Dijego Simeone (©Reuters)
Dijego Simeone (©Reuters)

Simeone ne prihvata poraz: Nisu bili bolji od nas, samo uporniji

Vreme čitanja: 2min | ned. 06.02.22. | 20:53

“Utakmice merim po broju stvorenih šansi i ko je imao veću želju“

Šampion je na kolenima, šampion je razmontiran. Atletiko iz Madrida nije više ni bleda senka tima koji je prošle sezone uzeo titulu i iskoristio veliki pad Reala i Barselone, a kako igra u poslednje vreme pitanje je da li će na kraju biti u krugu učesnika Lige šampiona!

Barselona je raznela Atletiko u derbiju odigranom na stadionu Kamp Nou u velikom predstavljanju novog tima, ali Dijego Simeone ne priznaje da je njegov tim bio izdominiran večeras.

Izabrane vesti

“Da li je Atletiko bio na istom nivou kao Barsa? Utakmice merim po broju stvorenih šansi i ko je imao veću želju. Mi smo dali jedan gol iz prve četiri šanse, oni tri iz isto toliko šuteva“, počeo je Čolo, pa dodao:

“Da smo iskoristili šanse koje smo imali sada bi se pričalo nešto drugo, ovako njihova upornost je danas prevagnula i to poštujem. Mi smo imali nekoliko čistih šansi, oni su davali golove“.

Daleko od svega za šta se zalaže Simeone, Atletiko u poslednjih pet utakmica u svim takmičenjima redovno prima bar po dva gola, a ni u petnaestom gostovanju na stadionu Kamp Nou nije uzeo pobedu (sedam remija i osam poraza).

“Nismo mnogo menjali odbranu, izuzev Tripijera. Momci koji su prošle godine dominirali i sada igraju. Nema drugog nego da radimo dalje i napredujemo“.

Subota, 21.00: (1,45) Atletiko Madrid (4,40) Hetafe (9,00)

Ponovo je kritike dobio Žoao Feliks. Portugalac plaćen 127.000.000 evra ponovo je bio nevidljiv u velikoj utakmici...

“Imam svoje mišljenje koje čuvam za sebe. Imao je nekoliko dobrih poteza u prvom delu. Dao je sve od sebe dok ga Kunja nije zam enio, a on nam je dao nešto drugo“.




tagovi

Dijego SimeoneAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara