad će EL, tek će da boli.

Delija

pre 5 meseci

@kuco ako nisi primetio da ja KOŠARKU ne komentarisem, prosto je nepratim. Jedino SP , EP kada igra Srbija, inace ovo ABA i EL ne. Naprotiv nema sta da boli uzecemo 7 u nizu.

Delija

pre 5 meseci

@kuco ako nisi primetio da ja KOŠARKU ne komentarisem, prosto je nepratim. Jedino SP , EP kada igra Srbija, inace ovo ABA i EL ne. Naprotiv nema sta da boli uzecemo 7 u nizu.

Delija

pre 5 meseci

@@@@kuco ako nisi primetio da ja KOŠARKU ne komentarisem, prosto je nepratim. Jedino SP , EP kada igra Srbija, inace ovo ABA i EL ne. Naprotiv nema sta da boli uzecemo 7 u nizu.
k

kizabg

pre 5 meseci

Luka Jevtović za trenera ili bar za savetnika trenera. dečko ima znanje, za razliku od ovih kvazi stručnjaka
c

cule87

pre 5 meseci

to onaj antipatični što maše rukama i priča kao trimer pred gašenje kad sagoreva smešu i vazduh? taj da pije vitamine malo da izraste da popuni one pantalone, deluje ko Miki Maus... odvratan lik, menjam kanal kad se on pojavi
k

kizabg

pre 5 meseci

Baš taj. Voleo ga ti ili ne dečko ima znanje, a ne ko ovi stručnjaci. Pravi trener prvo treba da zna da analizira protivnika i njegovu igru. Drugo treba da zna da postavi taktiku i igru svog tima, da se u svakom trenutku zna šta koji igrač radi. U Zvezdi,a i u reprezentaciji, pojedini igrači trče ko muve bez glave. Pravi primer takvog trenera je Gvardiola. Analitičan, ima znanje i svaki igrač mora da radi ono šta mu se kaže.
F

Fußballspieler

pre 5 meseci

Ironija sudbine je da je čovek pao baš na onim pozicijama kojih se olako odrekao a to su bekovi. Odmah je eliminisao Viga i odrekao se Azarova. Srećom je dobio Kostu Nedeljkovića ali sa leve strane je postavio Rodića koji mu je sinoć (slučajno ili namerno) došao glave napravivši glupi penal i ne izavši da napravi ofsajd zamku. A i čim je Nedeljkovića izvadio odmah je pao gol sa te desne strane.
S

Sima Arauho

pre 5 meseci

Koliko ce kostati gradjane Srbije raskid trogodisnjeg ugovora posle 6 meseci?!
2

2023

pre 5 meseci

aj dosadni ste sa tom mantrom o narodnim parama. Narodne pare ne postoje. Čim platite porez to su državne pare i država sa njima radi šta hoće. Vaše su samo dok su u vašem džepu. A drugo Zvezda javno preduzeće , pa da se financira iz budžeta
N

Na tebi je

pre 5 meseci

Ako verujes Dr Terzi nista pristao da bude placen do Decembra.Ko normalan moze da poveruje u to da su rekli do kraja sezone ili tako nesto na kraju ce mahati excel tabelama da je radio za dzabe svo vreme
S

Simicmacan

pre 5 meseci

Malo je glupo kriviti Bahara za sve, pa nije on sinoć napravio amaterski penal nego ona copina koju već 5 godina pokušavaju da zamene ali ne može da se nadje jedan kršteni levi bek na celom svetu. Nije ni Bahar promašio lude šanse protiv Jang Bojsa. Ja mislim da će on biti trener u ligama petice jednog dana, a mi ćemo da se pitamo otkud on tamo, a problem nije u njemu nego u igračima Zvezde.
@

@iz sljivika

pre 5 meseci

ajde ugasi se lazni navijacu zvezde, pljuvao si Stankovica sada branis Bahara . jadan si bre
i

iz sljivika

pre 5 meseci

Ja bar stojim iza onoga što kažem, za razliku od tebe.

димарцио

pre 5 meseci

Као и увек тренер на крају крив за све и увек ће се сменити тренер и по десет пута ако треба док ће главни кривци седети у фотељама. Како у ФК-у, тако и у КК-у, главни кривци за ово тренутно стање су Терзић и Човић. Сад долазимо до тога да је и Бахар грешио али је морао да добије шансу до краја сезоне, верујем да уз бека и штопера у овом зимском прелазном року би екипа боље изгледала. Притом има невероватно велику плату, а и на крају крајева имаш још два дербија да одиграш и све је отворено и овим поразом није ништа изгубљено. Надао сам се да ћемо поставити неки систем и да ћемо коначно изгледати као екипа која игра одличан офанзиван фудбал али сад се враћамо на старо и поново испочетка. Владана волим али он сем Звезде нигде није успео, ограничен фудбал, са играчима упитног квалитета. Тотално популистички потез Терзића, вероватно и последњи покушај неког успеха са Црвеном звездом. Уосталом све говори бројка људи на стадиону.

димарцио

pre 5 meseci

Заборавио сам да додам, хоће ли неко од медија поменути спортског директора Мркелу и Марка Марина као једне од криваца за ово све?
L

Lopurdeee

pre 5 meseci

Sad ce biti po racunu kad se raskusuramo sa ovim , al ce nas opapoljiti , a i neka oce trenera stranca pored nasih ljudi mnogo kvalitetnijih !!!
Л

Лазар

pre 5 meseci

Само да је дилетант већ једном отишао, био је и несимпатична појава, свакако!
и

има

pre 5 meseci

Бога,имаааа!!!!
д

д.г.

pre 5 meseci

Највећи успех Бахара су Мијатовић и Недељковић. Код српских тренера терена би мало видели.
C

Comi81

pre 5 meseci

Terzić,Mrkela,Marin odgovornost! Uprava napolje!!!
G

Gostyyy

pre 5 meseci

Koliko se secam, jos nista nije zvanicno. A sem toga, nije krivac samo Bahar, vec i oni koji mu se guraju u posao, a znamo svi koji su ti. Ekipa jeste igrala napadacki, stvarala veliki broj sansi, a jako malo ih realizovala. Ima i do srece, ima i do kvaliteta igraca, ali ne moze on da daje golove, kako je i sam rekao. Sa druge strane, ono sto moze da mu se zameri jeste konstantno tumbanje ekipe (previse je popustao onima kojima je bilo bitno da neki igraci igraju zbog tala), i to sto ne razume prednosti i mane odredjenih igraca za odredjene pozicije. Kad se sa druge strane pogleda, u LS sasvim konkurentan (falila vec pomenuta realizacija za pobedu, prolece, bodove, prihode), bod iza Partizana (Stankovic je imao -5 ako se dobro secam), dobio sve te jake ekipe, stvaramo veliki broj sansi, pruzio sansu nekolicini mladih igraca, tako da ne vidim razlog zasto bi bio smenjen, narocito u kontekstu toga da mu je nova liga, da do sad nije igrao protiv bunkera kakvi se igraju ovde, i da mu je ocigledno bila potrebna aklimatizacija. Ali, ti isti koji su ga celo prolece dozivali, sad ga celu jesen teraju, i zelja im je najverovatnije ispunjena.
c

czbgczbg

pre 5 meseci

Bahar je crta zbog koje bi kompletna garnitura u klubu morala da se povuce. Znamo vec da nemaju obraza i da to nece uraditi, ali potrositi tolike milione, imati direitno u esce u LS i opet igrati najgori fudbal u poslednjih 8 godina. Izraelac mozda nije los ali licno misljenje da bi ga Miloje prosle sezone ispratio sa 0:0 u Haifi i 2:0 u Beogradu. Proziva se Miloje na portalu, a zbog Miloja i imamo ovaj status danas, manje vise. Isto bismo prosli sa 6-7 komada u mrezi da je Siti bio malo precizniji u Mancesteru. Ovakva igra je svakako 3 nivoa ispod bunkeraske filozofije, ustvari prakticno je i nema. Zamislite da na poslu imate direktora/menadzera koji se ni ne pojavljuje nikad, takva firma je osudjena na propast. Takva je situacija i sa Baharom, slicno je bilo i kada je pametni fss dovukao dik advokata da bude selektor. Bajern je prosle sezone izbacio Kana i Salihamidzica buduci da su jedva osvojili titulu, kao sto se i radi u normalnoj i zdravoj sredini, mada njih dvojica su i na prvom mestu velicine za ovu zmiju koja se uhvatila fotelje i bogati se bez imalo srama na stetu najveceg kluba na Balkanu.
k

kizabg

pre 5 meseci

Nema od toga ništa. Ostavka je moralni čin pojedinca. Pošto ovi nemaju morala , nema ni ostavke. A smeniti ih može samo onaj ko ih je tu i postavio. tako da piši propalo
A

AR 18

pre 5 meseci

3:0,5:0,9:0....poniženje, gaženje,uništenje....MI,MI,samo MI i niko više!!! Zašto ćutite, zašto ćuti te ..... ........!!!!
P

Pikachu

pre 5 meseci

A Bahar se jedno jutro samo pojavio pred klubom, pokucao na vrata i zamolio ih da ga zaposle. Kad ce tekst o Terzicevom i Marinovom mandatu i svim briljantnim potezima u zadnjih nekoliko meseci. Na trenera i igrace je najlakse svaliti sve.
A

Aranđel

pre 5 meseci

Riba se čisti od glave.Prvo Terzic pa onda Bahar
L

Leao

pre 5 meseci

Oterali ste coveka sa vizijom, doveli ste vaseg klark kenta. Spasice on zvezdu, uzece on titulu al deca mogu da zaborave da se razvijaju u svom klubu. Opet ekipa ide na 33+ godine. Jaka za srbiju, kanta za evropu, sa 0 sansom za napredak jer imaju 300 godina
d

dskv

pre 5 meseci

3600000 evra ovaj strucnjak kosta nas klub! Ko ga je doveo i na sva usta hvalio taj da zavuce ruku u svoj dzep i da plati.
J

JBL

pre 5 meseci

Ovog lika je Tereza mađija letos najavio kao da u Zvezdu dolazi SER Aleks Ferguson.Normalno oni sa kojima diriguje kao sa papagajima su mu poverovali i počeli su da sanjaju EVROPSKE SNOVE.Ali, ubrzo je stiglo ne prizemljenje već SLOBODAN PAD NA GLAVU.Upravo su mu oni koje je podcenjivao i omalovažavao došli glave.A ti" JEDVA SAKUPLJENI " igrači Partizana su mu objasnili kako se bori za SVETI GRB i klub koji voliš.A vaša ljubav prema klubu je ispoljena DO ZADNJEG EVRA.Volim ga KO OKA DVA!!!
p

pepe 22

pre 5 meseci

Druze polako sa tom izjavom ljubavi sjeti se samo ove dvojice mladih fudbalera sto vas je jedan tuzio a ovaj drugi nece da potpise ugovor.... I samo da napomenem u maju se racuni svode... P.S. Znam da je za vas veliki uspjeh kad titulu neizgubite vec na pola sezone
T

The Dark Knight

pre 5 meseci

Sramotna kampanja protiv Bahara kako bi se skinula odgovornost sa onih najodgovornijih - Terzica i Marina koji su ga doveli. Da li je Bahar napravio ogroman broj gresaka koje su vrijedne otkaza? Vjerovatno jeste. Da li je ekipa bila konkurentna u LS i da li je dosta utakmica dobro spremljeno kao u Bernu ili ona sinoc? Moze se reci da jeste. Ako su preko pola godine pregovarali sa njim, morali su znati za njegovu metodologiju rada. I na kraju krajeva radio je sa onim sta je imao. Da li je Bahar kriv sto ima presiroku rotaciju pa vecina igraca nema ritam? Da li je on kriv sto je dato 5 miliona za prosjecnog spica koji pritom nije golgeter? Da li je on kriv sto su prodali Erakovica pa nisu bili u stanju da dovedu kvalitetnog stopera? Da li je on kriv sto je Rodic jedini bek u ekipi (i na kraju ga je kostao otkaza)? Odgovornost je na Terzicu i Marinu koji su vukli sve te poteze. Duze su pregovarali sa trenerom nego sto je on bio u klubu. Od sinoc svi pisu o Baharu dok pomenuti dvojac bas nigdje nije spomenut. Najlakse je bilo pustiti stranca niz vodu koji se vraca u svoju drzavu sa jako dobrim stanjem na bankovnom racunu. Bice zanimljivo ispratiti kad ponovo uzme titulu sa Makabijem pa se sudari sa FKCZ u kvalifikacijama.
P

Petrinjo826

pre 5 meseci

Koliko god nam loši boli ovi rezultati, trebali smo pustiti Bahara sa odradi secu i doselekciju na zimu i nastaviti dalje, mi ne možemo napredovati sa našim trenerima vise od ovoga.. to je surova istina, jednostavno mora sistem da se menja, a to boli i traži žrtvu.. naša i nije toliko velika, mislim da polako kapira nas mentalitet i kako bi trebalo a vraćanjem Milojevica dobicemo opet Snezu wi fi koja je već počela da pravi cirkus, sledeca nam je grujic i tako u krug.. to nijedan nas trener ne može da prekine.. trebalo je ostaviti Bahara i pustiti opet da izbaci igrače koje mi volimo sa razlogom ali trenutno nemaju Sta vise da ponude zvezdi, tipa katai, rodic Dragović Spajić možda i Ivanic ako je prezasićen i nastaviti ulaganje kao sahtjor sa Luceskom nekada.. sav taj proces zahteva vreme, Bahar je luta i dalje za formacijom ali definitvno zna, nije nas ni sreca pogledala ako ćemo iskreno ni protiv mladih momaka ni u derbiju, jednostavno rodic pravi penal ni iz čega onda ostaje dva metra van ofsajd linije kod drugog gola.. Mislim da nam je sreca malo okrenula ledja, vratilo se za one godine pod Milojem a i arogancija naših igrača i rukovodstva sve to zajedno kad se skupi dovede do ovoga ali su trebali stati iza ovog projekta i pustiti coveka da radi, ima ugovor na 3 godine, ima CV iza sebe, rezultate kliknuli bi to u jednom trenutku ali mi ne vidimo sumu od jednog drveta i vecina naša boljka kao naroda strpljenje!! Pre ćemo uzeti sad 100e nego za 6 meseci 1000 ali da moramo da čekamo!!!
G

Gost945

pre 5 meseci

Necemo komentarisati tu pobedu nad Pazarom, daleko od toga da je to trebao da dobije
e

ecka siti

pre 5 meseci

Cist primer kad se kockice ne poklope... UPRAVA JE URADILA SVE STO JE BILO DO NJE... Doveden je trener koji je perspektivan, imao iza sebe dobre sezone kako na domacoj, tako i na medjunarodnoj sceni... Svi su ga hvalili kako nasi tako i stranci... Doveden je napadac Šerif... Dosao je iz jake lige, u formi, resetao je i u turskoj i u evropi... Nije morao da se ceka da li ce da proradi ili ne... Doveden je Olainka... Najbolji igrac ceskog prvenstva u tum trenutku... Ubica... O Hvanu netreba trositi reci... Stamenic... Svi su se slozili da bi trebalo da bude pun pogodak... Isto i za Krasoa vazi... ALI JEDNOSTAVNO NIJE SE POKLOPILO, NIJE KLIKNULO KAKO TREBA... STETA...
e

el kido

pre 5 meseci

A Fiorentina? Niko se ne seca da su bili sampioni pripremnog perioda!
V

Vasilis

pre 5 meseci

Ma celo angazovanje Bahara je bez smisla, po principu “pobedio nas, daj da ga uzmemo”. Kombinovao je previse, nekako se nije snasao, nisam primetio nijednog trenutka da ga svlacionica ne slusa, npr mnogo vise nesloge u timu se videlo u timu Milosa Milojevica. Mozda kod nas jednostavno ne moze stranac, cudne su ovde okolnosti, mora nas dzudza da bude da bi se borio sa svim uticajima koji postoje
g

gost354

pre 5 meseci

Koliko je obestecenje morala da plati Zvezda??
D

Delija penzioner

pre 5 meseci

Valjda je svima bilo jasno i ranije , da je ovo tražio mudri Izraelac , stalne promene u timu i odbrana koja prima toliko golova , bio je siguran put na otkazu .
S

Srbija 1999

pre 5 meseci

NULA od trenera, moze juda da radi samo kod njega i nigde vise.
P

Popsi

pre 5 meseci

Užas, još smo dobri na tabeli s obzirom da nikog jačeg nismo pobedili. Mislim da će ih Miloje dovesti u red. Bar sam siguran da nećemo primati toliko golova.
i

iz sljivika

pre 5 meseci

Jedva ste dočekali da ga čerečite, a da su napadači uvalili bar 25% šansi koje su imali protiv YB danas bi ste drugu priču pričali. Jedino mi je žao što će otići onaj bek iz Argentine, a mislim da nije zaslužio da bude precrtan. Takođe će mi biti krivo što je i Kraso jednom nogom out. Verovatno i Olainka ako je tačno da nude 3 milke za njega. Dragović definitivno odlazi. E sad, Miloje... Mladi mogu da se pozdrave sa prvom postavom. Bolje da beže dok mogu. Ivanića je držao van tima, ali to niko neće da kaže. On voli ratnike, a ratnici mu donose ezultat u ovoj livada ligi, dok smo u evropi bili vreća za punjenje. Evo, ubite me ako mu bekovi ne budu Rodić i Nikolić a štoperi Degenek i Spajić. Mijailović zadnji vezni uz još jednog kršitelja iz naše lige kog će sada dovesti. Trojka ispred biće klasićni vezni, uz jednog napadača. Naravno da će osvojiti našu ligu, verovatno se opet plasirati u LŠ, ali biće to degradacija fudbala. Udarajte minuse, ali živi bili pa videli. Ako je već Bahar morao da leti mogli su dovesti nekog novog, a ne da se uvlače Ultracopu i vraćaju dva koraka u nazad.
e

ejjj

pre 5 meseci

Ti bre nisi normalan
e

ej bre

pre 5 meseci

dosadan si lazni navijacu zvezde. Kao proliv
у

управа

pre 5 meseci

хоћемо реална новинарска питања да се упуте управи Звезде за фијаско који је настао.
п

помоћ

pre 5 meseci

ако не знају која питања нека прочитају коментаре.
K

KONGRESMEN

pre 5 meseci

Nije i nesme da bude tema polemike Bahar. Bahara nisu doveli ni igrači ni navijači , Bahara je doveo i preplatio Terzić i mesec dana udarao u talambase kako je doveo trenera genija , i platio ga iz Zvezdine kase suvim zlatom. Posle prvih 5 kola svakom je bilo jasno da se radi o treneru arogantnoj neznalici ,neznalici koja je eksperimentisala od prvog do poslednjeg kola, neznalici bez ideje koji nije ostvario ni minimum autoriteta ni kod igrača ni kod publike. A sada kao bajagi dobija expresni otkaz, ali Terzić mora da kaže ,da javno saopšti koliko taj otkaz ukupno košta Zvezdu. Jedini ispravan epilog ove agonije i ovog šestomesečnog poniženja Zvezde mora da bude ostavka Terzića i njegovih klimoglavaca, i ispitivanje kompletmog poslovanja kluba od kada je on zajahao Zvezdu. Zvezda je ponižena i opljačkana dovođenjem igrača za koje niko nije čuo u Evropi: Điga, Šerif Endijae, Rišaira, Spiridonović, Kulibali, La Para Falko i slični.
D

Daj faul

pre 5 meseci

Terzic je glavni i odgovorni, ali ideja i relizacija dovodjenja Bahara je Marinova! Aufiderzen!
g

gostinjo

pre 5 meseci

Zar nije do juce imao visoki presing i atraktivniju igru od Klarka Kenta? Glazer bolje igra nogom, Zvezdina deca da igraju, Lucic da dribla, Nedeljkovic u Sitiju, a Mijatovic u Liverpulu, Nedaje drvo... 400 delikvenata na tribini vas terorise, zatvorenik na celu kluba. Sada ce Milojevic spasiti sezonu. Rezirano. Milosevic u studiju, Katai par puta odglumio da je van forme, Milojevic vec potpisao. Prognoze na Areni 1:1, 0:0, a realno bilo ono sto je rekao Bukari, ali jadan nije znao da se derbi ne igra u carobnoj sumi koju je stvorio sns. I tako dalje. Ne da mi se vise lupati.
G

Grajkula

pre 5 meseci

Bahar nije nevin, ali licno sam stekao utisak da bio izbusen od nekih igraca... Onaj nesrecni Rodic juce, sumnjam da je penal bio slucajan, pa i Katai sa promasajima u kontinuitetu...
e

eto ...

pre 5 meseci

Ti isti sto prozivaju Milojevica su ljubitelji Bahara pa sad vi vidite...
а

арамата

pre 5 meseci

Десило му се да је формирану екипу са припрема развластио...Ђига, Хванг и Шериф су одма постали прва постава. Дефинитивно су га бушили и домаћи играчи. Онда је кренуо да дрма поставу, да дозвољава да се Лучић, Букари, Иванић иживљавају са лоптом...некад су им и три лопте требале. Мићко лимитиран суперлигашки играч му је постао све осим голмана. Пристао је да му Терза не доведе задњег везног. Није био ни професионалан, газе Газу а он стално уцвељен.
R

Rommel

pre 5 meseci

Zato ce sad da naplati sve do poslednjeg centa. Nisu to cista posla. Normalni i posteni bi potpisali ugovor sa njim na 1+1, odnosno na jednu sezonu, pa ako se dokaze da postoji opcija produzetka, ako ne, isplati mu se ugovor do kraja sezone. Ovako Zvezda iliti poreski obveznici pucaju nesto vise od 4M evra, ali sve ok. Nismo bezveze najsiromasniji u Evropi posle Moldavije i Albanije a nikad skuplji timovi u kosarci u vecitima. Ne treba nam ni hleba daj samo igara...
c

cule87

pre 5 meseci

A što si siromašan? Jel radiš? Jel si učio i završio neke škole? Ako si školovan, i ako radiš, onda ne može biti da nemaš visoku platu... Šta bi vi, da svi imaju para bez muke, da svi imaju kolko treba a da rade kolko mogu? Prošao komunizam braćo, imaće ko se potrudi, zagreje stolicu ili odere dupe! Ko neće da se cima, ne može ni da ima... Objasnite deci to, prestanite da ih trujete komentarima i pričama ko je kome kolko "dao" para...
Г

Гос'

pre 5 meseci

Имао си очајан однос са играчима. Лутао су са формацијом и позицијама. Ништа ниси учинио да промјениш били што. Мислио си да клуб, играчи, навијачи, лига, град и земља треба теби да се прилагоде. Како си радио, тако си и прошао. Ако имаш имало човјечности/срама нећеш тражит ни динара..
I

Ilija Čubri

pre 5 meseci

Ne branim Behara ali ako je na pojacanja potreseno 12 miliona, to ne znaci pod obavezno da su to zaista i pojacanja, sto se ocigledno i pokazalo kao tacnim, nazalost. Niko ovde ne spominje da je Bahar lepo "poslozio" tim a onda su mu dovedena ona dvojica bez ikakve potrebe, sto je svakako i te kako uticalo i na njegov rad (da mu se neko mesa u posao) a i na sveukupnu atmosferu i autoritet u svlacionici. Niko ne spominje ni novinare koji su napravili euforiju da u LS mozemo i do drugog mesta, da cemo gaziti sve redom po 5:0. Takodje niko ne spominje ni one sto oterase Cola na pravdi Boga a dovedose nekog da mazu oci kao sto sad dovode i Miloju da se dodvore navijacima a zapravo sakriju iza njega. E pa tek onda da se Baharu nalaze mane i ako treba daje otkaz. A ne ovako. Plus ce za sve to morati masno da mu plate i njemu i njegovoj sviti. A nama ostaje gomila preplacenih igraca da sutaju loptu po Serbskim livadama...
c

cipar

pre 5 meseci

Pravićete vi Bahara od blata, bolji je od one neznalice Milojevića. Puna podrška Baharu, legendi fudbala. Dosta vas ovde ima kratko pamćenje, zar ste zaboravili veličanstvene pobede protiv Zenita, Fenera i Fiorentine? Milojević posle Zvezde je dobijao otkaze svuda.
S

Svako normalan zna da je Bahar prevara!

pre 5 meseci

Nemojte da pišete ovu statistiku, stručnjaci sa Zapadne tribine će da nam objasne kako je igrao "napadački" kako nam je "napunio oči" za razliku od Milojevića koji je igrao defanzivno i "dosadno" al eto samo 2x nas je uveo u LŠ pobedio Liverpul 2x titule osvojio sa ONAKVIM TIMOM!
P

Pa klasicno

pre 5 meseci

pumpanje po medijima i u mentalnim sklopovima navijaca koji ne poznaju fudbal. Da li mislite da bi mogli u bilo kojoj sledecoj priloci da dobijemo Fiorentinu? Ali u trenutku kad dobijes ekipu koja se skupila pred mec bitno je da se napravi euforija , opravdaju minusi i hiljadu promasenih igraca....realnosti nula , narocito u upravi kluba
P

PeraButragenjo

pre 5 meseci

Ispromovisao se ni kriv ni dužan u ligi šampiona, uzeo milione i ode! Nije ni čudo što se samo smeška, ko ne bi
G

GostKg

pre 5 meseci

Nije se prijatelju ispromasivao Bahar u LS, vec igraci. Kako Ndijae tako i Mijatovic i ostali. Niko ne pominje promasaje i ocajno izdanje Kataia. Jer on je Magiko. A u stvari je bivsi igrac, ali je morao da igra.